Tarih: 06-Şub-2013 / 00:58 Mesaj konusu: uyan artık müslüm baba...!
İzmir'e doğru yol alıyorum arabamla.
Cd çalarımda Topraktan bedene çalıyor...
Aklıma Babanın yoğun bakımdaki hali takılıyor,
Gözlerimden usul usul yaşlar süzülüyor.
Sanki babam, amcam, dayım aileden biri komada..
Evet evet.. o aileden biri olmazsa, durumu bu kadar nasıl işler insana,
Cd çalarda sanki herşeyin farkındaymış gibi; Umutsuz Hayat albümüne geçip, İntizar(Ölürsem Kabrime Gelme İstemem) şarkısına geçmezmi...
Dinledikçe Baba'yı mod dan moda geçiyorum şarkıdan şarkıya atlarken...
Sonra farkına varıyorum, aslında film şeridi gibi geçen benim kendi hayatımdı.
Çünkü hangi şarkıya geçse, o şarkının ilk çıktığı yada ilk duyduğum yılı hemen aklıma geliveriyor bir anda .
O yılın güzel yada kötü anları, o kasedin çıktığı zamanki ruh dünyam, içimde bazen sızı bazen güzel şeyler hissetiriyordu bana.
Ve şunu anlıyordum dostlar, biz onunla bir ömür geçirmişiz de haberimiz yokmuş...
Allah ona hayırlı şifalar versin bir an önce aramıza göndersin. Onun yokluğuna alışmak çok zor çünkü...
İzmir'e doğru yol alıyorum arabamla.
Cd çalarımda Topraktan bedene çalıyor...
Aklıma Babanın yoğun bakımdaki hali takılıyor,
Gözlerimden usul usul yaşlar süzülüyor.
Sanki babam, amcam, dayım aileden biri komada..
Evet evet.. o aileden biri olmazsa, durumu bu kadar nasıl işler insana,
Cd çalarda sanki herşeyin farkındaymış gibi; Umutsuz Hayat albümüne geçip, İntizar(Ölürsem Kabrime Gelme İstemem) şarkısına geçmezmi...
Dinledikçe Baba'yı mod dan moda geçiyorum şarkıdan şarkıya atlarken...
Sonra farkına varıyorum, aslında film şeridi gibi geçen benim kendi hayatımdı.
Çünkü hangi şarkıya geçse, o şarkının ilk çıktığı yada ilk duyduğum yılı hemen aklıma geliveriyor bir anda .
O yılın güzel yada kötü anları, o kasedin çıktığı zamanki ruh dünyam, içimde bazen sızı bazen güzel şeyler hissetiriyordu bana.
Ve şunu anlıyordum dostlar, biz onunla bir ömür geçirmişiz de haberimiz yokmuş...
Allah ona hayırlı şifalar versin bir an önce aramıza göndersin. Onun yokluğuna alışmak çok zor çünkü...
İnşallah müslüm baba eski sağlığına kavuşacak buna inancım tam ..
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor..