Tarih: 09-Şub-2010 / 11:33 Mesaj konusu: Re: bizim oraların motor ustası tek teker arif(:
motorla böyle gösterileri sevmiyorum
çok acayip bi tutku ya aklında hiç birşey kalmıyor uç git harika bişey.
hız severim kopalım gidelim diyen çok insan görüdüm;indikten sonra bukadar yeterli kesti diyen
600lük hondaya benziyor o motor yada400lük burgmanda olabilir 400lük diyip geçme 105-110beygir yapar oda rahat250demek.
yamaha nın motorlar daha güzel.kawasaki de tabi bayan olarak kawa 1000lik isterdim ama denedim olmuyor:) arkadaş kullandı daha3.vitesde 220 görünce tabi honda cbr1100de bi get dedim kendime,bide kawa kullancakmışsın.o ton motorya sahip çıkamıyosun zaten dijital atıyo hemen çok ağar tutmakda çok zor bide yedek parçaları bulmakta sıkıntı.bayan olarak yamaha600lük iyidir hem yedek parça sıkıntısı yoktu
gerçi bu motorların hepsi ağarda kawa ve yamaha ak git en iyi performans
Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 09-Şub-2010 / 18:55 Mesaj konusu: Re: bizim oraların motor ustası tek teker arif(:
Bu İşin ne tutkunları var be
Bilirsinizi Türkiyenin Motorcusu Kenan Sofuoğlu var
İzmirde arada giderdim yarışlarına öyle bi motor kullanışmı olurmuş yaw
Motorla dans Ediyo mübarek
Marka konusunada benim tercihim yamaha
Yamaha 125 Ybr kullandım çok keyifliydi
büyükleri daha bi fena
Eyvallah
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
Tarih: 10-Şub-2010 / 04:39 Mesaj konusu: Re: bizim oraların motor ustası tek teker arif(:
[quote="atasayar"]
Bu İşin ne tutkunları var be
Marka konusunada benim tercihim yamaha
Yamaha 125 Ybr kullandım çok keyifliydi
büyükleri daha bi fena
ilgileniyosan bilirsin tabi;
bi muhabbet esnasıda biri denk geldi.adını duymuştum ama tanışmamıştık.
dedi yarışalım. e tabi olur zevkine. dedi yok anahtarına.allah allah dedim akıllısı bulmaz delisi yanımızdan ayrılmaz,bu işte bi bit yeniği olmasın direk anahtarına diyince argo tabir dumur oldum.(öyle tutkunlar var yani)
bursalı ya özgü 'geri vites doğuştan bozuk' mantığıyla peki dedim.bursa-izmir yolu bir kapıştık olmaz öyle şey dehşetti harikaydı.delikanlı adammış notere gittik devretti.
kullandım tabi onundu benim oldu oda alın teri sonuçta:D 1ay kadar sonra kararlı geri alacak motoru tekrar yarıştık bukez o kazandı geri verdim.
moto çok başka bi olay.tatmayan anlayamaz.
yama125 ybr beygir-motor küçük sınıf olmasına rağmen kaliteli dayanıklı başlangıç için iyi seçim,hatta fazla bile.
2 dakika sonra eklenen mesaj:
fatih ybr ile tek kişi kaçı gördün en fazla?
2 dakika sonra eklenen mesaj:
ibre yani giderken? (iyide onun gidişi)