|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 02-May-2009 / 18:03 Mesaj konusu: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
Asuman Krause ve Behzat Uygur'un sunacağı Kral Müzik Ödülleri, 5 Mayıs'ta sahiplerini bulacak. Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak
İSTANBUL - Geri sayım başladı... Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Kral Müzik Ödülleri’nin sahipleri 5 Mayıs'ta belirlenecek. Oylama, gazetecilerden köşe yazarlarına, söz yazarlarından yönetmenlere, meslek birliği temsilcilerinden DJ’lere, kulüp işletmecilerinden magazin gazetecilerine kadar 50 ismin oyları ve müzikseverlerin SMS’leriyle devam ediyor.
1994'te yayın hayatına başlayan Kral TV, Ekim 2008 yılında Doğuş Yayın Grubu bünyesine katıldı. Kral TV tarafından 1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen Kral Müzik Ödülleri, MÜ-YAP tarafından 2003’ten bu yana düzenlenen Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri’yle birleşerek bu sene gücünü daha da artırıyor.
Kral Müzik Ödülleri dokuz katagoride yarışacak beşer adayı da 50 kişiden oluşan jüri belirledi.
Jüri; Söz yazarları, yönetmenler, sanatçılar, meslek birliği temsilcileri, radyocular, DJ’ler, gazeteciler / köşe yazarları, kulüp işletmecileri ve magazin gazetecilerinden oluşuyor. Büyük jüri şu isemlerden oluşuyor: Ahmet San, Ahmet Selçuk İlhan, Ali Eyüboğlu, Ali İşitmez, Ali Kocatepe, Ali Rıza Binboğa, Aşkın Tuna, Atilla Özdemiroğlu, Ayhan Güngör, Ayşe Ersayın, Bedirhan Gökçe, Burak Yeter, Cengiz Semercioğlu, Deniz Akel, Ebru Köktürk, Ömer Faruk Sorak, Selim Çaldıran, Suat Ateşdağlı, Suat Aydoğan, Gönül Şen , Taşkın Sabah, Görgün Taner, Güneri Civaoğlu, Hüseyin Karadayı, Garo Mafyan, Füsun Alkan, Feyyaz Kuruş, Fehmi Koru, Mehmet Teoman, Koray Kasap, Mesut Yar, Michael Kuyumcu, Murat Meriç, Nihat Odabaşı, Zeynep Talu, Yüksel Aytuğ, İzzet Çapa, Orhan Gencebay, Lütfü Bayülgen, Umur Turagay, Hıncal Uluç, Cem Ceminay, İskender Paydaş, Ahmet Hakan, Mehmet Barlas, Ali Tekintüre, Tolga Akyıldız, Orhan Kahyaoğlu, Nihat Sırdar, Naim Dilmener, Mustafa Oğuz...
En çok satış yapan albümler MÜ-YAP tarafından bu yıl 7. kez ödüllendiriliyor.
Yasal satış rakamları 100 bin adedi geçen albümler "Altın", 200 bin adedi geçen albümler "Platin" ve 300 bin adedi geçen albümler "Diamond" kategoride ödüle hak kazanıyor.
En çok satan yabancı kadın ve erkek vokaller ayrıca ödüllendiriliyor. Bunun dışında her yıl olduğu gibi, Yaşar Kekava Onur Ödülü de gecede sahibini bulacak.
ADAY BELİRLEME SÜRECİ
Kral TV ve MÜ-YAP yöneticileri tarafından belirlenen aday adayları sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından 5 adaya düşürüldü. Her kategoride ödüle aday 5 sanatçı kamuoyuna duyurularak halk oylamasına sunuldu.
Ödül gecesi jüri üyeleri elektronik olarak oylarını kullanacak. Jüri ve halk oyları birleşerek 5 sanatçının içinden ödül alacak isim canlı yayında belirlenecek.
15. Kral Müzik Ödülleri
Kanal : Kral TV (Canlı)
Sunucu : Behzat Uygur ve Asuman Krause
Şov : Müslüm Gürses
Tarih : 5 Mayıs ‘09 Salı
Saat : Ödül Töreni 21.00
Yer : Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı / Harbiye
15. Kral Müzik Ödülleri’yle ilgili olarak adaylar, video klipleri, aday numaraları ve kategoriler için www.kraltv.com.tr
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
cerrah_44
Aktif Üye

|
Tarih: 02-May-2009 / 20:22 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
Eline ve emeğine sağlık Ömerim....
Baba her daim Yıldız....
|
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 02-May-2009 / 22:05 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
Eyvallah ömer abi bilgiler için tskkrler izlemeye calısacagım 5 mayısta.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 02-May-2009 / 22:36 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
eyv ömer baba sen bitanesin bilgiler icin saol 
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 03-May-2009 / 01:09 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
oylar babaya tabikide olsaydı...
anlamadığım olay arabeskle fantazi ile alakası olmayan sanatçıları koyuyolar
eyw ömer baba sağolasın haber için
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-May-2009 / 02:13 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
bilgilendirme için teşekkürler ömerim
konuyla alakası yok ama bugün haberleri seyrederken manisada sahte altın işiyle uğraşanlar sahte altınlarla yakalanmışlar masanın üstünde altınları teşhir ediyorlardı hemen gözüme çarptı teşhir masasının üzerinde babanında resmi vardı şaşırdım doğrusu
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-May-2009 / 05:44 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
müslüm baba aday değilmi bu sene baktım katagorilere göremedim,arabesk fantazi katagorisine baktım farklı süpriz isimlerde var karışık olmuş biraz.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
emili27
Üye

|
Tarih: 03-May-2009 / 17:06 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
ömer abı bilgıler için tesekkurler babada bu sovu elınden geldıgı kadar yapacagına ınanıyorum
__________bulunur elbet__________
7 dakika sonra eklenen mesaj:
ya bende baktım babayı goremedım bu nasıl ıs ısmaıl yk nın arabeskte ne işi var ne kadar sacma ya aklım ermedi
_______bulunur elbet_________
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-May-2009 / 21:53 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
babah er zaman yıldız... çok güzel bir program bizleri bekliyor.. paylaşım için teşekkürler..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 04-May-2009 / 17:29 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
Eyvallah Ömer abii bilgiler için saol..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
Tarih: 04-May-2009 / 18:13 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
Baba artık her kalbin yıldızı ödül ne
Haber icin tesekkurler ömer
2 dakika sonra eklenen mesaj:
valla 5 6 gun oluyor sanırım ruyamda gormustum o ödül anını hıcbır yerde bu haberı okumadan gormeden duymadan eger dogru gormussem muslum baba kahkaha ıle soldan saga dogru(izlerken ekranın solundan sagına) bırının yanına gıdıp elını tutacak
_________________ https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanagıkyo/1102.gif |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 06-May-2009 / 23:04 Mesaj konusu: Re: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
müslüm baba bi çıktı sahneye yer yerinden oynadı zaten en çok alkışı baba aldı
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
yorgunbezgin
Üye

|
Tarih: 07-May-2009 / 01:03 Mesaj konusu: Cevap: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [haber] |
|
|
baba sahneye çıktı çıkmasına ama yalnız iki kere gördüm.
tarkanla çıkacaktı tarkan ortalarda görünmedi.
bilmiyorum geceden sonra ayrı bir konsermi verdiler birlikte..
baba ilk şarkıyı banttan okudu ikincisini de canlı söylerken orkestra iyi değildi
bir de herkes kalktı gitti baba orda şarkı söylerken çok büyük saygısızlık yapıldı babaya bence..
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-May-2009 / 01:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [habe |
|
|
| yorgunbezgin demiş ki: | baba sahneye çıktı çıkmasına ama yalnız iki kere gördüm.
tarkanla çıkacaktı tarkan ortalarda görünmedi.
bilmiyorum geceden sonra ayrı bir konsermi verdiler birlikte..
baba ilk şarkıyı banttan okudu ikincisini de canlı söylerken orkestra iyi değildi
bir de herkes kalktı gitti baba orda şarkı söylerken çok büyük saygısızlık yapıldı babaya bence.. |
kalkıp gidilmenin babai le alakası yok katagoriler, bittikten sonra doğal olarak gitmek isteyenler gitti,içersi çok kalabalıktı yeterliydi zaten, orkesra bi kere hata yaptı bi yerde onun dışında yorum çok güzeldi bence, ayrıca babanında ödül alması gereken sanatçılardan birisi olması gerekirdi,onur ödülü alan santçı ise son zamanalrda hiç bir başarı yakalayamamasına rağmen ne yazıkki gelenek haline getirmişler hep aynı santçı alsın ödülü gittsin, bence orda gereksizdi o ödül diye düşünüyorum.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 10-May-2009 / 04:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ödül gecesinin yıldızı Müslüm Gürses olacak [habe |
|
|
evet bende dikkat ettim baba söylerken çok kişi çıktı saygısızlık bu yaptıkları
|
|
|
|
 |