|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
|
|
|
 |
|
|
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 23-Oca-2009 / 00:41 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
eyw abii bi çıksında albüm hayırlısıyla..merak ediyom baba parçaları nasıl seslendirmiş eğer sarıl bana gibi ise diğerleride çok güzel derim
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Oca-2009 / 01:13 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
teşekkürler bilgiler için..bu albüm bende aşk tesadüfleri sever albümünden daha çok tutulur.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Oca-2009 / 01:41 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
benim bu albumde, en çok değişiklikleri merak ediyorum daha önceden bildiğimiz şarkılar baba yorumu ile nasıl oldu,merak ediyorum açıkçası,ama mükemmel olacağından şüphem yok.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Oca-2009 / 15:40 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
bence şarkı seçimi güzel aslında babadan değişik parçaları duymak hoşuma gitmiyorda değil bu albüm iyi de olmuş ama eski şarkılar yerine gönül isterdiki taze arebesk parçalar olsaydı tabiki böyleside güzel bence iyi bir albüm olacak
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 23-Oca-2009 / 19:29 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
valla iyi olmuş ama eski parcalar yerine yeni parcalar cıkarsaydı daha iyi olurdu.yaptıgı düetlerde güzel olmuş babanın degişik tarzlar da cıkardıgı parcalar da sevilmiş ama eski parca yerine yeni damar parcalar cıkarsaydı daha iyi olurdu. umarım sevenleri dinler ve begenirrrrrrr.
|
|
|
|
 |
Erfan

|
Tarih: 23-Oca-2009 / 20:38 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Insallah güzel ve kaliteli bir albüm olur
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Oca-2009 / 21:18 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Bence baba yapti yine yapacagini babada en güzel olan sey her söyledigi tarz ona cok yakisiyor!
ajda pekkan dan dinledigimiz saril bana babanin söyledigi sekille hic benzemiyor sanki yepyeni bir parca,öyle güzelki burda babanin yorum farki yetiyor iste
biri bana gelsin programinda evlat parcasi var demisti dogrumu??
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 02:38 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
sanatçı tv de maziden biri evlat falan okunacak ddemişti hyrdır sayıklama sanırım yine ?
|
|
|
|
 |
hasancan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 04:49 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
babaya ykısmıo cezayla düet fln
yazık müslüm baba sana yıların babası dedik olmuo.babayı sewdim için albümü almıcamki baba bidaha böyle albüm yapmasın
dewir hakan taşıyan dewri
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 04:55 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
| hasancan demiş ki: | babaya ykısmıo cezayla düet fln
yazık müslüm baba sana yıların babası dedik olmuo.babayı sewdim için albümü almıcamki baba bidaha böyle albüm yapmasın
dewir hakan taşıyan dewri |
yahu bu kadar tutucu olmayın arkadaşlar.. baba öksürse dinlerim ben.. müziğin evrensel olduğunu unutmayın...madem babanın albümünü almıyacaksın git hakan taşıyan dinle.. onun ablümlerini al..bizdende selam söyle !!
|
|
|
 |
bahadirkukrer
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 05:30 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
ne zaman cıkıyor bu albüm merakla bekliyorum korsana hayır babayı zarara uğratmayalım arkadaşlar 
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 06:01 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
| bahadirkukrer demiş ki: | ne zaman cıkıyor bu albüm merakla bekliyorum korsana hayır babayı zarara uğratmayalım arkadaşlar  |
6 şubat'ta çıkıyor.
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 07:23 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Baba'da birdaha böyle kaset yapmaz artık; madem hasancan almıyormuş....... 
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 24-Oca-2009 / 16:32 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Gitmeyi istersen gitme dermiyim
Terk edip gideni biz istermiyiz
müslüm baba için gururu terk edermiyim
Yolun açık olsun güle güle git
Git git güle güle git Hakan Taşıyana
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
CaN_66CaN
Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 18:58 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Hem Sevınıorum Hemde Icımde Bı Endıse Var.. Baba Eski Tarzınamı DOnecek Yoksa Onceki Paramparca gıbımı olcak
_________________ isyanım allaha değil bütün allahsızlara...!! |
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 19:52 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Hiç dinlemeden yeni albumde favorim tutamıyorum zamanı gorecez
_________________ https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanagıkyo/1102.gif |
|
|
|
 |
01cansu
Üye

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 22:17 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
eskilerden daha güzel parçalr seçebilirdi
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 25-Oca-2009 / 01:36 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
süper olmuş 1 tanesini dinledim:)
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
Muslumcopath
Üye

|
Tarih: 25-Oca-2009 / 06:27 Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009 |
|
|
Hakan Taşıyan ve Müslüm Gürses Arasında Dağlar Kadar Büyük Kavramlar
Baba İle Kıyaslamak İstiyosan ; Daha Bi 25 30 Senesini Vermesi Lazım Bu İşe
Yan Yana Bile Gelemez Değerler..
Ayrıca Ben Müslüm Gürses'in Hiçbir Zaman Yorumunu Eleştirenleri Doğru Bulmuyorum Kim Ne Derse Desin Müslüm Gürses Bir Ekoldür ve Kendi Ekolünü "Reklamlar" Haricinde Zedelememiştir..
Benim Gözümde Gerçek Bir Müslümcü ; Baba'nın Sesini Hiçbir Zaman Tartışmaz..Reklamlardan Dolayı Üzüldük,Yeri Geldi Baba'ya Sitem Ettik ama Baba'nın Yorumunu Hiçbir Zaman Tartışmadım Tartışmam da Çünkü Müslüm Gürses Rock u da Pop u da Her Türlü Tarzı da Kendi Yorumuyla ; Yorumun Sahiplerinden de İyi Okumuştur ve Baba Nefes Aldıkca Bu Devam Edecektir..
Yeni Albümü Orjinalinden Herkesin Almasını Bekliyoruz..Bu Korsan Denen Allah'ın Belası İle Biz Müslümcüler Olarak Mücadele Etmeliyiz ki Baba'nın Hakkını Bir Nebze Olsun Bizler de Koruyalım..Albüm Piyasaya Sunulunca da Yayınlayan siteleri ; ihbar@mu-yap.org Mail Adresine İhbar Edelim..Bir Nebze Olsun Hepimiz Önüne Geçebiliriz..
Sevgiler Saygılar,Baba Öksürsün Hapşırsın Biz Yine O Kaseti Alır Arşivimize Koyarız..
|
|
|
|
 |