|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Arl-2009 / 22:49 Mesaj konusu: dokunmayın-senin gibiler(ilk baskı) |
|
|
arkadaş kurbanıyım albumunden iki şarkı dostlar girişteki müzikler normalinden farklııdır kesilmiştir yani kasetten kayıt yaptım dinleyince farkı göreceksiniz.
keyifli dinlemeler
http://ul.to/ruofjg
http://ul.to/c1xk28
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
|
|
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Arl-2009 / 01:34 Mesaj konusu: Re: dokunmayın-senin gibiler(ilk baskı) |
|
|
ilk baskılar daha iymiş abi emeğine sağlık güzel...................
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 14-Arl-2009 / 04:52 Mesaj konusu: Re: dokunmayın-senin gibiler(ilk baskı) |
|
|
Neyse artık teşekkür içeren mesajlar yazmayız madem siliyo
bu albümün ilk baskısı 1-2 sene öncesi çıkmış olabilir belkide benim kaderim parçsındada değişiklik vardı sanki
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
scart_0011
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Arl-2009 / 02:54 Mesaj konusu: Re: dokunmayın-senin gibiler(ilk baskı) |
|
|
eyvallah kardeş ama benim kaderim parçasının şiirli versiyonuda bu albümde yer alıyo o zaman tekrarda saol.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Arl-2009 / 04:43 Mesaj konusu: Re: dokunmayın-senin gibiler(ilk baskı) |
|
|
| scart_0011 demiş ki: | | eyvallah kardeş ama benim kaderim parçasının şiirli versiyonuda bu albümde yer alıyo o zaman tekrarda saol. |
hayır şiirli diye bişi yok şiirliler sonradan okumadır korsan yani,ilk baskıda normal hepimzin bildiği gibi benim kaderim şarkısı bideğişiklik yok yani.olsaydı onuda eklerdim zaten.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |