Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum
YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
h5n1
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 04-Şub-2013 / 01:02    Mesaj konusu: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum

hepinize iyi akşamlar, Müslüm GÜRSESe ait 1984 yılına ait YARANAMADIM albümünün long play'ini arıyorum. Çok özel bir anlamı olan bu plak gne çok özel birine hediye olacak. Acaba konuyla ilgili temasa geçebileceğim birilerine ulaşmam mümkün mü? Şimdiden teşekkür edrim.

http://ansiklopedi.muslumcu.com/muslumgurses/album_Yaranamad%C4%B1m-Long-Play
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 04-Şub-2013 / 14:02    Mesaj konusu: Re: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum

yapan büyük çaplı internet siteleri var ordan çok kolay bulur ve alırsin

Kullanıcı profilini gör
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 06-Şub-2013 / 04:32    Mesaj konusu: Cevap: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum

h5n1 demiş ki:
hepinize iyi akşamlar, Müslüm GÜRSESe ait 1984 yılına ait YARANAMADIM albümünün long play'ini arıyorum. Çok özel bir anlamı olan bu plak gne çok özel birine hediye olacak. Acaba konuyla ilgili temasa geçebileceğim birilerine ulaşmam mümkün mü? Şimdiden teşekkür edrim.

İstanbul taksimde galatasaray lisesinin karşısında plakcı var oradan bulabilirsiniz eğer istanbuldaysanız..

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Şub-2013 / 04:44    Mesaj konusu: Cevap: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum

adem_reis78 demiş ki:
h5n1 demiş ki:

İstanbul taksimde galatasaray lisesinin karşısında plakcı var oradan bulabilirsiniz eğer istanbuldaysanız..

çok saol kardşim hallettim Smile
Kullanıcı profilini gör
evvelahudayi
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 16-Nis-2013 / 20:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: YARANAMADIM Albumunun long playini arıyorum

bu plak meselesinden muzadarip olanlar hayli kalabalığız zannediyorum. bugün ferdi özbeğen'in bile çoğu albümü yeniden basılmış, plak vaziyetinde müzik marketler bulunuyor. yanlış anlaşılmasın, kendisini küçümsediğimden değil de, benim ve birçok insan için dünyanın en büyük sesi olan baba'nın plaklarını bulamıyoruz. ikinci el fiyatları çok uçuk. bir esrarlı gözler long play'ine 250 lira isteyen var. şu an yeni nesil popçuların bile plakları bulunabiliyorken müzik marketlerde, baba'nın long play'lerinin bulunmaması kabul edilebilir değil.
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering