Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses - Yaktın Beni Dünya (Stüdyo Versiyon)
Müslüm Gürses - Yaktın Beni Dünya (Stüdyo Versiyon)

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Yazar Mesaj
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 22-Şub-2014 / 18:32    Mesaj konusu: Müslüm Gürses - Yaktın Beni Dünya (Stüdyo Versiyon)

Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
3 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
arif_54
Üye
Üye

Nereden: Trabzon
MesajTarih: 22-Şub-2014 / 18:56    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses - Yaktın Beni Dünya (Stüdyo Versiyon)

Çok teşekkür ederim paylaşımın için .. Varol .
Kullanıcı profilini gör
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 22-Şub-2014 / 19:02    Mesaj konusu: Cevap: Re: Müslüm Gürses - Yaktın Beni Dünya (Stüdyo Versiyo

arif_54 demiş ki:
Çok teşekkür ederim paylaşımın için .. Varol .

rica ederim kardeşim keyifli dinlemeler.
Kullanıcı profilini gör
ahmet4545
Üye
Üye

Nereden: MANİSA MERKEZ...
MesajTarih: 23-Şub-2014 / 03:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Müslüm Gürses - Yaktın Beni Dünya (Stüdyo Ver

baba sayfa paylasımı ıcın teşekkurler..yukleyen şahısla bır baglantın merhaba demıslıgın varmı kendısıne neden se ulasamadık bugun de belkıde yerı ve zamanı degıl ama tatsız şeyler oldu

BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 23-Şub-2014 / 15:58    Mesaj konusu: cevap: re: cevap: re: müslüm gürses - yaktın beni dünya (stü

ahmet4545 demiş ki:
baba sayfa paylasımı ıcın teşekkurler..yukleyen şahısla bır baglantın merhaba demıslıgın varmı kendısıne neden se ulasamadık bugun de belkıde yerı ve zamanı degıl ama tatsız şeyler oldu

youtubeda abonesiyim ordan tanıyorum hayırdır nooldu ki ?
Kullanıcı profilini gör
ahmet4545
Üye
Üye

Nereden: MANİSA MERKEZ...
MesajTarih: 23-Şub-2014 / 18:07    Mesaj konusu: Cevap: cevap: re: cevap: re: müslüm gürses - yaktın beni dün

BabaSayfa demiş ki:
ahmet4545 demiş ki:

gecen hafta face book ta arabesk sayfasına bız yukledık bu arabesk hayat herkımse sıngle oldugu halde
ındırp kendı hesabına yuklemıs lınkını verıp kaldırtırdık ama klavye başında etmediği küfür kalmadı sonra abılerınden almış mp3:) her kımse sıngle sız şekilde yuklemıs neyse önemlı degıl teşşekurler artık iş bızden çıktı (telıfını olan bı you tube hesabımızdı) adli makamlarla kendısı uğraşır artık

BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 23-Şub-2014 / 18:28    Mesaj konusu: Cevap: cevap: re: cevap: re: müslüm gürses - yaktın beni dün

ahmet4545 demiş ki:
BabaSayfa demiş ki:
ahmet4545 demiş ki:

gecen hafta face book ta arabesk sayfasına bız yukledık bu arabesk hayat herkımse sıngle oldugu halde
ındırp kendı hesabına yuklemıs lınkını verıp kaldırtırdık ama klavye başında etmediği küfür kalmadı sonra abılerınden almış mp3:) her kımse sıngle sız şekilde yuklemıs neyse önemlı degıl teşşekurler artık iş bızden çıktı (telıfını olan bı you tube hesabımızdı) adli makamlarla kendısı uğraşır artık

bana niye yazıyosun bende senin kadar tanıyorum ona yazsana alla alla
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering