Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
-> Gerçekleşen Buluşmalar resim ve yorumlarınız |
Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 18:01 Mesaj konusu: 3. İstanbul Buluşması Resimleri |
|
|
Murat kardeşim askerden gelir gelmez artık gelenekselleşmiş buluşmalarının devam ettirdi, Dündar kardeşimizde ona eşlik etti tabiki.
Buluşmaya katılan arkjadaşlarımızda dahil hepsine teker teker teşekkür ediyorum, artık birdahakinde Müslüm Gürses de olur inşallah
Büyültmek istediğiniz resmin üzerine tıklayınız.
Üstteki resim Sol Baştan: Mücahit ( durmus'un dayısının oğlu,üye değil),Aykut ( caCHarel ), Durmuş ( durmus ) ,Dündar ( DUNDAR ),Mahmut ( damar02 ) , Mehmet Ali ( m.alituran ) , Murat ( KILIK ), Ahmet ( Ahmet_77 )
Üstteki resim Sol Baştan: Aykut ( caCHarel ), Durmuş ( durmus ) ,Dündar ( DUNDAR ),Mahmut ( damar02 ) , Mehmet Ali ( m.alituran ) , Murat ( KILIK ), Ahmet ( Ahmet_77 )
Üstteki resim Sol Baştan: Mücahit ( durmus'un dayısının oğlu,üye değil),Aykut ( caCHarel ), Durmuş ( durmus ) ,Öurat ( KILIK ) ,Dündar ( DUNDAR ),Mahmut ( damar02 ) , Mehmet Ali ( m.alituran ), Ahmet ( Ahmet_77 )
Üstteki resim Sol Baştan: Mahmut ( damar02) , Mehmet Ali ( m.alituran ) ,Durmuş ( durmus ) , Murat ( KILIK ) , Mücahit, Aykut ( caCHarel ), Ahmet ( Ahmet_77)
Birkaç resim eksik, kısa sürede ekleyeceğiz...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 29-Tem-2006 / 03:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
|
|
KILIK
SüperAktif Üye
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
işte bu yawww. resimler ve biz mükemmel çıkmışız...
işallah 4,büyük buluşmamız daha da kalabalık olacak... zaten isimleri ADMİN yazmış 1, resmin altına
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
|
m.ali turan
Fanatik Üye
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
evet.murat kardeşe katılıyorum resımler cok guzel cıkmıs..o günümüz cok güzeldi muslumcu comdan yeni arkdaşlar tanıdım..dundar abi var mahmut abi hariçinde onlarla bulusmustuk..yeni arkadaşlarda cok sıcak kanlı ve hepsi tertemiz insanlar....şimdi 4.uncu büyük buluşmayı beklicez sabırsızlıkla tabiki daha kalabalık oluruz büyük ihtimal....bulusmaya gelen arkadaşlarımın ayaklarına saglık geldıklerı için ama baya yakışıklı cıkmısım arkadaşlar
allaha emanet olun
saygılarımla
|
|
|
|
|
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
ya abiler bizi davet etmek yokmu yani insan bizide davet eder bitanışsaydık bida ki bıluşmanızda benide davet ederseniz sevinirim
hepinize sevgiler ve saygılar
|
|
|
|
|
damar81
Fanatik Üye
Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
|
|
|
|
m.ali turan
Fanatik Üye
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
esrarengiz_sis demiş ki: | ya abiler bizi davet etmek yokmu yani insan bizide davet eder bitanışsaydık bida ki bıluşmanızda benide davet ederseniz sevinirim
hepinize sevgiler ve saygılar |
kardeş sitenin butun uyelerı davetlıydı
saygılarımla
|
|
|
|
|
AhMeT_44
Fanatik Üye
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
m.ali turhan kardeşime katılıyorum gerçekten çok güzel bi gündü...4.buluşmadada ordayım..inşallah bu sefer daha çok kişi oluruz...
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 40 Dakika Sonra Yollandı..:
gerçekten çok güzel bi gündü...gelen arkadaşlara teşekkürlerimi sunar...gelemeyen arkadaşlarda canları sağolsun..inşallah başka zaman buluşur kaynaşırız..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
|
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği
Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 26-Tem-2006 / 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlarım hepinizi takdir ederim aranızdaki samimiyeti resimlerden anlayabiliyorum...
aratık en büyük buluşma olur ve bütün üyeler bi yerde toplanır...
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
|
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
|
Tarih: 27-Tem-2006 / 00:04 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir iş başardınız yine, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Dediğimiz gibi inşallah bi dahaki sefere Müslüm Babayı da bu fotoğraflarda görmek isteriz...
|
|
maho
Aktif Üye
|
Tarih: 27-Tem-2006 / 00:23 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel siteye giremediğim için haberim olmadı yoksa bu buluşmaya kesin gelecektim
|
|
|
|
|
caChaReL
Aktif Üye
Kayıt: Dec 07, 2005 Mesajlar: 343 Nereden: KaranL?k Â?Ã?Â?kakLardan
|
Tarih: 27-Tem-2006 / 02:19 Mesaj konusu: |
|
|
Evet Muslumcu Dostlarım O Gün Gercekten benim İçin Önemli Birgündü Muslumcu Dostlarımla Tanısacaktım HeyecanLıydım Ve Mekan'a Girdiğimiz Zaman Ahmet KardeşimLe Bir anda Karşımızda Dundar Abiyi Gördüm Ve Yeniden bir Heyecan Girmişti İçime.. Gercekten Oraya Gelen Abilerimize ,Kardeşlerimize Tesekkur edıyorum .. Ayrıca Muhabbet'imiz Ve Sohbetimiz Neşeli bir Şekilde Yürüttük .. Sağlam 'dı Tanıstık Gercektten O gün Harika bir Gündü. . Yanlız 7-8 Kişiydik Ama Gercekten En baba Sohbetler Oldu. İnşallah 4. Bulu$mamızda Daha Cok Kalabalık Olur diye Düşünüyorum Ve Şunlarıda Eklemek İstiyorum .. Buluşmaya Gelen Bütün Herkezi Candan , Yürekten Tüm İçtenliğimLe Tesekkurlerımı Sunuyoruym ... Bulusmaya Gelemeeyen Muslumcu DostLara'da Gönülden Destek Verıyorum
İl Saf†a ben Vardımm Gurur Verici Bir Olay .hehhehe
GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR.. www.muslumcu.com Ailesi...Her Destek Tam Destek.. MuslumcuLer ŞAHANE.. gerisi bAHANE...
|
|
|
|
|
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
|
Tarih: 27-Tem-2006 / 05:07 Mesaj konusu: |
|
|
Buluşma ,gerçekten de Müslümcülere yakışır bir şekildeydi.Mahmut ve M.Ali Turan kardeşlerimle zaten görüşüyoruz.KILIK kardeşimle de telde ve msn'de tanışmak nasip olmuştu.Buluşmada kendisini daha yakından tanıma fırsatını buldum.Aykut ve Ahmet kardeşimle msn'de görüşüyorduk.Ama bu buluşma vesilesiyle kardeşlerimle yakından tanışma fırsatını buldum.Buluşmamızın konusunu merak eden kardeşlerimiz için sohbet konularımızı bir bir yazayım arkadaşlar.
1- Müslüm Baba'nın albümleri ve Şarkıları
2- Bestekarlar
3- Nasıl Müslümcü olduk
4- Sevilen şarkıların her birimizde uyandırdığı duygular
Tüm Müslümcülere saygılarımla...Gönlünüz Gönlümüzdür...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
|
KILIK
SüperAktif Üye
|
Tarih: 27-Tem-2006 / 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
4,BÜYÜK BULUŞMAMIZIN planlarınıda şimdiden yapıyorum.. hani duyurmak istedim..şimdiden haberi olsun herkesinn.. daha çok var ..
işte biz buyuz fırtına gibi esip herkese inat ortalığın tozunu attıracağız...
HEP DESTEK TAM DESTEK...
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
|
mahsuertunc
|
Tarih: 28-Tem-2006 / 01:07 Mesaj konusu: |
|
|
güzel birşey olmuş inşallah kısmetse bizde katılırız buluşmaya
|
|
|
|
|
abdi
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 28-Tem-2006 / 01:29 Mesaj konusu: Cevap: 3. İstanbul Buluşması Resimleri |
|
|
iste müslümcülüge yakisan tablolar(resimler demek istedim).
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
|
dertli870
Üye
Kayıt: Mar 19, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: BURSA_-_-_-_-_-_-_-_- ADIYAMAN
|
Tarih: 28-Tem-2006 / 02:21 Mesaj konusu: |
|
|
cok gelmek ıstedım ama calısıyordum ınsallah dıger sefere gelecem emegı gecen herkese tesekkur ederım bır sonra kı bulusmada bende olmak uzere daha cok katılacagına ınanıyorum tebrıkler muslumcu kardeslerım
|
|
|
|
|
erhantaskin
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 629 Nereden: Sevda Ülkesinden
|
Tarih: 28-Tem-2006 / 05:00 Mesaj konusu: |
|
|
resimlerde görüldüğü gibi çok güzel bir dostluk ortamı olmuş.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. allah nasib ederse bir daha ki buluşmada aranızda olacağımm.. muslumcu.com ailesi kusura bakmayın iş nedeniyle bu aralar siteye pek giremiyorum.. aklınıza birşey gelmesin.. tüm muslumcu.com ailesine selamlar ve sevgilerimi iletiyorum Allah a emenet olun..
_________________ Bırak dagınık kalsin. |
|
|
|
|
zekeriyatekin
Üye
|
Tarih: 28-Tem-2006 / 06:11 Mesaj konusu: |
|
|
aranızda bizde olmak isteriz ama olamıoz işte iş güç vakit yok inşlh bi gun bursada olurda şu buluşma burdakine katlırız bizzde akrdeşlerimizle bursadaki muslumculere duylurur sizinde ayaklarınıza saglık uşenemmiş buluşmuşunuz helal olsun inşlh dorduncsu olur m.ali kardeşime sevgilerimle
|
|
|
|
|
KILIK
SüperAktif Üye
|
Tarih: 28-Tem-2006 / 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
...........
üzülsen eline birşey geçmezki
dünyanın hali bu hiç değişmezki
şans ne zaman güler bilinemezki
dertlere boş verip yaşamalısın..
yaşamalısın hayatın kahrına katlanmalısın...
hayata alışıp yaşamalısın... hayata boş verip yaşamalısın..
sanki ben dertlere katlanmadım mı
sahta sevgilere rastlamadım mı
vefasız bir aşka kul olmadım mı
dertlere boş verip yaşamalısın......
hep beraber şarkının dediği gibi yaşayacağız...
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
|
AhMeT_44
Fanatik Üye
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 29-Tem-2006 / 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bi gündü benim için...inşallah 4. büyük buluşmada sağolursak kesinlikle ordayım...inşallah bu sefer daha kalabalık oluruz...bi tek durmuş arkadaşımızla tanışmıyodum buluşmada.. onunlada tanıştım..diğer abilerim kardeşlerimle daha önceden msn den konuşmuştuk...[cacharel)aykut kardeşimle aynı mahallede oturuyoz zaten ...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
|