Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
-> Gerçekleşen Buluşmalar resim ve yorumlarınız |
Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 06:54 Mesaj konusu: 5 İstanbul (1. İftar) buluşması gerçekleşti, resimlerimiz |
|
|
5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti
Soldan sağa üye adları: tayfun, cacharel, karaaliler, damar02, sokak_şairi, babacan1102, cevatpolat, baydamarersin, cle_,
Soldan sağa isimler: tayfun, aykut, suat, mahmut, mehmet , ömer, cevat, murat, erdi.
TÜM RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ
Şef ömer, garson hasan ve komi isa'ya VE SAYİT'E altın balık çalışanlarına teşekkür ederiz.
güzel bi buluşmamızı gercekleştirdik yine gelen tüm dostlarımıza sonsuz sevgilerimle .....
gelemeyen kardeşlerim de eminimki yüreginiz bizimleydi...
buluşmada ve sitede emegi gecen gecen tüm dostlarıma sonsuz saygılar .....
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
Konuya Teşekkür Gönderenler |
5 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
qasmadan(10-10, 1:36), HAKAN05(19-10, 2:37), cipcop1(23-10, 5:04), ilbay(03-09, 10:44), (11-07, 7:45),
Tarih[ler]inde teşekkürler mesajını babacan1102 adlı kullanıcımıza gönderdi[ler].
|
|
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 06:57 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
tayfun : benim sevgili kardeşim e çok teşekkürler buluşmada yaş olarak en küçüklerimizdi. ama gönlü ortada.
cacharel: aykut kardeşime teşekkür ediyorum güzel anlar paylaştık çok değerli bir kardeşimiz saolasın ayaklarına sağlık.
karaaliler: oda bizlerle berabr güzel anları yaşatan bir müslümcü aramızda gördük sohbet ettik tanıştık inş devamında hep beraberiz ayaklarına sağlık.
cle_:ERDİ: msn de az çok konuştugum fakat kısa sürede reelde tanıştık 10 numara bir müslümcü kardeşimiz kendisinede ayrıca teşekkür ediyoruz tanışmaktan ve aynı ortamda MÜSLÜM BABAYI konuşmaktan büyük haz aldık .. gönlüne sağlık.
sokak şairi_ mehmet abi herzamanki gibi bizlerle idi nişan ve düğün hazırlıkları arasında bizimle oldu şahsına çok teşekkür ediyorum.
cevatpolat: 2 ci defa buluştuk gerçektende şahane bir insan ve müslümcülüğüde örnek teşkil eden bir şahsiyet.. herşeyiyle teşekkür ediyorum. kendisine
damar02: mahmut abide hem organizede hemde muhabbetyle kişiliğiyle bizlerle oldu kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. saolasın abi MÜSLÜM BABAYA DEVAM
VE BABACAN1102: ömer abimiz.. allah ona öyle bir gönül vermişki beni çok etkiliyor . organizeyi kendisi yaptı çok güzel günlerden birini daha biz müslümcülere sundu. şahsına çok teşekkürler..
ve ben aramızda kabulleniyorum sevgili POSEİDON şehmuz abim onu aramızda olarak kabul ediyorum ve saygılarımı yolluyorum.. baş sağlığı diliyorum allah geride kalanlara sağlık versin abim.
hasan:. kanal 1 de röpörtajımızda bizimleydi ömer abinin iş yerinde ziyaret ettik saolsun bizi iyi karşıladılar onada ayrıca teşekkür ediyorum.
VE TELEFONLA HEP BERABER KONUŞTUĞUMUZ ( ALİ TEKİNTÜRE) hocamızada teşekkürler aramızda görmüş kadar olduk. inş beraber olmak ümidiyle
baydamarersin: kendisini hiç beğenmedim yorum yok...
aramızda olmak isteyipte olamayan her müslümcüye selamlar olsun can sağlığı diliyorum.
_________________ herşey müslüm baba içindi...
En son baydamarersin tarafından 08-Ekm-2007 / 07:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
HaNcI_Abi
Üye

Kayıt: Mar 15, 2007 Mesajlar: 83 Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 06:57 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
Gercekten Super bı bulusma Olmus Mahmut Abime Murat Abime Omer Abime Tsklerımı Iletıyorum Gelemesekde Gonlumuz Bır...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 07:02 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
Yeni yüzler ve yeni organizasyonlar görmek güzel, Ramazan çoşkusunuda böylece yaşamış olduk. Ayrıca karaaliler ve cle_'yi de merak ediyordum görmüş oldum, karizma
Tebrikler.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 07:18 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
Abi yine süpersiniz gerçekten şu ramazanda en güzel şeyleri siz yapıyorsunuz resimlerde çok güzel inşallah dahada kalabalık oluruz hepberaber oluruz ....
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 13:25 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
hepinizi tebrik ediyorum cok güsel görüntüler yüreginize saglık saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
rifatbaba47
Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 13:39 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
çok güzel bir ortam içimden keşke bende orda olsam ı geçirmemek mümkün deyil fotoğraf kareleri de çok güzel yüreyinize sağlık...
|
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 17:44 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
Ömer abi papyon çok yakışmış valla ....gönlünüze sağlık arkadaşlar
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 18:59 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
guzel resımler o karede olmak vardı bu arda <karalıler< sende dehşet çıkmışsın
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
pilot7448
Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2007 / 22:26 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
Iftariniz kabul olsun ve affiyet olsun arkadaslar bizi hem menmun hemde mutlu ediyorsunuz
cesitli etkenliklerle ve (....) (....) BULUSMANIZLA
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 09-Ekm-2007 / 00:29 Mesaj konusu: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yorum |
|
|
organizasyon güzel ortam güzel de ortamda müslüm baba resmi görmeyi isterdik yine de güzel *************************
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Ekm-2007 / 00:40 Mesaj konusu: >>>>>>>>>>>>>>> |
|
|
merkez_tost demiş ki: | organizasyon güzel ortam güzel de ortamda müslüm baba resmi görmeyi isterdik yine de güzel ************************* |
orada müslümcülük namına olduğumuzu gereken kişiler biliyor .. önemli olan duyurusu yapılan MÜSLÜMCÜLERİ görmekti...
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Ekm-2007 / 06:30 Mesaj konusu: re: >>>>>>>>>>>>>> |
|
|
hepiniz canı gönülden hem müslümcülük hemde arkadaşlık yönünden kutluyorum.bence dünyada örneği olmayan bir dostluk ve arkadaşlık var ortada hepinizin kadir gecesi mubarek olsun
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
caChaReL
Aktif Üye

Kayıt: Dec 07, 2005 Mesajlar: 343 Nereden: KaranL?k Â?Ã?Â?kakLardan
|
Tarih: 10-Ekm-2007 / 05:48 Mesaj konusu: re: re: >>>>>>>>>>>>> |
|
|
Bulu$ma qüzeLdi Teşekkürler.
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Ekm-2007 / 18:40 Mesaj konusu: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yo |
|
|
evet arkadaşlar çok güzel bir iftar yemeği oldu bir birimizi tanıma fırsatı oldu dikkatimi çeken bir şey oldu arkadaşlar bir birimizi ilk defa görmemize rağmen çok kısa süre içinde kaynaştık sanki daha önceden tanışıyormuşuz gibi oldu çok memnun oldum arkadaşlar bu şekilde buluşup bir şeyler paylaşmak gerçektende çok güzel xmen kardeşim yorumun için teşekkürler
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
zato
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-Ekm-2007 / 03:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
helal olsun hepinize.çok istiyordum sizinle olmayı tanışmayı.aksilik oldu gelemedim.mahmut kardeşime söylemiştim mazeretimi.inşallah bir daha seferde tanışacağız..
|
|
|
|
 |
fatih_42
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-Ekm-2007 / 08:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
çok sevindim gerçekten müslümcü müslümcünün gardaşıdır şimdiden ramazan bayramınız mübarek olsun
|
|
|
|
 |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2007 / 13:58 Mesaj konusu: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yo |
|
|
canı gönülden kutlarım hepinizi aranızda olmak isterdim selamlar olsun.
|
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 12-Ekm-2007 / 15:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
afiyet olsun arkadaşlar.yine güzel bir buluşma olmuş.ayrıca bayramınızı canı gönülden kutluyorum
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
mazidekibiri
Üye

|
Tarih: 13-Ekm-2007 / 07:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
Arkadaşlar buluşmanız mükemmel olmuş, kısmet değilmiş beraber olmak,
hepinize saygı ve sevgilerimle.
|
|
|
|
 |