Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu
Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
buadam
Üye
Üye

MesajTarih: 29-May-2011 / 18:17    Mesaj konusu: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Müslüm Babanın 2004 de söylemiş olduğu Mutlu ol yeter Korsan mıdır?Müslüm babadan seçmeler die bir albümde yer alıyor...
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 29-May-2011 / 18:36    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Mü-yap kayıtlarında böyle bir albüm yok, şarkıyı buraya yüklermisin kardeş.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
buadam
Üye
Üye

MesajTarih: 29-May-2011 / 18:47    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

http://www.dailymotion.com/video/x80kyk_muslum-gurses-mutlu-ol-yeter_music
yukarıdaki linkte dediğim albümdeki kayıttan söylüyo,yani canlı değil,zaten dikkatli incelendiğinde anlaşılıyor...bundan bahsediyorum,bualbümde itirazım var ve mutlu ol yeter yeniden söylenmiş
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

MesajTarih: 29-May-2011 / 19:43    Mesaj konusu: Re: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

İtirazım var dediğin şarkının kaydı da var bende kardeş. Bendeki Albümde (albüm değil aslında programdan derleme olmuş) Mutlu ol yeter şarkısının girişinden önce baba daha çok konuşuyor, bu video'da kesmişler. Bendeki kayıtta "iyi olun bir de sizi düşünmeyelim" diyor..
Yalnız, bendeki kayıtların başlığı 2006 bayram konseri, verdiğin videodaki açıklama Yilbasi.Ozel.2008.Show Tv olark geçiyor..
Neyse konuya dönelim, evet baba bu şarkıların bazılarını önce okumuş, TV'de de pleybek yapmış.

Albüm korsanmı diye tartışmalıyız.. Sonuç olarak Baba bu şarkıları TV konseri için okumuş ve çekilmiş. ardından Bayar Müzik basmış etiketini ve bir albüm yayımlamış. Bilmiyorum baba'nın ne kadar bilgisi var? Zira bu albüm/cd Mü-yap kayıtlarında da görünmüyor. 90'lardan bu yana binbir çeşit karışık albüm basılıp dağıtıldığını biliyoruz, bu da milenyuma yakışır, el altından sürülmüş karışık bir albüm olsa gerek.

Ayrıca albümle ilgili internette bulabildiğim tek bilgi aşağıda eklediğim albüm kapağı (bu resim bana bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım).

Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 02-Hzr-2011 / 16:15    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Albüm toplama bir albüm.

Mutlu ol yeter
itirazım var
olmadı yar
tanrı istemezse
ölüyorum kederimden
hasret rüzgarları
isyanım var
anlatamadım
boş hayaller
kalbini mahşere götür

albümde bulunan ölüyorum kederimden, itirazım var ve tanrı istemezse parçaları 1998 Gönlünüze taht kuran şarkılarla albümünden alıntı, Mutlu Ol Yeter parçasıda bu albüm için okunmuş albüme konmamış yedek parça. Diğer parçalar ise eski okumalar.

Bilal, resimde Bakma albüm kapak resimi.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

MesajTarih: 04-Hzr-2011 / 01:28    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Rahmi06 demiş ki:
Bilal, resimde Bakma albüm kapak resimi.

Şimdi oldu Smile

Kullanıcı profilini gör
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 04-Hzr-2011 / 03:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Bu albümün bende kaseti var ilk çıktığı gün almıştım hatta korsan olduğunu düşünmüş üzerindeki yeni kayıtlar yazısına aldanıp aldım ama dinledikten sonra haklı olduğumu anladım gerçi ne olursa olsun sonuçta alacaktım artık bağımlılık olmuş bizde Müslüm Baba ile ilgili ne olursa olsun ilgimizi çekiyor ve alıyoruz. O zamanlar kaset serimi bozmamak için cd almıyordum... Smile

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 04-Hzr-2011 / 18:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Albümün tek güzelliği Mutlu Ol Yeter parçasının olması. Diğerleri zaten mevcut.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
muhammed
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BATMAN
MesajTarih: 05-Hzr-2011 / 23:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Mutlu Ol yeter 2004 Versiyonu

Süpersiniz, Baba'da dağıtıyor

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering