Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm babanın 2010 albümü
müslüm babanın 2010 albümü

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
tolgaa
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 24-Ekm-2010 / 00:28    Mesaj konusu: müslüm babanın 2010 albümü

arkadaşlar yeni albüm hakkında net bilgisi olan varsa burdan acıklasın lutfen benim doğruladığım
net bilgi olarak yeni albümde Antalya senfoni orkestrası şefi ve sanat yönetmeni Orhan Şallıel müzik
yönetmenliğini üstlenmiş albümün yine pasaj müzikden cıkacak
baba albümde ajda pekkan ın ' flu gibi ' ve 'mucize'
şebnem ferah ında 'sigara' şarkılarını seslendirmiş.
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 31-Ekm-2010 / 06:40    Mesaj konusu: re: müslüm babanın 2010 albümü

muslum babaya cıkaracagı yenı albumunde kolaylıklar dılıyoruz babaya selam

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 02-Ksm-2010 / 23:53    Mesaj konusu: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

müslüm baba nın son albümü ne zaman cıkıyor acaba sabırsızlıkla bekliyoruz
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 03-Ksm-2010 / 00:57    Mesaj konusu: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

Albüm İçeriği
01. Sessiz Gemi
Söz: Yahya Kemal Beyatlı Müzik: Patricia Carli, Franck Gerald
02. Yalan Dünya (Düet Öykü Gürman)
Söz & Müzik: Selda Bağcan
03. Sigara
Söz & Müzik: Şebnem Ferah
04. Flu Gibi
Söz & Müzik: Şehrazat
05. Mucize
Söz & Müzik: Tuna Kiremitçi
06. Belalım
Söz: Sezen Aksu, Zülfü Livaneli Müzik: Zülfü Livaneli
07. Yalan Dünya
Söz & Müzik: Selahattin Sarıkaya
08. İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım
Söz & Müzik: Şerif Mahzuni
09. Yazmalı Gelin
Söz: Muzaffer Arslan Müzik: Abdurrahman Kızılay
10. Bu Başımda Bu Sevda Nedir
Söz & Müzik: Neşet Ertaş
11. Mühür Gözlüm
Söz & Müzik: Aşık Ali İzzet Özkan

Albüm ile ilgili diğer bilgiler
Müslüm Gürses’in 70 kişilik dev orkestra eşliğinde kaydettiği yeni stüdyo albümü “Yalan Dünya” Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Yıllar öncesinden bildiğimiz şarkıların coverları, türküler ve bir de uzun havadan oluşan, on bir şarkının yer aldığı, müzikal prodüktörlüğünü Orhan Şallıel’in yaptığı “Yalan Dünya” albümünde Türkiye' deki tecrübeli isimlerin yanı sıra birçok genç isim de sanatçıya bu özel çalışmasında eşlik etti.

Aslında orkestra şefi olan ve gerçekleştirdiği projelerle ülkemizdeki değişik müzik türlerinin birleşerek senfonik çalışmalar haline gelmesinde öncü rol oynayan Orhan Şallıel, bu albümde Müslüm Gürses' in çok özel yorumculuğunun yepyeni bir repertuar ve anlayışla hazırlanması için emek verdi. Yalan Dünya albümünde vokallerde Ladies & Gentlemen korosu ve albümün omurgasını taşıyan hem batı hem de türk yaylı partisyonlarında Istanbul Strings yaylı grubu sanatçıya eşlik etti.
Albümün mix ve mastering aşamaları Babajim stüdyolarında Alp Turaç ve Pieter Snapper tarafından tamamlandı.

Müslüm Gürses’in yeni albümünde; Şebnem Ferah’dan “Sigara”, daha önce Ajda Pekkan’ın seslendirdiği Şehrazat şarkısı “Flu Gibi”, sözleri Yahya Kemal Beyatlı’ya ait Hümeyra’dan dinlemeye alıştığımız “Sessiz Gemi”, Selda Bağcan şarkısı “Yalan Dünya”, Sezen Aksu&Zülfü Livaneli ortak çalışması “Belalım”, Tuna Kiremitçi şarkısı “Mucize” ve yıllar önce Beyaz Kelebekler’den dinlediğimiz “Yalan Dünya” şarkıları yer alıyor.

Yapım: PASAJ
Müzik Prodüktörü: Orhan Şallıel
Aranjörler: Orhan Şallıel (1, 2, 3,4, 5, 6, 7, 8 ), Yılmaz Şallıel-Orhan Şallıel (9, 11)
Kayıt Stüdyosu: Stüdyo Can
Mix-Mastering: Stüdyosu: Babajim
Mix: Alp Turaç (Babajim)
Mastering: Pieter Snapper
Fotoğraflar: Candaş Arın

Ayrıca Yalan Dünya albümünde “Mühür Gözlüm”, “İşte Gidiyorum Çeşm-i Siyahım”, “Yazmalı Gelin” gibi klasikleşmiş türküler ve “Bu Başımda Bu Sevda Nedir” adlı Neşet Ertaş’a ait bir uzun hava da yer alıyor.

Albümün ilk klibi Mahir Akyol yönetmenliğinde söz ve müziği Şebnem Ferah’a ait olan Sigara şarkısına çekildi.

Tanıtım albümünü indirmek için TIKLAYINIZ

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 03-Ksm-2010 / 01:23    Mesaj konusu: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

not bu kasatte arapsacı davardı erkın koray bey efendının yüzünden aniden cıkartılıp yerine çeşmi sıyahım alınmıstır bılgınıze

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 03-Ksm-2010 / 02:37    Mesaj konusu: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

xmen demiş ki:
not bu kasatte arapsacı davardı erkın koray bey efendının yüzünden aniden cıkartılıp yerine çeşmi sıyahım alınmıstır bılgınıze

Arap Saçı Olsaydı İyi Olurdu Merhmum Özer Şenayın bestesiydi onun anısına yer verilebilridi

Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 03-Ksm-2010 / 03:47    Mesaj konusu: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

çeşmi siyahım da rahmetli mahsuni şerifindir..hep istemişim babanın bu türküyü okumasını..canlı olarak okumuştu ama albüğmlerde yoktu oda olacak..az önce facebook'ta tanıtımına baktım albümün..türkü-pop gibi gibi geldi..çok güzel olmuş çok begendim.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
hardArabesk
Üye
Üye

MesajTarih: 03-Ksm-2010 / 20:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

Babaya saygimiz sonsuz ama ''yazmali gelin'' haricinde diger parcalar yine SANDIK Albümündeki gibi Babanin arabesk okudugu parcalari arattiriyor
Kullanıcı profilini gör
ADANALl
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ADANA
MesajTarih: 03-Ksm-2010 / 22:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

ben hemen almıcam cabuk dinleyip bıkmamak için sessiz gemi hit olur bence yazmalı gelin çok güzeldir,belalım yeni ses olacagından bomba olabilir diyorum,yalan dünya için öykü çok sanslısın dıyorum 2 albumdur varsın

Son olarak album adı seçimi yanlış ha YALAN DUNYA ha DUNYA YALAN.

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 04-Ksm-2010 / 07:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

hayirli ugurlu olsun fakat keske arabesk tarzinda olsaydi.

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 04-Ksm-2010 / 10:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

bence müslüm gürses arabeske , aşka,sevigiye ,hayata,sevmeye,sevilmeye dair ne varsa albümlerinde yer vermiş biri bütün bunlar bana yetiyor fazla bir şey beklemiyorum albüm konusunda ve artık albüm çıkarmasın bence müslüm baba herkesin gönlünde farklı bir yeri var müslüm gürsesin benim gönlümdeki yeri çok anlamlıdır kendısını cok seviyorum sizler gibi ama beklentilerimizde biraz gerçekçi olalım müslüm gürses eskisii gibi yorumlayamıyor şarkıları eskisi gibi bir albüm beklemekte yanlış bir şey diye düşünüyorum eywallah...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 04-Ksm-2010 / 10:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

Hayırlı olsun yeni albüm .
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 05-Ksm-2010 / 01:31    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 albümü

hardArabesk demiş ki:
Babaya saygimiz sonsuz ama ''yazmali gelin'' haricinde diger parcalar yine SANDIK Albümündeki gibi Babanin arabesk okudugu parcalari arattiriyor

sen arabesk şarkıları aramaya devam et kardeşim birazda müzikkal açıdan baksan olaya iyi anlayacaksın album on numara ama hala aynı şeyleri söylüyorsunuz,yazık yani bu kadar emeğe saygısızlık etmeyin.

Üye
Üye

MesajTarih: 05-Ksm-2010 / 22:56    Mesaj konusu: re: cevap: re: cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 2010 al

parcalar kötü demedim yanlis anlasilmasin ama ''yazmali gelin'' haricindeki parcalar bana arabesk-tarzindaki parcalari arattiriyor
Saygisizlik söz konusu degil ! Tabiki Baba ne yaparsa dinleriz Albümü'de arabesk olsun olmasin alacagiz
Kullanıcı profilini gör
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 07-Ksm-2010 / 02:01    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 201

Orjinal Bi Şekilde Alıp Digerlerinin Yanına Koycam Tabikide Wink

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Ksm-2010 / 02:05    Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: re: re: re: re: müslüm babanın 201

Bence güzel albüme benziyor. Arabesk albümü 2010 yılında fazla tutmaz. Bence baba güzel bir yol tutturdu. Ben şahsen artık albüm çıkarmasınadan yana değilim. Çıkartıkları yeterde artar bile..
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering