Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor
[Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
snare
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 16:15    Mesaj konusu: [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

Arabesk müziğin beş önemli sesinden biri sayılan, yirminin üzerinde albümü bulunan ve binlerce kişinin konserlerini izlediği Selahattin Özdemir konuk olduğu radyo programında sevenlerinden ‘hem yaratıyorsun hem unutuyorsun’ şarkısını dinlememelerini istedi.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Radyo 80’de Unutulmayanlar programında Rotasız Kaptan’ın sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı sevenlerine önemli mesajlar verdi. Arabesk müziğin güçlü sesleri arasında yer alan Selahattin Özdemir, “şarkılarının % 80’inin insanlara olumlu, yararlı ve güzel düşünce etkisi verdiğini dile getiren ünlü sanatçı bazı şarkılarının ise dinlenmemesini istedi. 20 yıl önce inanç değerlerine bu kadar dikkat etmediğini, 15 yıl önce tövbe ettiğini ve bugün bazı şarkılarından dolayı pişmanlık duyduğunu söyleyen Arabeskin Kralı Özdemir, “hem yaratıyorsun hem unutuyorsun şarkımı, sevenlerimin dinlememesini istiyorum. Bu şarkı çıktığı zaman tövbe ediyorum. Allah’ım günahımı affet diyorum. Plak şirketinin isteği üzerine okuduğum bir şarkıydı bu. Allah unutur mu? Böyle bir şey mümkün mü? Hâşâ. Hem yaratıyorsun hem unutuyorsun. Bu şarkımdan dolayı çok hatalı olduğumu biliyorum ve bugün bundan dolayı çok pişmanlık duyuyorum. Sevenlerim bu şarkıyı dinlemezlerse beni memnun ederler. Böylece daha az günah işlemiş olurum.” diyerek hatasız kul olmadığını, hataların insanlara mahsus olduğunu ve şarkı seçimlerinde artık daha dikkatli olduğunu belirtti.

Radyo 80’de Rotasız Kaptan’ın hazırlayıp sunduğu ve her Pazar canlı olarak yayınlanan ‘Unutulmayanlar’ programına geçtiğimiz hafta konuk olan arabesk müziğin unutulmaz sesi Selahattin Özdemir, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses’i dinleyerek büyüdüğünü ve onlardan çok etkilendiğini söyledi. Son olarak arabeskin ustalarını kendisine örnek aldığını ve her zaman onlara sevgi duyduğunu ve saygı gösterdiğini ifade etti.
KAYNAK:e-haberajansı
TARİH:19 EKİM 2009

Üye
Üye

MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 18:01    Mesaj konusu: Re: [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

güzel bi paylaşım emeğine sağlık
Kullanıcı profilini gör
OSMANN49
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 23:48    Mesaj konusu: Re: [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

eyv güzel paylaşım eline emeğine sağlık

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 00:47    Mesaj konusu: Re: [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

haber için teşekkürler..bu adamı dinliyorum yalnız bu adam bi garip ya. hayat hikayesini anlatsa korkarım bu adamdan.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 01:33    Mesaj konusu: Re: [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

Severek Dinlenilen bi insandır zaten çoğu pek yaşlı olmayan arabesk sanatçılarına sorsanız alacağınız cevap budur yani

Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 04:09    Mesaj konusu: Re: [Haber]Kendi Şarkısını Duyunca Tövbe Ediyor

bilgilere cok tesekkrler saolasın kardeşim ...

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering