|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
-> Gerçekleşen Buluşmalar resim ve yorumlarınız |
| Yazar |
Mesaj |
KRaLL_3444
Üye

|
Tarih: 13-Ksm-2007 / 00:50 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti |
|
|
buluşmalar güzel geçiyo ama sağlam dostlarla...
|
|
|
|
 |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2007 / 07:12 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti |
|
|
Ömer abim çokkk özür dilerim yanlışlık oldu mehmet nereden cıktıysa sen biliyon beni biliyon zaten selametle abi
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2007 / 08:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti |
|
|
sakin olun babalar ... ayıp oluyor
m.ali ömer abi.. selamlar saygılar
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 26-Ksm-2007 / 08:06 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gerc |
|
|
| m.ali turan demiş ki: | Ömer abim çokkk özür dilerim yanlışlık oldu mehmet nereden cıktıysa sen biliyon beni biliyon zaten selametle abi | .eyvallah canın sagolsun kardesimmm
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 11-Arl-2007 / 06:13 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gerc |
|
|
| KRaLL_3444 demiş ki: | | buluşmalar güzel geçiyo ama sağlam dostlarla... |
şükürler olsun ki yamuk insanlar yok aramızda olsada barındırmayız kardeş ...
eyvallahhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 12-Arl-2007 / 01:00 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması |
|
|
inşallah önümüzdeki buluşmada böyle renkli geçer..ben şahsen bu görüntüleri gördükçe keşke bende olsaydım diyorum.. inşallah keşke demicem bu kez elimden geldiği kadar katılmaya çalışacagım..inşallah Allahım nasip eder..saygılar.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 21-Şub-2008 / 19:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
hepinizin ayağına sağlık çok güzel bir buluşma olmuş
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
sopranos
Aktif Üye

Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 179 Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
|
Tarih: 21-Şub-2008 / 22:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
buluşmaların hepsi birbirinden güzel birbirinden zevkli geçiyor.dilegim ve temellim bidahaki buluşmada sizinle birlikte olmak.saygılar abilerim kardeşlerim..GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR.. 
_________________ tadın sinmiş suyuna taşına topragına bu şehirde ne varsa hepsi sana benziyor... |
|
|
|
 |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 07-May-2008 / 06:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
çok güzel bi buluşma olmuş gerçekten..bir gün bizede nasip olur inşallah..sizlerle çok tanışmak isterdim..Rabbim nasip Eyler İNŞALLAH.
|
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 07-May-2008 / 06:44 Mesaj konusu: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yo |
|
|
ömer abim ve mahmut ustanın yanında ve diğer dosların yanında olmak isterdim vallahi ama kısmet bidaki ramazana inşallah saygılar 
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 07-May-2008 / 14:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
cok guzel yuregınıze saglık,muslumculerın bır arada olup yemek yemesı harıka bır olay ....
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-May-2008 / 16:12 Mesaj konusu: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler ve yo |
|
|
evet çok güzel bir buluşmaydı
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Ağu-2008 / 07:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
güzeL bir buLuşma oLmuş kardeşlerim...ramazan biLdigimiz gibi yaklaşıyor...bekliyoruz gene böyle bi görüşme....saygilar
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 05-Eyl-2008 / 07:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
cok güzel bir buluşma olmuş eywallah orda olmasakta gonuller sizlerle eywallah..
|
|
 |
ilbay
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 22:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
cümletten herkezin kandili mübarek olssun
|
|
|
|
 |
ilbay
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 22:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
müslüm babayada slm olsun
ellerinden öperim
|
|
|
|
 |
cLe_
SüperAktif Üye

|
Tarih: 05-May-2011 / 05:45 Mesaj konusu: Cevap: Re: 5 İstanbul İftar buluşması gercekleşti resimler v |
|
|
| aMCaoGLu demiş ki: | Erdi Kardeşimle Bende Msnden Görüştüm..Çok Sağlam Delikanlılardandır Harbidende Yüzyüze Görüşmedekte Onu Hissedebildim
Güzel buluşma Olmuş..Aranızda Olamadık İmkanlar Kısıtlı
Gönlümüz Ordaydı Her Zaman Orda olacak..  |
EyvaLLah Amca OĞLu O Senin DeLikanLıLığın Sende GeL BuraLarada SenLede PAsLaşaLım
1 dakika sonra eklenen mesaj:
| m.ali turan demiş ki: | güzel organızasyon Mahmut kankama Mehmet abiye ve Murata selamlar.
Kurtlar vadisinden kaçıp gelenlerde var sanırım daha güzel resimler çekilebilirdi Müslümcülere yakışan cinsten saygı şart  |
KurtLar Vadisi Derken Bizi Kastettin Sanıyorum YanıLıyomuyum ?
42 saniye sonra eklenen mesaj:
| Admin demiş ki: | Yeni yüzler ve yeni organizasyonlar görmek güzel, Ramazan çoşkusunuda böylece yaşamış olduk. Ayrıca karaaliler ve cle_'yi de merak ediyordum görmüş oldum, karizma
Tebrikler. |
Eyw Admin Teşekkür Ettik
_________________ KraLda DiLencide
Aynı İştahLa AcıkırLar |
|
|
|
 |