Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 13-Arl-2009 / 21:41 Mesaj konusu: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması....
radyo dj lerimizden iskender kasdeşimizden bir eser daha ben senin kulunmuyum..
keyifli dinlemeler.
eyvallah
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
OSMANN49
Aktif Üye Kayıt: Oct 03, 2009 Mesajlar: 342 Nereden: MUŞ
Tarih: 13-Arl-2009 / 23:14 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
abi ağzına yüreğine ses tellerine sağlık güzel okumuşsun ) _________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 14-Arl-2009 / 04:40 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
yaw parçaları çok fena yorumluyosun da abi şu müzikde eko oluyo onuda bi halletsne yemede yanında uyu olacak
Başarılar diğer çalışmalarındada _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
iskender_kacar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 29, 2009 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul
Tarih: 14-Arl-2009 / 06:31 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
sağolun kardeşler
evet düzeltme yapmam gerekiyor
ayarlarda
eleştirilerede her zaman açığım eyvallah
yakında SEVENLER ACISIN gelecek
bitti o da görücüye çıkacak
sağolun yorumlarınız için _________________ kahır çekenlerin ata`sı
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye Kayıt: Aug 16, 2009 Mesajlar: 654 Nereden: istanbul
Tarih: 14-Arl-2009 / 06:41 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
hakkatende yorumun hakkını vermişsin iskender abim resimlerde renk ve güzellik katmış allah yolunu açık etsin paylaşım için ömer abimede ayrıca teşekkürler eyvallah... _________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin...
iskender_kacar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 29, 2009 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul
Tarih: 14-Arl-2009 / 06:49 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
sağolasın uğurum teşekkür ederim _________________ kahır çekenlerin ata`sı
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 15-Arl-2009 / 00:58 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
emeğine sağlık iskender güzel olmuş.başarılar. _________________ ölünce biter
muslum_toprak
Aktif Üye Kayıt: Aug 02, 2008 Mesajlar: 202 Nereden: istanbul
Tarih: 15-Arl-2009 / 05:20 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
iskender kardeş,yine sallamışsın ortamı,yorumun hakkını vermişsin meğine sağlık,merhametin solosu varsa birde onu patlatıver sana zahmet.
iskender_kacar
Tarih: 15-Arl-2009 / 13:01 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
muslum_toprak demiş ki: iskender kardeş,yine sallamışsın ortamı,yorumun hakkını vermişsin meğine sağlık,merhametin solosu varsa birde onu patlatıver sana zahmet.
eyvallah kardeşim sağolasın, bulduklarımızı değerlendiriyoruz mümkün olduğunca
1 dakika sonra eklenen mesaj:
clgnsedat demiş ki: emeğine sağlık iskender güzel olmuş.başarılar.
teşekkür ederim üstad, seninde bekliyoruz yeni güzelliklerini eserlerini eyvallah _________________ kahır çekenlerin ata`sı
djsado
Yeni Katılımcı Kayıt: Nov 30, 2009 Mesajlar: 6 Nereden: MaZiNiN KaRaNLıK SoKaKLaRıNDaN
Tarih: 16-Arl-2009 / 05:32 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
bu sese ve bu yoruma teşekkür etmekten başka bir söz söylenemez bence bu nasıl bir sesdir ağzına yüreğine sağlık allah nazardan korusun (amin)
iskender_kacar
Tarih: 16-Arl-2009 / 06:00 Mesaj konusu: Re: Ben Senin Kulunmuyum[iskender kaçar]Amatör Ses Calışması
djsado demiş ki: bu sese ve bu yoruma teşekkür etmekten başka bir söz söylenemez bence bu nasıl bir sesdir ağzına yüreğine sağlık allah nazardan korusun (amin)
mahcup ettin kardeşim ben teşekkür ederim vaktini ayırdığın dinlediğin için _________________ kahır çekenlerin ata`sı