Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düet'i
Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düet'i

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
Yazar Mesaj
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 11-Nis-2008 / 15:16    Mesaj konusu: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düet'i

Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 11-Nis-2008 / 18:24    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

Orhan Esen'in girişi güzel olmuş, seslerde de benzerlik var zaten. Sonra Aba'nın çıkışı daha güzel Wink Güzel bir düet olmuş, sağolasın kardeş.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 11-Nis-2008 / 19:04    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

sağolasın senin beğenmen benim gururumu okşadı
Kullanıcı profilini gör
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 11-Nis-2008 / 19:05    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

Sayın Admin Farkında isen Bu giriş Müslüm Babanın Albümünde Yok
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 12-Nis-2008 / 01:19    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

zaten şarkı güzel orhan esenle müslüm babanın ses benzerliğide var ses tonlarıda uymuş birbirine ve ortaya güzel bir çalışma çıkmış..eline emeğine sağlık kardeş.. Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ist
MesajTarih: 13-Nis-2008 / 17:23    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

orjinalmi kardşeim bu düet değilsede genede süper olmuş emeğine sağlık kurban
Kullanıcı profilini gör
BabaSayfa
Üye
Üye

MesajTarih: 21-Nis-2008 / 14:06    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

Orjinalmi Bilemiyorum.Youtubede Gördüm.Sitemize Ekledim...
Kullanıcı profilini gör
sokak_sairi
Üye
Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 09-May-2008 / 01:48    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

emeğine sağlık kardeş
Kullanıcı profilini gör
berk_32
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 28-Tem-2008 / 19:16    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

tesekkurler kardes evet bu gırıs albümlerde yok saqolasın kardes
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 29-Tem-2008 / 03:34    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

orhan esen gerçekten müzisyen bir aileden gelen müzik adamıdır sanırım 10 sene cıvarında oldu şarkıyı okuyalı ben beğenmemiştim tabiki öncesinde babadan dinlememin etkisi vardır müzik tamamıyla aynıydı zaten şimdi ikisini harmanlamışlar

Üye
Üye

MesajTarih: 05-Eyl-2008 / 07:07    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Orhan Esen Merhamete Gel Sevgilim Düe

teşekkürler rahmi abi harikasın
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering