internette araken buldum ALLAH rızası tamamı olan varsa yayınlasın,ALLah rızası için bu konuyu babaya söyleyelim,yeni albümüne koysun şunları 10 tane almayan şerefsizdir...
Dargınım şarkısını zamanında Rahmi abinin oğlu (By_FaDeD) paylaşmıştı sanırım.
İnsanın dinledikçe dinleyesi geliyor, eritiyor insanı Babaa.
Bu arada bir not kardeş, konu açarken yazı panalinin üstünde Youtube logosu var, ona tıkla ve youtube url sini yapıştır. Düzenledim konuyu, dediğim gibi yaparsan bu şekilde çıkar. Eyvallah.
internette araken buldum ALLAH rızası tamamı olan varsa yayınlasın,ALLah rızası için bu konuyu babaya söyleyelim,yeni albümüne koysun şunları 10 tane almayan şerefsizdir...
İşte Müslümcülük böyle bişey biraz hüzün biraz paylaşmak biraz mutluluk ve en önemlisi Baba aşkı. Her şarkısını dinlediğinde sanki ilk kez dinliyormuşsun gibi olmak.. Ne diyelim "KISKANANLAR ÇATLASIN"...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Aslında Kendimce pek önemli degil ama sedat abinin dedigi doğruysa yani albüm patlaması yaşanırsa iyi olur hiç olmazssa biraz eskileri anmış oluruz eyvallah...
Aslında Kendimce pek önemli degil ama sedat abinin dedigi doğruysa yani albüm patlaması yaşanırsa iyi olur hiç olmazssa biraz eskileri anmış oluruz eyvallah...
Senelerdir böyle bir söylenti dilden dile dolaşır kardeş. Hatta Baba öldükten (Allah gecinden versin) sonra bu eski ve piyasaya düşmemiş parçalar bir (birkaç) albüm eşliğinde piyasaya sunulacağı söylenir.
dedimya bilal abi yedek parçalar kendimce önemli degil ama elenordan çıkan kaset arabesk tarzında oldugu için hiç olmazssa biraz degişiklik olur hepimiz için eyvallah..
Müslüm babanın daha dinlemediğimiz, gün yüzüne çıkmamış parçaları var. Filmlerde kısa kısa duyduğumuz müziklerin çoğu albümlerde yer almayan parçaların müzikleri. İsyankar filmini izleyen bilir, filmin sonlarına doğru Daha Ne Uyuyon Eşşek Kafalı parçasının müziği kısa olarak çalmakta. Diğer filmlerinde dinlediğimiz müziklerin çoğu şarkılardan.
uğur kardeşim elenor arşivindeki bazı gün yüzüne çıkmamış eserleri album yapma düşüncesi var,yıllardır bazı müslümcü dostlarımda muhteşem candan beye elindekileri bassın diye ısrar ettiler durdular muhteşem beyde yapıcaz bakıcaz deyip geçiştirdi durdu. ama albumu yapmaması için bazı engeller vede sebebelrde var onları aştı gibi bu sefer yakın zamnda album olacak gibi inş olur bizlerde güzel bir müzik ziyafeti yaşarız.
uğur kardeşim elenor arşivindeki bazı gün yüzüne çıkmamış eserleri album yapma düşüncesi var,yıllardır bazı müslümcü dostlarımda muhteşem candan beye elindekileri bassın diye ısrar ettiler durdular muhteşem beyde yapıcaz bakıcaz deyip geçiştirdi durdu. ama albumu yapmaması için bazı engeller vede sebebelrde var onları aştı gibi bu sefer yakın zamnda album olacak gibi inş olur bizlerde güzel bir müzik ziyafeti yaşarız.
Benzeri konularda hep aynı şeylerden bahsediyorsun umarım en kısa zamanda söylediklerin gerçekleşir...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Benzeri konularda hep aynı şeylerden bahsediyorsun umarım en kısa zamanda söylediklerin gerçekleşir...
eyvallah kardeşim bazen takılıyoruz ama cidden arabesk olarak özlem duyuyorum inşallah sedat abiye katılıyorum biraz müzik ziyafeti çekelim derim abi eyvallah inş kısa zamaanda muhteşem candan beyfendi elindeki kayıtları piyasaya sürer ki piyasaya çıkmayan kayıtlar sadece arabesk tarzının dönüşümü olacagı için bu yönden meraktayım saolasın sedat abi eyvallah