|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 25-Hzr-2012 / 14:34 Mesaj konusu: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
Arkadaşlar öncelikle yıllardır bir müslüm gürses hayranı olarak bu haberi öğrenmiş oluyorum tabiki sivaslı olmamdan ve sivasta olmam gereği sokaklarda caddelerde afişi bile hazırlanmış 28 haziran perşembe Günü Sivas Kalesinde 15 günlük hergün program ve her akşam müzik olacak Müslüm Babayla Afişler Hazır,Bekliyoruz Arabeskin kralını, Sizin bu konuyla ilgili ayrıntılı bilginiz var mı siteden kimsede bir bilgisi olan yok mu şu an burada afişler hazırlanmış durumda ....
|
|
|
|
 |
|
|
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 27-Hzr-2012 / 17:32 Mesaj konusu: Re: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
Sivas'lı olan sensin ayrıntılı bilgiyi senin bize sunman gerek Artık videoya çekip yayınlarsın paylaşırsın bizimle. Sabırsızlıkla bekliyoruz paylaşımını. Bu arada tüm Sivaslı Alperenler'e sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 27-Hzr-2012 / 21:28 Mesaj konusu: Re: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
İnşallah kardeşim yok admin genelde paylaşırdı fiyat konusunda genel bir paylaşımı olurdu sitede göremeyince şaşırdım inşallah görmek nasip olur gitmem lazım Ve Aleykumselam Bütün alperenlerden ve Ocaklara beşiklere Tüm kardeşlerimize selamlar olsun
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Hzr-2012 / 23:31 Mesaj konusu: Cevap: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
| BabaYorgunEvlat demiş ki: | | Arkadaşlar öncelikle yıllardır bir müslüm gürses hayranı olarak bu haberi öğrenmiş oluyorum tabiki sivaslı olmamdan ve sivasta olmam gereği sokaklarda caddelerde afişi bile hazırlanmış 28 haziran perşembe Günü Sivas Kalesinde 15 günlük hergün program ve her akşam müzik olacak Müslüm Babayla Afişler Hazır,Bekliyoruz Arabeskin kralını, Sizin bu konuyla ilgili ayrıntılı bilginiz var mı siteden kimsede bir bilgisi olan yok mu şu an burada afişler hazırlanmış durumda .... |
Yani Baba Bugün Sivasta İnşallah Resim Çekme Muhabbet Etme Gibi Şeyler Yaparsın Abi Babayla Senin Adına Sevindim Saygılar Sevgiler .
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
BabaYorgunEvlat
Üye

|
Tarih: 29-Hzr-2012 / 02:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
Saüolasın güzel kardeşim inşallah görürüz yıllardır dinliyoruz bu seferde görerek dinleyelim
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 02-Tem-2012 / 07:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
desene sivas sivas olalı böyle bir ses görmedi sivaslı kardeşlerimiz için güzel olur inşallah
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 04-Tem-2012 / 02:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: 28 Haziranda Müslüm Gürses Sivasta |
|
|
cok güzel bir organize olacagi kesindir.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |