Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - İbrahim Tatlıses haberi neden yok?
İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Yazar Mesaj
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 03-Nis-2011 / 03:37    Mesaj konusu: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

Kıymetli adminler ve forum üyesi Müslümcü kardeşlerim. Türkiyeye müziğiyle damgasını vurmuş büyük sanatçılarımızdan İbrahim Tatlıses'in uğradığı saldırının üzerinden 20 güne yakın zaman geçmesine rağmen sitemizde (bugün yarın sitede elbet yer alır düşüncesiyle dile getirmediğim ) herhangi bir anma kınama veya geçmiş olsun haberinin, başlığının açılmamasına üzüldüm. ibrahim tatlıses ki Müslüm baba'yı en çok programlarına davet eden ve onunla muhteşem düetlere imza atarak hafızalarımızda yer eden ölümsüz anlar yaratan ve babayı her fırsatta ne kadar sevdiğini onun ne kadar büyük bir usta olduğunu her zaman vurgulayan İbrahim tatlıses'e bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum sevgili dostlarım.

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
ildeniz0101
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 03-Nis-2011 / 04:21    Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

doğrudur.ibrahim tatlıses türkiye nin en iyi ses ve yorumcularından ve dediğin gibi müslüm babayı en çok programına çağıran sanatçıdır.ve bu kötü olayın bu site de kınanması doğru olurdu:ancak ben bir müslümcü olarak babanın ibonun programlarına çıkmasını istemiyorum çünkü resmen adamla dalga geçiyor.kanal 6 zamanındaki ibo show programlarını hatırlıyorum ibo babaya çok saygılı davranıyordu;ama sonraları bu saygısı yerini saygısızlığa bıraktı,adamla dalga geçme boyutuna geldi.ibrahim tatlıses hakkında ki olumlu gerçekleri ortaya koyarken bunları da gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.yine de ibrahim beye geçmiş olsun...
Kullanıcı profilini gör
ertu1900
Üye
Üye

MesajTarih: 03-Nis-2011 / 16:13    Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

bu konu hakkında çok yazı yazıldı zaten sen kaçırmışsın kardeş
Kullanıcı profilini gör
Dinleyin_Geceler
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Samsun
MesajTarih: 03-Nis-2011 / 21:12    Mesaj konusu: Cevap: Re: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

[quote="ildeniz0101"]doğrudur.ibrahim tatlıses türkiye nin en iyi ses ve yorumcularından ve dediğin gibi müslüm babayı en çok programına çağıran sanatçıdır.ve bu kötü olayın bu site de kınanması doğru olurdu:ancak ben bir müslümcü olarak babanın ibonun programlarına çıkmasını istemiyorum çünkü resmen adamla dalga geçiyor.kanal 6 zamanındaki ibo show programlarını hatırlıyorum ibo babaya çok saygılı davranıyordu;ama sonraları bu saygısı yerini saygısızlığa bıraktı,adamla dalga geçme boyutuna geldi.ibrahim tatlıses hakkında ki olumlu gerçekleri ortaya koyarken bunları da gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.yine de ibrahim beye geçmiş olsun...[quote]

Bu kardeşime aynen katılıyorum...
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 04-Nis-2011 / 02:04    Mesaj konusu: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

İbrahim Tatlı ses ile ilgili açılan konu burada. Sitemizin ana sayfasından bahsediyorsan, şuan da görebileceğin gibi ana sayfamızda diğer sanatçılara yer vermiyoruz.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 05-Nis-2011 / 18:32    Mesaj konusu: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

ervan403 demiş ki:
Kıymetli adminler ve forum üyesi Müslümcü kardeşlerim. Türkiyeye müziğiyle damgasını vurmuş büyük sanatçılarımızdan İbrahim Tatlıses'in uğradığı saldırının üzerinden 20 güne yakın zaman geçmesine rağmen sitemizde (bugün yarın sitede elbet yer alır düşüncesiyle dile getirmediğim ) herhangi bir anma kınama veya geçmiş olsun haberinin, başlığının açılmamasına üzüldüm. ibrahim tatlıses ki Müslüm baba'yı en çok programlarına davet eden ve onunla muhteşem düetlere imza atarak hafızalarımızda yer eden ölümsüz anlar yaratan ve babayı her fırsatta ne kadar sevdiğini onun ne kadar büyük bir usta olduğunu her zaman vurgulayan İbrahim tatlıses'e bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum sevgili dostlarım.

Bununla ilgili konu açılmıştı senin gözünden kaçmış olabilir. Saygılar...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 07-Nis-2011 / 15:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

evet site yönetcisi ve üye arkadaşlarımın uyarıları ve verdikleri linkten anlaşıldığı kadarıyla Tatlıses le ilgili konu açılmış. özür diliyorum fakat yinede sitenin kendi açacağı bir geçmiş olsun başlığı daha şık olurdu diye düşünüyorum. herkese saygılar.

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 08-Nis-2011 / 03:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok?

Önemli değil kardeş..

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering