|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> İstek Öneri Eleştiri |
| Yazar |
Mesaj |
ervan403
Üye

|
Tarih: 03-Nis-2011 / 03:37 Mesaj konusu: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
Kıymetli adminler ve forum üyesi Müslümcü kardeşlerim. Türkiyeye müziğiyle damgasını vurmuş büyük sanatçılarımızdan İbrahim Tatlıses'in uğradığı saldırının üzerinden 20 güne yakın zaman geçmesine rağmen sitemizde (bugün yarın sitede elbet yer alır düşüncesiyle dile getirmediğim ) herhangi bir anma kınama veya geçmiş olsun haberinin, başlığının açılmamasına üzüldüm. ibrahim tatlıses ki Müslüm baba'yı en çok programlarına davet eden ve onunla muhteşem düetlere imza atarak hafızalarımızda yer eden ölümsüz anlar yaratan ve babayı her fırsatta ne kadar sevdiğini onun ne kadar büyük bir usta olduğunu her zaman vurgulayan İbrahim tatlıses'e bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum sevgili dostlarım.
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
|
|
ildeniz0101
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 03-Nis-2011 / 04:21 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
doğrudur.ibrahim tatlıses türkiye nin en iyi ses ve yorumcularından ve dediğin gibi müslüm babayı en çok programına çağıran sanatçıdır.ve bu kötü olayın bu site de kınanması doğru olurdu:ancak ben bir müslümcü olarak babanın ibonun programlarına çıkmasını istemiyorum çünkü resmen adamla dalga geçiyor.kanal 6 zamanındaki ibo show programlarını hatırlıyorum ibo babaya çok saygılı davranıyordu;ama sonraları bu saygısı yerini saygısızlığa bıraktı,adamla dalga geçme boyutuna geldi.ibrahim tatlıses hakkında ki olumlu gerçekleri ortaya koyarken bunları da gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.yine de ibrahim beye geçmiş olsun...
|
|
|
|
 |
ertu1900
Üye

|
Tarih: 03-Nis-2011 / 16:13 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
bu konu hakkında çok yazı yazıldı zaten sen kaçırmışsın kardeş
|
|
|
|
 |
Dinleyin_Geceler
Yeni Üye

|
Tarih: 03-Nis-2011 / 21:12 Mesaj konusu: Cevap: Re: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
[quote="ildeniz0101"]doğrudur.ibrahim tatlıses türkiye nin en iyi ses ve yorumcularından ve dediğin gibi müslüm babayı en çok programına çağıran sanatçıdır.ve bu kötü olayın bu site de kınanması doğru olurdu:ancak ben bir müslümcü olarak babanın ibonun programlarına çıkmasını istemiyorum çünkü resmen adamla dalga geçiyor.kanal 6 zamanındaki ibo show programlarını hatırlıyorum ibo babaya çok saygılı davranıyordu;ama sonraları bu saygısı yerini saygısızlığa bıraktı,adamla dalga geçme boyutuna geldi.ibrahim tatlıses hakkında ki olumlu gerçekleri ortaya koyarken bunları da gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.yine de ibrahim beye geçmiş olsun...[quote]
Bu kardeşime aynen katılıyorum...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 04-Nis-2011 / 02:04 Mesaj konusu: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
İbrahim Tatlı ses ile ilgili açılan konu burada. Sitemizin ana sayfasından bahsediyorsan, şuan da görebileceğin gibi ana sayfamızda diğer sanatçılara yer vermiyoruz.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 05-Nis-2011 / 18:32 Mesaj konusu: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
| ervan403 demiş ki: | | Kıymetli adminler ve forum üyesi Müslümcü kardeşlerim. Türkiyeye müziğiyle damgasını vurmuş büyük sanatçılarımızdan İbrahim Tatlıses'in uğradığı saldırının üzerinden 20 güne yakın zaman geçmesine rağmen sitemizde (bugün yarın sitede elbet yer alır düşüncesiyle dile getirmediğim ) herhangi bir anma kınama veya geçmiş olsun haberinin, başlığının açılmamasına üzüldüm. ibrahim tatlıses ki Müslüm baba'yı en çok programlarına davet eden ve onunla muhteşem düetlere imza atarak hafızalarımızda yer eden ölümsüz anlar yaratan ve babayı her fırsatta ne kadar sevdiğini onun ne kadar büyük bir usta olduğunu her zaman vurgulayan İbrahim tatlıses'e bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum sevgili dostlarım. |
Bununla ilgili konu açılmıştı senin gözünden kaçmış olabilir. Saygılar...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
ervan403
Üye

|
Tarih: 07-Nis-2011 / 15:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
evet site yönetcisi ve üye arkadaşlarımın uyarıları ve verdikleri linkten anlaşıldığı kadarıyla Tatlıses le ilgili konu açılmış. özür diliyorum fakat yinede sitenin kendi açacağı bir geçmiş olsun başlığı daha şık olurdu diye düşünüyorum. herkese saygılar.
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 08-Nis-2011 / 03:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: İbrahim Tatlıses haberi neden yok? |
|
|
Önemli değil kardeş..
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |