Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - bu dünyayı kuran mimar - tertemiz 45'lik plak kayıt
bu dünyayı kuran mimar - tertemiz 45'lik plak kayıt

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Yazar Mesaj
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 14-Arl-2011 / 23:58    Mesaj konusu: bu dünyayı kuran mimar - tertemiz 45'lik plak kayıt

Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 15-Arl-2011 / 16:05    Mesaj konusu: Re: bu dünyayı kuran mimar - tertemiz 45'lik plak kayıt

Plak çok temiz çok beğendim. Şimdiki nesilde iş yok biz bu şarkıları bulabilmek için neler çekerdik Müslüm Baba'nın bulunmayan şarkılarına verdiğim önemi derslere verseydim şimdi çok farklı yerlerde olurdum. 2000 yılında lisedeyken bu şarkı Van'da benimle birlikte sayılı kişilerde vardı hatta defterimize halamoğluyla birlikte Mimar-1, Mimar-2 yazdırmıştık o kadar önemliydi bizim için isime bak be Mimar. Şimdi olsada olmasada kıymetini bilen yok. Allah Aşık Veysel'e rahmet eylesin, Baba'mıza hayırlı ömürler versin...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering