|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 00:44 Mesaj konusu: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
Show tv de çagla şıkelle ali şan ın sundugu ille de roman olsunda baba juri üyesı olarak ekaranlarda kısa süre içinde..
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
|
|
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 02:41 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
oo güzel haber bu abi eyw haber için bakalım artık show tv deyiz
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 03:00 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
Romanla babanın ne alakası var anlamadım ama yinede baba bilir mesela korolar çarpışıyor'da ferdi tayfur gibi olsa idi daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 03:44 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
ben çıkmasına karşıyım... müslüm gürses ile böyle bir yarışma bir arada olacak iş değil
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 04:26 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
sunucu ali şan ve çagla şıkel müjdat gezen hüsnü şenlendırıcı yanlarındada duayen baba illede roman olsun dabekleyip görelım
|
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 04:27 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
Kendı tarzında bir program değil cıkmasına bende karsıyım bilgiler için tesekkürler eyvallah.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 06:13 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
iyi bari.. bilgiler için teşekkürler...
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 17:09 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
muhteşem bie haber sağol bilgin için...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
sokak_sairi
Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 17:13 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
ben müslüm babanın bu programa katılmasına karşıyım baba kendi tarzı olan programlarda juri olsun babanın yanında duracak adamlara bak hüsnü şenlendirici müjdat gezen bence bu program babaya yakışmaz
|
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 19:40 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
olabılr fakat baba konusmayı sevmedıgı ıcın konusacak bırılerıde lazım oda unutulmamalı malüm flaş tv dekı baba showuda ızledık
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Hzr-2009 / 20:58 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
hayırlısı diyelim hep birlikte bekleyip görelim...haber için tşkkrlr
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Hzr-2009 / 01:35 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
bence karşı olmaktan ziyade alışmayı öğrenmeliyiz artık,baba her a her yerde olabilir. onu tvlerde görmek çok güzel.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
kurt000253
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Hzr-2009 / 06:19 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | | Romanla babanın ne alakası var anlamadım ama yinede baba bilir mesela korolar çarpışıyor'da ferdi tayfur gibi olsa idi daha iyi olurdu diye düşünüyorum... |
aynen çok güzelll olurdu vallaha varya... 
_________________ ağlarım ağlarım hatıralara
ağlarım ağlarım yaşananlara
bu sevdanın sonu acılı sevda
bu sevdanın adı acılı sevdaaa......[___kUrT___] |
|
|
|
 |
hazan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-Hzr-2009 / 20:22 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
| ex-arab demiş ki: | | ben çıkmasına karşıyım... müslüm gürses ile böyle bir yarışma bir arada olacak iş değil | sana yurekten katıyorum
_________________ (sus ben maziyi unuttum hatirlatma bir daha aşki gömdüm içime sen de sakla tut ne olursun içinde kimse duymasın sus neolur sus) |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 12-Hzr-2009 / 00:35 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
üzülüyorum yazıkk baba nerden nereye unuttu eskileri eski yaşadıklarını
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
muslumcu0606
Üye

|
Tarih: 13-Hzr-2009 / 23:25 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
babayı ekranda gorelım de nereye cıkarsa cıksın...
_________________ bir bir yüzüme kapandı kapılar ben mahsun aşkım mahsun gönül mahsun öylesine.. |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Hzr-2009 / 20:34 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
arkadaşlar dun alınan karara göre baba yogun konserlerınden dolayı juri üylegını iptal ettıgını duydum haber türkte ınankı üzülmedım desem yalan olur
|
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Hzr-2009 / 22:06 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
bence direk ağza gelen söyleniyor hüsnü şenlendirici müjdat gezen denmiş gel gelelim bunlar baba kadar ismi olan insanlar ve gerçekten müziğe katkıları olan insanlar hüsnü şenlendirici denilen insan dünyanın en iyi klarnet çalan 2 insanıdır 1 ise vassilist saleas tır.. Ve Bu Hüsnü Şenlendirici Denilen İnsan Babaya Bi çOk Albüm Kayıtında Eşlik Etmiştir O Yüzden diyeceği m Baba Size Bize Göre Hareket Etmez Onun Müzik Adamı Olduğunu Unutmayalım...
|
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 17-Hzr-2009 / 23:20 Mesaj konusu: Re: Baba bu yaz yıne juri üyesi olarak karsımızda |
|
|
Hayırlısı olsun ne diyelim babayı tv de görecektik ama nasip değilmiş konser yapsın bol bol daha iyi olur baba için
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |