|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
buadam
Üye

|
Tarih: 29-May-2011 / 18:17 Mesaj konusu: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
Müslüm Babanın 2004 de söylemiş olduğu Mutlu ol yeter Korsan mıdır?Müslüm babadan seçmeler die bir albümde yer alıyor...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 29-May-2011 / 18:36 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
Mü-yap kayıtlarında böyle bir albüm yok, şarkıyı buraya yüklermisin kardeş.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
buadam
Üye

|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 29-May-2011 / 19:43 Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
İtirazım var dediğin şarkının kaydı da var bende kardeş. Bendeki Albümde (albüm değil aslında programdan derleme olmuş) Mutlu ol yeter şarkısının girişinden önce baba daha çok konuşuyor, bu video'da kesmişler. Bendeki kayıtta "iyi olun bir de sizi düşünmeyelim" diyor..
Yalnız, bendeki kayıtların başlığı 2006 bayram konseri, verdiğin videodaki açıklama Yilbasi.Ozel.2008.Show Tv olark geçiyor..
Neyse konuya dönelim, evet baba bu şarkıların bazılarını önce okumuş, TV'de de pleybek yapmış.
Albüm korsanmı diye tartışmalıyız.. Sonuç olarak Baba bu şarkıları TV konseri için okumuş ve çekilmiş. ardından Bayar Müzik basmış etiketini ve bir albüm yayımlamış. Bilmiyorum baba'nın ne kadar bilgisi var? Zira bu albüm/cd Mü-yap kayıtlarında da görünmüyor. 90'lardan bu yana binbir çeşit karışık albüm basılıp dağıtıldığını biliyoruz, bu da milenyuma yakışır, el altından sürülmüş karışık bir albüm olsa gerek.
Ayrıca albümle ilgili internette bulabildiğim tek bilgi aşağıda eklediğim albüm kapağı (bu resim bana bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım).
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 02-Hzr-2011 / 16:15 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
Albüm toplama bir albüm.
Mutlu ol yeter
itirazım var
olmadı yar
tanrı istemezse
ölüyorum kederimden
hasret rüzgarları
isyanım var
anlatamadım
boş hayaller
kalbini mahşere götür
albümde bulunan ölüyorum kederimden, itirazım var ve tanrı istemezse parçaları 1998 Gönlünüze taht kuran şarkılarla albümünden alıntı, Mutlu Ol Yeter parçasıda bu albüm için okunmuş albüme konmamış yedek parça. Diğer parçalar ise eski okumalar.
Bilal, resimde Bakma albüm kapak resimi.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 04-Hzr-2011 / 01:28 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | | Bilal, resimde Bakma albüm kapak resimi. |
Şimdi oldu 
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 04-Hzr-2011 / 03:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
Bu albümün bende kaseti var ilk çıktığı gün almıştım hatta korsan olduğunu düşünmüş üzerindeki yeni kayıtlar yazısına aldanıp aldım ama dinledikten sonra haklı olduğumu anladım gerçi ne olursa olsun sonuçta alacaktım artık bağımlılık olmuş bizde Müslüm Baba ile ilgili ne olursa olsun ilgimizi çekiyor ve alıyoruz. O zamanlar kaset serimi bozmamak için cd almıyordum... 
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 04-Hzr-2011 / 18:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
Albümün tek güzelliği Mutlu Ol Yeter parçasının olması. Diğerleri zaten mevcut.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Hzr-2011 / 23:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu |
|
|
Süpersiniz, Baba'da dağıtıyor
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
 |