Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video
Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Yazar Mesaj
omanyagi
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 08-Mar-2011 / 10:23    Mesaj konusu: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Selam arkadaslar, yillardir muslum hayraniyim ve yillardir internette ne var ne yok toplamisimdir babanim parcalarini resimlerini vs. ama yillardir goruyorumki insanlar birseyi zor paylasiyorlar, biri bir resim gosteriyor ustunde 10 tane reklam veya baski damga gibi sacma sapan seyler koyuyor, bu bizim milletimize mahsus birsey galiba baska hicbiryerde bu damga sevdasini gormemisimdir. yazik abi yazik.. ulasabilen var ulasamayan var.. imkani olan var olmayan var, nolacak sanki herseyi paylassaniz? cokmu zor? hepimiz bakin muslumcuyuz, birbirimizi anliyoruz bu parcalar babanin resimleri nasil onemli bizim icin biliyoruz, neden hala damgalayip kiskaniyoruz?

diyeceksinizki efendim biz cok ugras verdik bu resim veya video yu bulmak icin.. peki kardesim sen buldun ama bulamayan ne yapsin? nedir bunun amaci? allah askina soyleyin bu nedir ? dogru duzgun ne video nede resim kaydedebiliyorum birisi baskisiz koydugu an 10 kisi damgalayip koyuyor ustune. yahu derdiniz nedir? birakin tertemiz kalsin..

vallahi anlamis degilim.. benim 500 e yakin resmim 110 kadarda albumu var babanin hepside bulunan resimler ama cok harika resimler gordum istedigim cercevelettirilecek resimlerdi ama adam ustune kocaman caprazina adini yazmis ne yapiyim ben simdi bu resmi arkadas??? vallahi yazik ayiptir gunahtir..

nedir bu sart, muslumculukse damarimizdaki kana kadar muslumcuyuz hayatimiz muslumle geciyor, ezberse yuzlerce sarkisi ezberimde, bagimliliksa muslum yazmadigim dag tas kalmadi, yahu nedir illa bin euro iki bin euro para harcamammi lazim temiz resim ve video veya bulunmayan sarkilarini bulmak icin..

yahu sanki resimleri kendileri cekse diycem tamam sakla ismini yaz kardesim muslum baba bile ulasilamaz degil baba heryerde insanlarla ic ice yasiyor, peki neden biz birbirimizden kiskaniyoruz arsivlerimizi?

BU ZIHNIYETI ANLAMIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ama elbet birgun bir gercek muslumcu cikip bizi kurtaracaktir eminim bundan, muslumcu cunki muslumcunun halinden anlar, insallah beni anlamissinizdir, kimseyi kirmak veya hakaret etme niyetim yoktur,

selamlar cok uzaklarda gurbetlerde dertli bir muslumcu kardesiniz.
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 08-Mar-2011 / 14:24    Mesaj konusu: Re: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

aslında haklısın bencede gerek yok reklama felan koydugun zman o reklamı kendın ıcın bır sey yapmıs oluyorsun bizim ıcın degıl ben muslum babaya dair ne varsa onu gormek ıstıyorum saf ve katıksız olarak madem sana ozel bır sey sende kalsın bıze gosterme yada hava atacaksan muslum gursesı buna karıstırma
konulan reklamın hava atmaktan baska hıc bır gayesı yoktur en ıyı muslumcu varın sız olun ne bu yaaaa

Üye
Üye

MesajTarih: 08-Mar-2011 / 20:58    Mesaj konusu: Re: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

aynen... güzel söyledin usta.. cercevelik yaptiracagin fotograf varsa bence reklamlisini yükle buraya reklamsiz olanini bulmaya calisiriz...
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 08-Mar-2011 / 21:57    Mesaj konusu: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Çoğu kişi egosunu tatmin amaçlı yapıyor bunu, bu insanları biliyorum. Bazı insanlar ön planda olmayı sever, ister. 2003'ten beri bunu görüyorum.
Diğer yandan herkesin kendine göre sebepleri var. Sitemiz adı altında ben de paylaşmıştım zamanında. Bir sitede buradan aldıkları albüm kapaklarını yayınlayıp "siz bizden aldınız" demişlerdi. Ve ben de gidip o kapağın benim olduğunu kanıtladım. Hâlâ dökümanlar duruyor. Bir süre reklamlı yayınladık.. (Öz eleştiri)
Son 2 senedir reklamlı paylaşım yapmıyor ve sitemizde paylaşılmasına izin vermiyorum.
Emeğe saygı falan diyenlere de artık inanmıyorum. Mesela videolarda, Baba okumuş şarkıyı, sen yayınlıyorsun: korsandır, telif ödemeden kamuya sunuyorsun. Yaptığımız şey bu, başka bir şey değil.. Baba'nın fotoğrafının üstüne boylu boyunca kendi adını yazıyorsun. Teşekkür etmek yerine tiksindirici geliyor bana...

500 tane fotoğraf var diyorsun, paylaşımlarını Müslüm Gürses fotoğrafları, Resimleri, Albüm Kapakları, Gazete Küpürleri bölümüne bekliyorum..

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
omanyagi
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 08-Mar-2011 / 23:25    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Yorumlariniz icin tesekkurler, gercekten bu artik kirilmasi gereken bir gelenektir, yoksa yillar gectikce orjinal birsey kalmiyacaktir, ayrica korsan cekip koydugumuz sarkilar icin diyeceklerim sudur, ben olabildikce orjinal albumlerini almaya calisiyorum, yeni cikanlari aliyorum mesela ( bazen sirf katkida bulunmak icin aliyorum dinlemek icin degil ) ama eski albumlerini mutlaka mp3 olarak indirmek zorunda kalabiliyorsun cunki cok fazla sayida parca ve degisik karma albumler var.

Ben sunabilecegim herseyi sunacagim, emege saygi olayinda ise dusuncem sudur: emege saygi zaten insanin kendisinden gelen bir vicdan borcudur, allah razi olsun veya tesekkurler der icinden gelen, gelmeyen demez. ama bunu zorla istemek yanlistir bence, ben cunki HIZMET olarak goruyorum paylasimlari karsiligi beklenecek bir emek olarak degil.

Selamlar.
Kullanıcı profilini gör
oguzhansis
Üye
Üye

Nereden: Ağlatan Yıllar
MesajTarih: 09-Mar-2011 / 02:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

çok doğru söylüyorsun kardeş gerçekten yani bende her önüme gelen resme baktığımda zaten kesinlikle bir damga ya da site ismi karşıma çıkıyor bundan bende rahatsız oluyorum
Kullanıcı profilini gör
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 11-Mar-2011 / 17:06    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Bazen reklam koymak iyi oluyor diye düşünüyorum. Reklamsız bişey paylaşılıyor, çoğu kişi indirip kendisinin gibi kendi sitesinde paylaşıyor. Bişey paylaşılıyo mesaj yazan 3-5 kişi, indiren daha fazla. Emeğe saygı olsa reklam olmaz. Saygılar.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 11-Mar-2011 / 19:45    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

mustafabergen demiş ki:
Bazen reklam koymak iyi oluyor diye düşünüyorum. Reklamsız bişey paylaşılıyor, çoğu kişi indirip kendisinin gibi kendi sitesinde paylaşıyor. Bişey paylaşılıyo mesaj yazan 3-5 kişi, indiren daha fazla. Emeğe saygı olsa reklam olmaz. Saygılar.

Reklam iyi hoşta fotoğrafı veya videoyu kaplayacak kadar büyük yazılması hoş değil izlediğinden bişey anlamıyorsun. İllaki benim olduğu belli olsun diyorsan üst köşeye veya alta yaparsın reklamını olur biter. Videoyu veya fotoğrafı rezil etmenin anlamı yok. Saygılar...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 12-Mar-2011 / 00:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Arkadaşım, sitemizde reklamsız bir çok resim eklenmiştir. Admin arkadaşımızında verdiği Linke tıklayarak ulaşabilirsin.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 12-Mar-2011 / 20:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Muslum Gurses Arsivi - Resim ve Video

Müslüm Gürses Fanatigi olup yayınlamış oldugu bir fotografta benim fotografım diye bir ibare kullanabiliyorsa,benim yanıma gelsin ona bir cift lafım olur.
Keza senin benim diye birşey yok.Bu Dakikadan sonra kalkıp kimseye adamlık nedir paylaşım nedir ögretecek vaktimiz yok benim kanatimce..

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering