Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Vestel Reklamına Tepki
Vestel Reklamına Tepki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 16-May-2008 / 17:50    Mesaj konusu: Vestel Reklamına Tepki

Paramparça' şarkısı kendisinden izinsiz Müslüm Gürses'in rol aldığı bir reklam filminde kullanılan Teoman, tazminat davası açmak için harekete geçti..

BEŞ BİN YTL TEKLİF EDİLDİ
Ünlü rockçı Teoman, babası için yazdığı 'Paramparça' şarkısı kendisinden izinsiz bir televizyon markasının reklamında kullanılınca çileden çıktı! İki önce Teoman'ı arayan reklam ajansı, 'Paramparça'yı bir reklam filminde kullanmak istediklerini ve şarkıyı Müslüm Gürses'in seslendireceğini söyledi. Ünlü rockçı da ücret konusunda anlaştıkları takdirde hiçbir sorun olmadığını belirtti. Ancak 5 bin YTL teklif edilince Teoman, "Konuşmaya bile gerek yok" deyip şarkının kullanılmasına izin vermedi.

DERDİM MARKAYLA DEĞİL!
Geçtiğimiz hafta 'Paramparça'nın reklam filminde kullanıldığını gören Teoman, avukatına reklam şirketine ihtarname çekmesi için talimat verdi. Telif hakkı ödenmezse tazminat davası açacağını belirten Teoman konuyla ilgili şunları söyledi: Sıkıntı Müslüm Gürses'le ya da televizyon markasının şirketiyle ilgili değil. Emeğime saygı duyulmaması, kaale alınmamış olmak beni yasal yollara başvurmaya yöneltti.

Şarkıcı Teoman, "Paramparça" adlı şarkısının son Vestel reklamında izinsiz olarak kullanılmasına isyan edip, tazminat davası açmaya karar vermiş. Ancak reklamı izleseydi -ya da dikkatle izleseydi- ortada herhangi bir telif hakları ihlali bulunmadığını o da fark edecekti. Zira Müslüm Gürses, tuz-buz olan eski televizyonuna bakıp, sadece "Paramparçaaa" diye feryat ediyor. Ortada ne melodi, ne de şarkıyı çağrıştıracak tek nota var. Bir "şarkı" nın telif davasına konu olabilmesi için sözüyle birlikte "melodisinin" de icra edilmesi gerekiyor. Teoman uyanık. Ama reklamı hazırlayanlar ondan daha uyanık...

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
nerdenbilsinler
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 16-May-2008 / 17:55    Mesaj konusu: Re: Vestel Reklamına Tepki

teoman işin çakallında belliki parasız kalmış kime saldırsam nerden para koparsam diye bakıyo herhalde. zaten reklamdada onun şarkısından bi esinti bile yok Wink

Üye
Üye

Nereden: trabzon
MesajTarih: 16-May-2008 / 18:22    Mesaj konusu: Re: Vestel Reklamına Tepki

nerdenbilsinler demiş ki:
teoman işin çakallında belliki parasız kalmış kime saldırsam nerden para koparsam diye bakıyo herhalde. zaten reklamdada onun şarkısından bi esinti bile yok Wink

teomanın Müslüm Babayla ilgili bi problemi yok sadece reklamcı ile alakalı sonuçta paramparça şarkısı teomanın teomanı eleştireceğimize uyanık reklamcıları eleştirmek gerekiyo emeğe saygı emeğe saygı diyoruz ama sadece Müslüm Babanın emeğine deil diğer tüm sanatçıların emeğine saygı duymamız gerekiyo.Ayrıca söz konusu reklamın yabancı reklamlardan direk araklama olarak alındığı da malum.O Yüzden teomanı deil reklamcıları eleştirelim.

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 16-May-2008 / 18:41    Mesaj konusu: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

bu paramcarca parcası hiç hayra alamet degil ama neyse.
teoman turşusunu kurar inşallah.babadan uzak dursunda ne yaparsa yapsın

eyvallahhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 16-May-2008 / 19:26    Mesaj konusu: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

bence teo haklı teodan habersiz şarkısını kullanmışlar teonun babayla bi sorunu yok zaten oda babayı seviyor ve hayranı kendi çektiği filminde de oynattı babayı paramparça şarkısını baba benden güzel söyledi dedi zaten öyle bende çok seviyorum o şarkıyı bildiğim bütün hayatlar....paramparça.....

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 16-May-2008 / 19:36    Mesaj konusu: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

vestel reklamı fena değilde piliç reklamı olmamış babaya yakışmamış

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 16-May-2008 / 19:40    Mesaj konusu: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

ben banın yerinde olsam kendime ayit şarkıları kullanır ve raklam yaparım kendimede söz söyletmem reklamcılardada kabahat var saygılar Wink

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 16-May-2008 / 20:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

bence müslüm baba hariç her iki taraftada suc var...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 16-May-2008 / 20:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

bu paramcarca parcası hiç hayra alamet degil ama neyse.
teoman turşusunu kurar inşallah.babadan uzak dursunda ne yaparsa yapsın

eyvallahhh
Kullanıcı profilini gör
Felakethm
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 16-May-2008 / 22:20    Mesaj konusu: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

Bütün suç reklamcılarda ama Teoman'da para kazanmanın yolunda oda ayrı dava.Baba'yı abuk subuk reklamlarda değil canlı tv programlarında daha çok görmek istiyoruz her zaman gidip canlı dinlemek nasip olmuyor bide kaset çıkarsaya nerde o eski şarkıları...
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 17-May-2008 / 02:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

müslüm baba ile teoman arasında bi sorun yok olmazda zaten teoman müslüm babaya hayran bi kişidir,tamamen firma ve teomanla ilgili sorun,saygılar.

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 17-May-2008 / 14:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

baba artık tv cıkınca medya hıc bos kalmıyor,hemen prım almaya calısmıs.teomanın babayla bır sorunu yok sadece vestel reklamında ızınsız yayınlandıgı ıcın karkasa yasanıyor.teomanda reklamın kaldırılmasını ve buyuk mıktarda tazmınat ıstedıgı belırtıyor.abımın dedıgı gıbı babaya dokunmasınlarda ne yaparsa yapsınlar.saol abı bılgıler ıcın..

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
enemy75
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 17-May-2008 / 15:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: Vestel Reklamına Tepki

baba ve reklamı cekenlerde hatalı baba paramparca diyceğine

düştün gözümden deseydi daha güzel olurdu Laughing
,
,

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering