|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Arkadaşlık ve Muhabbet |
| Yazar |
Mesaj |
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 29-Ekm-2013 / 21:26 Mesaj konusu: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
ibrahim erkal'in yalnızım ve insafsız şarkılarını, bir ateşe attın beni ,sevemedim karagözlüm...gibi daha sayamadığım nice şarkılar keşke baba okusaymış dediğim şarkılardır sizlerinde varmı kardeşlerim baba okusaydıda dinleseydik dediğiniz parçalar...
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
|
|
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Ekm-2013 / 23:18 Mesaj konusu: Re: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
Selam Kardesim,
güzel bir konu actin. Rahmetlinin keske okusaydi dedigim sarkilarin basinda Ibrahim Tatlisesin okudugu Eyvah Neye Yarar Ah Neye Yarar, Bergen ve Izzet Yildizhanin okudu Bana Neler Vaad Ettin ( Perisan Ettin Beni ), Orhan Babadan Bir Teselli Ver, Ziyankar, Batsin Bu Dünya, Cavit Karabeyin Okudugu Özleyecegim gelir.
Türkülerden de Ayaginda Kundura, Uzun Havalardan da Yas 65 aaaah ah ulan aaaaaaaaaah
Saygi ve sevgilerimle
Kadir
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 12-Ksm-2013 / 00:42 Mesaj konusu: Re: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
Kurşuna gerek yok yanlızım
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
arif_54
Üye

|
Tarih: 12-Ksm-2013 / 05:08 Mesaj konusu: Re: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
Gökhan Güney'in seslendirdiği, ''Gücenme Tanrım'' adlı parçayı dinlemek isterdim Baba'dan...
|
|
|
|
 |
yunus44erd
Üye

|
Tarih: 12-Ksm-2013 / 15:57 Mesaj konusu: Re: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
Bende Yavuz Taner'in "en mutlu günümde" ve Bayram Şenpınar'ın "vefasız" şarkılarını babadan dinlemek isterdir.
|
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 14-Ksm-2013 / 06:21 Mesaj konusu: Re: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
vahdet vural-ikimiz icin ve muhittin secen-ates olsan ne olur,sarkilari.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
SARI
Üye

|
Tarih: 15-Ksm-2013 / 18:34 Mesaj konusu: Re: Baba'dan dinlemek istediğiniz şarkılar |
|
|
ibrahim tatlıses-yalnızım dostlarım söylemediğine pişman olduğum tek şarkıdır
_________________ Bu ne biçim dünya bu ne biçim hayat. |
|
|
|
 |