|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 15:06 Mesaj konusu: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
Bugün (10 Ocak 2009) Müslüm Baba'nın yeni albümü Sandık'ta Öykü ile seslendirdiği Sarıl Bana adlı parçayı Saat 16:00-20:00 arası Radyomuzda tanıtım amaçlı yayınlayacağım.
Müslümcüler bu güzel anı kaçırmayın 
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 15:58 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
bilalim en söyledikten sonra şakıyı nette arastırdım.daha albüm çıkmadan piyasaya düşmü. bua üzüldüm.birde dinleyeceğimiçn çok sevindim. yani üzülsemmi sevinsemmi bilemedim:)bi yerden indirip dinledim belki ilk dinlemeden kaynaklanıyo pek hosuma gitmedi kötüde değildi. bilmiyorum arkadaslarda sen radyoda yayınladıktan osnra dinleyip kararını verecektir.teşekkür ederim bilalim
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 10-Oca-2009 / 16:33 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
Bekleyip görcez..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 16:53 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
valla dinleriz ama şuan şimdiden ii olmadığını duydum ama hiç beğenilmeyen hiç beğenilmeyen demiyelimde doldurma şarkılar dediğiniz 'saldır moruk,hayat berbat' ı canı gönülden severim beyler bugün bakalım baba nası sölemiş geçmezde vakit şimdi
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 17:32 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
Bi dinleyelim bakalım bekliyelim...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 17:37 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
sabahtan beri 4-5 kere dinledim biraz alıştım galiba. bu arada öykü yüde tebrik etmek lazım gerçekten güzel eşlik etmiş.
dertlerim sarmıs beni
simsiyah bir tül gibi:)
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 10-Oca-2009 / 18:39 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
bu çok güzel bir haber sağol bilal...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 19:30 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
haydi hayırlısı
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 22:22 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
Parça gerçekten güzel ve hoş bence. Tabiki farklı bir tarz.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Oca-2009 / 23:53 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
eyvallah..bir bakalım nasılmış.
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 11-Oca-2009 / 00:29 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
oo dinleyelin bakalım bi güseldir bencede
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Oca-2009 / 01:32 Mesaj konusu: Re: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
İLK BAŞTA TUHAF GELEBİLİR Ama dinledikçe,alışır insan,bence bu album çıkar çıkmaz çok ses getirecek,psaj müzikten kalitesiz bir album çıkacağını sanmıyorum.
40 dakika sonra eklenen mesaj:
az önce şarkı elime geçti, gerçekten güzel bir düet olmuş benim hoşuma gitti,hele bi kaç kere dinledikçe iyice ısınıyor insan,albümü iyice merak etmeye başladım gerçekten,düet süper tek kelime ile harika.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Oca-2009 / 20:49 Mesaj konusu: Cevap: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
albüm bence güzel olacak eski şarkıların da albümde yer almasını babanın bizleri unutmadığına bağlıyorum.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Oca-2009 / 00:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: Sandık Albümünden Sarıl Bana Parçası Radyomuzda |
|
|
bekliyoruz..
|
|
|
|
 |