|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müzik Altyapıları |
| Yazar |
Mesaj |
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 15:48 Mesaj konusu: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
Sizlere kaderi bemi yarattım alt yapısını sunmak istedim orjinal halini tabi buna bi kişi orjinal değil derse artık ben o zaman bi daha ne baba dinlerim nede pc başına geçerim
İndirmek İçin Tıklayınız
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 15:59 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
Hakanım emeğine sağlık çok güzel bi çalışma
devamını bekliyoz fakat anlaştığımız gibi 
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
By_FaDeD

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 16:14 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| atasayar demiş ki: | Hakanım emeğine sağlık çok güzel bi çalışma
devamını bekliyoz fakat anlaştığımız gibi  |
bakalım kanka bi öyle deneriz olmazsa geri eski düzen gideriz ve zaten artık özel mözel kamadı at gitsin hepsini alan almış satan satmış ben öyle yapacam şahsen 
Ama Bilmezlerki
|
|
|
 |
by_mikail
Üye

|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 16:46 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
yuregıne saglık hakan kardesım eywallah sagolasın
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 17:56 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| By_FaDeD demiş ki: | Sizlere kaderi bemi yarattım alt yapısını sunmak istedim orjinal halini tabi buna bi kişi orjinal değil derse artık ben o zaman bi daha ne baba dinlerim nede pc başına geçerim
İndirmek İçin Tıklayınız |
bende orjinal deyince 77 yılına ait sandım,bu sonradan düzenlenme bi ensturmaldir hakanım orjinal değil,fakat gayet hoş bir alt yapı daha öncede sitede sunulmuştur,emeğine sağlık yinede kardeşim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 20:11 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
yüreğine gönlüne sağlık kardeşim teşekkürler eyw.
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 20:35 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | By_FaDeD demiş ki: | Sizlere kaderi bemi yarattım alt yapısını sunmak istedim orjinal halini tabi buna bi kişi orjinal değil derse artık ben o zaman bi daha ne baba dinlerim nede pc başına geçerim
İndirmek İçin Tıklayınız |
bende orjinal deyince 77 yılına ait sandım,bu sonradan düzenlenme bi ensturmaldir hakanım orjinal değil,fakat gayet hoş bir alt yapı daha öncede sitede sunulmuştur,emeğine sağlık yinede kardeşim. |
77 yılına ait olmayabilir ama gayette orjinaldir stüdyoda hazırlanmıştır abi
1 dakika sonra eklenen mesaj:
| By_FaDeD demiş ki: | | atasayar demiş ki: | Hakanım emeğine sağlık çok güzel bi çalışma
devamını bekliyoz fakat anlaştığımız gibi  |
bakalım kanka bi öyle deneriz olmazsa geri eski düzen gideriz ve zaten artık özel mözel kamadı at gitsin hepsini alan almış satan satmış ben öyle yapacam şahsen  |
Kanka Hiç gerek yok özel mözel deme kanka sunma hiç bişey... millet yalakalık yapsın sana o zamna değer biliyolar ancak
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 21:06 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
hazırlanış vede yapılış güzel dedim zaten fakat orjinal değildir,orjinal demek bir eşyanın yada parçanın ilk çıkışı yada yapılış haline orjinal denir,buda ikinci hali yeni versiyonu olduğuna göre.orjianl değildir.ama güzel bir çalışma olmuş.
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 07-Ağu-2009 / 22:59 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | hazırlanış vede yapılış güzel dedim zaten fakat orjinal değildir,orjinal demek bir eşyanın yada parçanın ilk çıkışı yada yapılış haline orjinal denir,buda ikinci hali yeni versiyonu olduğuna göre.orjianl değildir.ama güzel bir çalışma olmuş. |
Neden Abi o Zaman klasikleri kasetinde parçalrın alt yapılarıdamı orjinal olmuyo madem ilk versiyonları değil
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ağu-2009 / 01:04 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
konu gitikçe uzuyor kısa bi açıklama daha yapayım kapatalım ondan sonra,klasikler deki farklı bir olay,yeniden düzenlenmiş album halinde piyasaya sürülmüştür yeni bir tarzda. südüdyodur,kaderi benmi yaratım ise iki versiyonludur fakat yakın zamanda yeniden okunmamıştır,baba yada bi başka sanatçı tarafından(benim bildiğim kadarı ile) yani demk istediğim albumumde yer alan şarkı orjianl alt yapıdır (yedek şarkılarda dahil) her şeye rağmen bende beğeniyorum kaderi benmi yaratımın son halini. ilk versiyon gibi olmasada,yinede hoş.
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 08-Ağu-2009 / 01:24 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
tesekkürler değerli bi paylasım saolasın varolasın eyv.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 08-Ağu-2009 / 17:00 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
Buradaki Paylaşılan eser Mustafa Sayan Orkestrasının Mustafa Sayan-İstanbul Alaturka Albümündendir..Bilgilerinize ...
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ağu-2009 / 17:53 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| atasayar demiş ki: |
Kanka Hiç gerek yok özel mözel deme kanka sunma hiç bişey... millet yalakalık yapsın sana o zamna değer biliyolar ancak |
insanın içinden gelir paylaşır ...o insanın kendi iradesidir
burada herkesin kendine göre arşivi vardır. paylaşmak güzel şeydir eğer bende varsa sende neden olmasın ?
bizlerki babaya gönül verdiysek ve en önemlisi bu çatı altında toplandıysak biz bir aileyiz....
ayrıca kimse kimseye yalakalık yapmıyor burada . bu cümleyi sana hiç yakıştıramadım fatih...eyw
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 09-Ağu-2009 / 06:53 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| imparator_44 demiş ki: |
burada herkesin kendine göre arşivi vardır. paylaşmak güzel şeydir eğer bende varsa sende neden olmasın ?
bizlerki babaya gönül verdiysek ve en önemlisi bu çatı altında toplandıysak biz bir aileyiz....
ayrıca kimse kimseye yalakalık yapmıyor burada . bu cümleyi sana hiç yakıştıramadım fatih...eyw |
Yanlış anlama abi sitede zaten yalakalık yapmaya kimsenin yüzü olmaz ama özelde çok yalaka var ben kendimide örnek göstereyim değerli parçalr oldumu elimizde millet yalaka oluyo siteye paylaşıyoruz yalakalık sona eriyo bi tşk bile etmeden parçayı alıp gidiyo emek denen şey basit bişey değildir saygı görecek bi değerdir abi saygı olmazsa ne anlamı kaldı özelin
|
|
|
|
 |
By_FaDeD

|
Tarih: 10-Ağu-2009 / 14:19 Mesaj konusu: Re: Kaderi Benmi Yarattım (Alt Yapı) Orjinal |
|
|
| atasayar demiş ki: | | imparator_44 demiş ki: |
ayrıca kimse kimseye yalakalık yapmıyor burada . bu cümleyi sana hiç yakıştıramadım fatih...eyw |
Yanlış anlama abi sitede zaten yalakalık yapmaya kimsenin yüzü olmaz ama özelde çok yalaka var ben kendimide örnek göstereyim değerli parçalr oldumu elimizde millet yalaka oluyo siteye paylaşıyoruz yalakalık sona eriyo bi tşk bile etmeden parçayı alıp gidiyo emek denen şey basit bişey değildir saygı görecek bi değerdir abi saygı olmazsa ne anlamı kaldı özelin |
abi fatihin sözüne katılıyorum bende çok şahitim bu olaylara ve kızıyorum emeğe saygı olmadığına
6 dakika sonra eklenen mesaj:
| clgnsedat demiş ki: | | konu gitikçe uzuyor kısa bi açıklama daha yapayım kapatalım ondan sonra,klasikler deki farklı bir olay,yeniden düzenlenmiş album halinde piyasaya sürülmüştür yeni bir tarzda. südüdyodur,kaderi benmi yaratım ise iki versiyonludur fakat yakın zamanda yeniden okunmamıştır,baba yada bi başka sanatçı tarafından(benim bildiğim kadarı ile) yani demk istediğim albumumde yer alan şarkı orjianl alt yapıdır (yedek şarkılarda dahil) her şeye rağmen bende beğeniyorum kaderi benmi yaratımın son halini. ilk versiyon gibi olmasada,yinede hoş. |
Zaten ilk versiyonu olsaydı İlk versiyon Die parentez açardım o yüzden parentez açmadan direk orjinal yazdım çaktınmı olayı abi
Ama Bilmezlerki
|
|
|
 |