|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 19-May-2009 / 16:29 Mesaj konusu: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Global Bilgi desteğiyle Özürlüler Vakfı tarafından 1400 engelli çocuğun ameliyat masraflarının karşılanması için düzenlenecek bağış gecesi, yarın akşam Show TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bağış ve hasta kayıtlarının aynı anda toplanacağı geceye, birçok ünlü sanatçı da destek verecek.
Global Bilgi desteğiyle Özürlüler Vakfı tarafından düzenlenen “Haydi Gülümse Kampanyası” bağış gecesi, 19 Mayıs Salı gecesi saat 22.00’de Show TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Toplanacak bağışla 1400 engelli çocuğun ameliyat masraflarının karşılanmasının hedeflendiği gecede, birçok ünlü sanatçı da programa katılarak destek verecek.
Bağışlar ve hasta kayıtları aynı anda alınacak
“Haydi Gülümse Kampanyası” için düzenlenecek gecede, Global Bilgi tarafından bir yandan bağışlar toplanırken, diğer yandan da engelli ve ameliyat olması gereken çocukların kayıtları alınacak. Maddi durumu yetersiz, 0–15 yaş arasındaki engelli çocuklara umut olmayı hedefleyen geceden toplanacak bağışlar ile ayrıca engelli ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve ilköğretim öğrencilerinin farkındalıklarını artırmak için bilgilendirme toplantıları düzenlenmesi de planlanıyor. 4 saat sürecek yayına bağışlar Global Bilgi üzerinden kredi kartı ile yapılabilecek. Gecede, Global Bilgi’nin 100 çalışanı da gönüllü olarak hizmet verecek.
Ünlüler “Haydi Gülümse Kampanyası”nda buluşacak
Ebru Akel, Murat Başoğu ve Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yapacağı geceye, Kurtlar Vadisi dizi ekibi, Tan Sağtürk, Sertab Erener, Metin Uca, Demet Sağıroğlu, Demir Demirkan, Oktay Kaynarca gibi birçok ünlü de katılarak destek verecek. Bağış gecesinde 12 cover parça seslendirecek Müslüm Gürses; Asya, Demet Sağıroğlu, Linet, Öykü Gürman ve Rojin ile de düet yapacak.
KAYNAK:GAZETE GUNCEL
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-May-2009 / 19:46 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
teşekkürler eren... bu haberi az önce okumuştum çok sevindim.nçok anlamlı bir iş için oradalar.. baba gene kendinden söz ettirecek..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 19-May-2009 / 19:53 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
bu haberi daha önceden duymuştum yinede saolasın
|
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 20-May-2009 / 08:02 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
| damarist06 demiş ki: | | bu haberi daha önceden duymuştum yinede saolasın | aynn bende duymustum yinede bilgiler icin tskkrler eyvallah.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 20-May-2009 / 17:04 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
Evet dün izledik bu yardım programını baba bi iki canlı parça okudu gayette hoşumuza gitti böyle Allah katında yıldızı çok olan işlerde babanında olması gurur verici
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-May-2009 / 17:32 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
baba sever böyle hayır işlerini..
katılan tüm sanatcılara canıgönülden teşekkürler
yüce Allah hayırlarını kabul etsin ....eyw
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 21-May-2009 / 06:47 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
baba gerçektende harikaydı çok hoşuma gitti babanın oraya çıkması bir müslüm baba hayraanı olarak gurur duyuyorum babayla
_________________ sitemle acıyla yan bakma öyle sevgilim suçumu yüzüme söyle sebepsiz dargınlık olurmu böyle yaşanmış maziyi bir anda silme |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 21-May-2009 / 13:35 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
her insan bence kendine yakışanı yapmalı müslüm gürses de kendine yakışanı yaptı.
hepimiz birer engelli adayıyız bunu gözardı etmemek gerekir.
yüce mevlam kimseye cekemeyecegi yükü vermesin.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 22-May-2009 / 06:00 Mesaj konusu: Re: [Haber]Engelli çocuklar için 'Gülümse' |
|
|
tabiki layık olan buydu,baba senin ne işin vardı yabancı gelin kaynana dawalarında,halen şoktayım,daha yeni çıktım şoktan....ya baba tek tarkandan şıkıdımı okuda tek abidik gubidik proğramlara çıkma...
|
|
|
|
 |