Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 22-Ekm-2009 / 01:51 Mesaj konusu: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışması
güzel insan yürek adamı iskender kardeşimizin amatör olarak alt yapı üzerine okuduğu eseri
sizlerle paylaşmak istedik.
keyifli dinlemeler
gönlünüz gönlümüzdür.
eyvallah _________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 22-Ekm-2009 / 01:56 Mesaj konusu: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışması
Gönlüne sağlık ömer baba Güzel Parça ve güzelde söylemiş iskender abimiz sesine ve emeğine sağlık diyorum başarılarının devamını dilerim inşallah başka parçalarla devam eder söylemeye eyvallah... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 22-Ekm-2009 / 02:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
Ömer babanın eline İskender abinin sesine sağlık diyorum müslümcü insan parçayı yaşıyo ve yaşadığını sesne döküyo ya o özelliğine hastayım _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
snare
Aktif Üye Kayıt: Aug 08, 2008 Mesajlar: 435 Nereden: gaziantep
Tarih: 22-Ekm-2009 / 02:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
eyv ustammm iskender abimin yüreğine senin de o tertemiz gönlüne sağlık ustam ii ki varsın.............. _________________ kendimi kimseye anlatamadım......
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 22-Ekm-2009 / 02:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
emeğine sağlık iskerder güzel yorumların var zaten buda onlardan birisi,başarılarının devamını dilerim. _________________ ölünce biter
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 22-Ekm-2009 / 03:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
yüreğine sağlık iskender kardeşim yorum güzel ..ayrıca ömerim seninde eline sağlık ..eyw _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
Tarih: 22-Ekm-2009 / 04:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
sağol yüreğine sağlık başarılarının devamını dileriz... _________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves...
iskender_kacar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 29, 2009 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul
Tarih: 24-Ekm-2009 / 05:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
yorum ve beğenileriniz için çok sağolun arkadaşlar
teşekkür ediyorum
devamı vakit bulundukça olacak inşallah
sevgiyle kalın _________________ kahır çekenlerin ata`sı
DaMaR-58
Üye Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 125 Nereden: Sevda Yolu
Tarih: 25-Ekm-2009 / 00:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
Yüreğine ciğerine sağlık abim benim..10 numara olmuş..Devamını bekliyoruz haberin olsun..
kovmanicelo
Aktif Üye Kayıt: Nov 08, 2005 Mesajlar: 298 Nereden: istanbul
Tarih: 25-Ekm-2009 / 05:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
super olmus sesıne yuregıne saglık ıskender abı facede dınledım bende cok seslendırmıssın _________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye Kayıt: Aug 16, 2009 Mesajlar: 654 Nereden: istanbul
Tarih: 25-Ekm-2009 / 08:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ölüyorum Kederimden{iskender_kacar]Amatör Calışma
iki ustanında yüregine saglık ömer abi paylaşımın için iskender abide güzel okumuş bayaa eyvallah