|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 25-May-2009 / 23:21 Mesaj konusu: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
Duyanınız Dinleyeniniz varmı acaba merak ettim
Bizim tanıdığımız Hüseyin Altın'ın meşhur parçası DARDGINIM'ı babada okumuş
ne olur yanıma kimse gelmesin
en yakın dostuma bile dargınım
kime güvendisem kırdı kalbimi
canım dediklerim bile
dargınım yalan sözlere
dargınım sahte yüzlere
dargınım böyle kadere
dargınım dargınım...
seviyorum diyip kandıranlar var
üzülüpte ağlatanlar var
seviyorum deyipte kandıranlar var
üzülüpte ağlatanlar var
dargınım yalan sözlere
dargınım sahte yüzlere
dargınım böyle kadere
dargınım dargınım...
Belkide Daha öncede tartışılmıştır bu konu
Ben İlk Dinleyince Şaşırdım sizin görüşleriniz neler sevgili dostlar
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
sensizolamam
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-May-2009 / 23:39 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
parça süper ya diyecek söz bulamıyorum
|
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-May-2009 / 23:50 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
ewet okudugu dogrdur fakat alınde olan varmı bı kac kısı harıcınde meraklanmayın sarı saçlarından sen suclusun çıktıgına göre oda çıkar
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 26-May-2009 / 00:01 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
Şaşırmaya Gerek Yok Bu Kayıtlar Biliniyor Zaten Ve Bilinmeyen 300 e Yakın Kayıt Olduğu Söleniliyor.
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 26-May-2009 / 00:09 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
| babayahasta demiş ki: | | Şaşırmaya Gerek Yok Bu Kayıtlar Biliniyor Zaten Ve Bilinmeyen 300 e Yakın Kayıt Olduğu Söleniliyor. |
Abartılı şaşırmadık tabikide dinleyenlerin sayısını parmakla sayarız ancak
|
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-May-2009 / 00:27 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
ewet .babayahasta. enes aynen elenorda neler neler var gızlı kayıt degıl orjınalı olarak haklısın
|
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 26-May-2009 / 02:40 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
Usta ilk olarak senden duyuyorum ve cok sasırdın inş. sitemizdede görürüz bu parcayı 
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-May-2009 / 02:49 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
olur tabıkı zamanla neden olmasın
|
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 26-May-2009 / 17:20 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
Şaşırmakla İlgili Şunu Söyleyebilriim Sayın Atasayar Kardeşim Benim Sözümdeki Mana Şuydu Yani Artık Herşey Piyasaya Düşüyor Şaşırmamak Lazım Yani Elbette Daha Güsellerinide Dinleriz.
|
|
|
|
 |
By_FaDeD

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 26-May-2009 / 19:01 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
Güzel bir konu açmışsın Fatih kardeşim ewet babanın böyle bir parçası var ve bunlar gibi bir çok parçası var piyasaya şimdilik sürmezler yada sürülmez bence sebep olarak derseniz mesela biri piyasaya sürer sürdüğüne pişman olur herkez yani herkez demeyimde bazıları hemen o süren kişinin peşinden koşar ya ni orjinallerini almak için o zaman herkez istedikten sonra bide hatrı kırılmayan kişiler olunca mecburen hatrı kırılmayan kişilere verir ve bu piyasaya sürülmeyen parçaların yada başka şeylerin hiçbir önemi kalmaz onun için piyasaya süren olmaz
Ama yakında İnşallah sitemizde olağan üstü şeyler olacak yani sitemizin farkını ortaya koyacağız....
Eyvallah
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 26-May-2009 / 19:55 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
| babayahasta demiş ki: | | Şaşırmakla İlgili Şunu Söyleyebilriim Sayın Atasayar Kardeşim Benim Sözümdeki Mana Şuydu Yani Artık Herşey Piyasaya Düşüyor Şaşırmamak Lazım Yani Elbette Daha Güsellerinide Dinleriz. |
Haklsıın kardeş beklemedeyiz daha yeni neler var neler kim bilir
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-May-2009 / 21:23 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
taçsız kral hüseyin altın süper okuyor bu eseri.. baba'da süper okumuştur..bi ara faded söylemişti dargınım dinliyorum diye ama ben hiç bir şekilde ne dinledim nede gördüm.. sadece dargınım'ı babanında okuduğunu biliyorum..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 27-May-2009 / 01:03 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
Evet..Hüseyin Altın okuyo Bu Şarkıyı.. Babadan Dinlemek İsteriz Kısmet Olursa..
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-May-2009 / 04:01 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
boşuna tartışmayın bu konuyu, ben 4 yıla yakındır burdayım. ozamandan beri bu şarkının baba tarafından okunduğu söyleniyor vede paylaşılacağı söylendi ama hala,ortada bir şey yok, 140 yakın elimde kaset mevcut ben bu yaşıma kadar rastlamadım,bundan sonra rastalrsam süpriz olur.söylentiler çok ama kesin bişi yok onun için tartışmak boş,varsa elinde olan sunsun.bizde görelim.idda etmeyin.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 27-May-2009 / 04:23 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | boşuna tartışmayın bu konuyu, ben 4 yıla yakındır burdayım. ozamandan beri bu şarkının baba tarafından okunduğu söyleniyor vede paylaşılacağı söylendi ama hala,ortada bir şey yok, 140 yakın elimde kaset mevcut ben bu yaşıma kadar rastlamadım,bundan sonra rastalrsam süpriz olur.söylentiler çok ama kesin bişi yok onun için tartışmak boş,varsa elinde olan sunsun.bizde görelim.idda etmeyin. |
İdda değil gerçek dinleyenler yalan söylemiyo heralde... en canlı şahit benim dahada ötesi yok abi bunu zmanaı gelince artık herkez dinlicek
|
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 27-May-2009 / 04:25 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
| atasayar demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: | | boşuna tartışmayın bu konuyu, ben 4 yıla yakındır burdayım. ozamandan beri bu şarkının baba tarafından okunduğu söyleniyor vede paylaşılacağı söylendi ama hala,ortada bir şey yok, 140 yakın elimde kaset mevcut ben bu yaşıma kadar rastlamadım,bundan sonra rastalrsam süpriz olur.söylentiler çok ama kesin bişi yok onun için tartışmak boş,varsa elinde olan sunsun.bizde görelim.idda etmeyin. |
İdda değil gerçek dinleyenler yalan söylemiyo heralde... en canlı şahit benim dahada ötesi yok abi bunu zmanaı gelince artık herkez dinlicek | inş. usta inş. 
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-May-2009 / 04:55 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
ben dinleyenlri biliyorum hep msülüm gürse diye başka başka sanatçıları dinliyorlar, :d inşallah vardırda bizde duymuş oluruz.bendede bi şarkı var hiç piysaya çıkmamış bi ara ekleyimde dinleyin.oda müslüm gürses :d
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 27-May-2009 / 05:32 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | ben dinleyenlri biliyorum hep msülüm gürse diye başka başka sanatçıları dinliyorlar, :d inşallah vardırda bizde duymuş oluruz.bendede bi şarkı var hiç piysaya çıkmamış bi ara ekleyimde dinleyin.oda müslüm gürses :d |
Sedat Abi O Zaman Ekle Dinleyelim Ama Şunu Bilki 140 Kased Değil 340 Kasedde Olsa Bi Kere O Şarkı Yedek Şarkıdır Ayrıca Stüdyo Okumalarındada Yedek Şarkılar Farklı Okunur Çünkü Bu Şarkı Daha Önce Başka Bir Sanatçı Tarafından Okunduğu İçin Farklı Baskılarla Tonlarla Tınılarla Okunur Burdan Şunu Söyleyebilirim Bazen Babanın Ne Şarkıları Var Harbiden Anlaşılmaz Yani Ama Bu Müslüm Gürses Deil Diyemeyiz Bilmediklerimizi Öğrenmemiz Gerekli..
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-May-2009 / 06:23 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
evet öğrenmemiz gerekli enes bazı gerçekelri,kanıtı olmayan şeyleri,idda etmeyelim varsa sunalım.söylentilerle yola çıkmayalım,yedek şarkların hepsi bu gün aşağı yukarı dinleniyor.ama nedense söylentilerdeki hiç çalınıp duylmadı. inşallah ben yanılırımda,o şarkıyı eklerler varsa duyarız.sizler haklı çıkarsınız. sana dineltmiştim ben iyi hatırla,sende inanmıştın ona.
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 27-May-2009 / 11:31 Mesaj konusu: Re: Dertler İnsanı Albümünün yedek parçası!!!! |
|
|
nasip olurs babadanda dinleriz
alemi alem yapan üç beş çakalsa bize krallık yakışmaz
|
|
|
|
 |