Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Haber] Artık jilet değil çiçek atıyorlar
[Haber] Artık jilet değil çiçek atıyorlar

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
snare
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 00:26    Mesaj konusu: [Haber] Artık jilet değil çiçek atıyorlar

Son yıllarda alışılmış çizgisinin tamamen dışına çıkan Müslüm Gürses, yaşadığı değişimin etkilerinin konserlerinde açıkça görüldüğünü söyledi.

Geçmişte kendisini jiletleyen hayranlarının olduğunu anlatan Gürses, Hafta Sonu’na verdiği röportajda jiletlerin yerini çiçeklerin aldığını söyledi: “Konserlerimde eskisi gibi taşkınlıklar olmuyor. Artık sahneye jilet yerine çiçek atıyorlar.”

Son yıllarda alışılmış çizgisinin dışına çıkan ve hayran profilini genişleten Müslüm Gürses, sosyetenin favori adreslerinden Al Jamal’e kadar uzandı. Hafta Sonu dergisine konuşan sanatçı, “Doğru olduğuna inandığım her projede varım. Halk konserlerine de devam edeceğim. Zaten artık konserlerimde eskisi gibi taşkınlıklar olmuyor” dedi.

Yeni albümünüz piyasaya çıktı, hayırlı olsun. Albümün adı “Sandık”... Neden böyle bir isim koydunuz?
- Albümün adı “Sandık”, çünkü bu albümde hem daha önceden seslendirdiğim şarkılar hem de daha önce başkaları tarafından seslendirilen ancak benim ilk kez repertuvarıma aldığım eserler var. Bu nedenle yapımcı şirketim ve menajerim tarafından bu isim uygun görüldü, benim de hoşuma gitti.
Bu “Sandık”ta neler var? Kimin hangi eserlerini yeniden yorumladınız?
- “Sandık” albümünde, eski şarkılarımın haricinde Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu ve Fikret Kızılok klasiklerini de kendi tarzımda yorumladım.
Böyle bir albüm yapma fikri nasıl oluştu?
- Bu proje bir yıl önce yapımcım Murat Doğan ve menajerim Nevzat Takmaz’ın karşılıklı görüşmeleri sonucunda ortaya çıktı. Üretilen fikirler bana da güzel geldi. şarkılar da güzeldi. Büyük bir titizlikle hazırladık albümü ve sonuçtan çok memnunum. şunu da göz ardı etmemek lazım ki; teknoloji bizden önce gidiyor, ayak uydurmak zorundayız.
Son dönemde albümler pek satmıyor. Ama sizin albümleriniz başta genç meslektaşlarınız olmak üzere pek çok kesim tarafınız büyük beğeni topluyor ve alınıyor. Bu albümden beklentileriniz neler?
- Malum bildiğiniz gibi korsana yenik düşüyoruz. Müzik sektörü can çekişiyor. Ama biz sanatçılar yine de yılmadan müzik adına güzel olan şeyler üretmeye çalışıyoruz. Nihayetinde güzel olan da halktan takdir görüyor.
Bu yoğun ilgiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Çok memnunum.
Bu albümü hazırlarken şarkıları ilk seslendiren sanatçılarla görüştünüz mü, şarkıları daha sonra onlar dinledi mi?
- Herhangi bir görüşme yapmadım. Dinlemeleri konusuna gelince, bilemiyorum. Ama insanlardan güzel tepkiler alıyorum.
18 Mart’ta Al Jamal’da sahne alacaksınız. Al Jamal sosyetenin en gözde mekanlarından biri. Teklif size kimden geldi ve kabul etmenizi sağlayan ne oldu?
- Konser organizasyonlarımdan menajerim sorumludur. Bugün sizin “sosyetik” olarak adlandırdığınız bir mekanda sahne alıyor olmam, yarın da bir belediye konserinde sahne almayacağım anlamına gelmez. Müzik adına doğru olduğuna inandığım her projede (buna konserlerim de dahil) yer almayı seviyorum.
Sizi dinleyenler konserlerinizde kendilerinden geçer, hatta bazıları kıyafetlerini yırtar ve vücutlarını jiletlerdi. şimdi siz sosyetik bir mekanda sahneye çıkıyorsunuz. Bu değişimin sebebi nedir?
- Herhangi bir değişim söz konusu değil. Ancak günümüzde eskisi gibi halk konserleri verebileceğimiz fazla mekan kalmadı. Belediyelerin düzenlemiş olduğu festivaller çerçevesinde yapılan konserlere halen katılıyorum. Artık konserlerde eskisi gibi taşkınlıklar da olmuyor, kimse kendine zarar vermiyor. Üstelik artık sahneye jilet yerine çiçek atıyorlar.
Halk konserleriniz devam edecek mi?
- Tabii ki halk konserleri de devam edecek. Yurtiçi ve yurtdışı konserlerimiz olacaktır. Hatta 10 Nisan’da Beyoğlu Balans’ta “Sandık” albümünün tanıtım konseri yapılacak. Herkesi bekliyoruz.
Sizi son dönemde reklam filmlerinde de görüyoruz. En severek oynadığınız hangisiydi?
- Brrrrrrrrrrrrrrr...
Dizi veya film teklifleri alıyor musunuz? Oyunculuğa sıcak bakıyor musunuz?
- şu anda birkaç proje var, ancak değerlendirme aşamasındayız. Tabii ki sürpriz projeler olacaktır.

kaynak:hurriyet

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 00:53    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

Eyw Erenim artık gazte okumucam yaw senin sayende Very Happy

Kullanıcı profilini gör
akliyok_06
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 01:15    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

Ne güzel işte babada diyo zaten kendisi jiletler gül olsun diye bizede uygulamak düşer eyvallah eren...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 01:59    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

Erencim seninle gurur duyuyoruz olaylara hep bilimsel yaklaşıp, belgelerle konuşuyorsun.

Gözümsün....
Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 02:32    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

eyvallah.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 04:11    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

sorulara gerçekten güzel yanıtlar gelmiş,olay budur. emeğine sağlık kardeşim.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 07:14    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

güzel cevaplamış baba... flim projerlim varmış... 4 gözle bekliyoruz...paylaşım için teşekkürler.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
By_FaDeD

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 08:53    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

akliyok_06 demiş ki:
Ne güzel işte babada diyo zaten kendisi jiletler gül olsun diye bizede uygulamak düşer eyvallah eren...

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 13-Mar-2009 / 21:14    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

snare kardeşim hergün bi gazete haberiyle geliyorrr Very Happy gazetelerin basımını hazırlanmasını senmi yapıyosun ne anlamadım çiçek atanlarda müslümcüdür jilet atanlarda ayrım gayrım olmazz

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 14-Mar-2009 / 01:49    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

eywallah
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 14-Mar-2009 / 02:06    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

"Kan Değil Gül Hadise Bu"

eyw erenim atasayar kardeşimin dediği gibi
sayende gazete okumayı unuttuk...

Very Happy

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 14-Mar-2009 / 04:37    Mesaj konusu: Re: Artık jilet değil çiçek atıyorlar

çok güzel bir haber buna çok sevindik artık böyle anılmıcak yüreğine saglık..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering