|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konser Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
|
|
|
 |
muslumcu88
Üye

|
Tarih: 22-Şub-2008 / 09:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
ömer abicim emegine saglık yine super bi paylaşım, ogun bulusma oldugu halde ve okadar yolculuk yaptıktan sonra o yorgunlugun uzerine hele bide kar yagısı yani butun bunlara ragmen muslum babanın sahne aldıgı gazinoya gecenin bi vakti gittiniz bizede bu guzel goruntuleri getirdiniz.
işte farkımızda burda zaten başkaları gibi 3 kuruşa dostlugumuzu satmıyoruz muslum babaya dair ne varsa paylaşıyoruz eline emeğine saglık hersey gonlunuzce olsun EYWALLAH...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 22-Şub-2008 / 15:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
Ne güzeldi ömer abi yav, baya da içtik dimi o gece Nasıl içtik ama, hehe...
Valla abi bende ses kaydetmiştim biliyorsun, yada kaydettiğimi sanmışım bulamıyorum şuan telefonda
Babayı dinliyorduk kardeşim, biz naptığımızı biliyoz mu! Bi o bardaktan bi bu bardaktan zaten
Baba'nın performansı güzeldi o gün. Bide rahat bıraksalardı babayı.
Bu 3. canlı dinlemem oldu, daha da olacak inş. 
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 22-Şub-2008 / 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 22-Şub-2008 / 15:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
emegine sağlık ömer abi cok güzel..(farkımızın farkındayız,muslumcu.com fark yaratır) 
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 22-Şub-2008 / 19:17 Mesaj konusu: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüleri(Vİ |
|
|
eyvallah ömer abim o günkü hava sartlarına rahmen aldırıs etmeyipte gecenin yarısında emek verip bze bu muhtesem babanın görüntülerini sagladıgın icin emegine yüregine ve ellerine saglık sag varol ömer abim yürek adamısın basarılar dilerim farkımızda bu iste herseye rahmen müslüm babaya devam eyvallah hersey gönlünce olsun alemin kralı müslümcü.com
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
sopranos
Aktif Üye

Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 179 Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
|
Tarih: 22-Şub-2008 / 19:26 Mesaj konusu: Re: Yanıt: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
ömer abim emegine yüregine saglık.saygılar abimm..
_________________ tadın sinmiş suyuna taşına topragına bu şehirde ne varsa hepsi sana benziyor... |
|
|
|
 |
OnuR_89
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 00:04 Mesaj konusu: Re: Yanıt: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
emeğine sağlık ömer abim valla helal olsun 
_________________ Ben Keder üretir DERT yaratırım aleme ibrettir her bir satırım kırk yılın başında halim hatırım sorulsa NE YAZAR sorulmasa ne ....! |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 00:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
süper görüntüler saolasın babacan kardeşim
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 01:01 Mesaj konusu: Re: Yanıt: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
ömer baba ne yazmışsın be yavvvvv helal beeee ellerine sağlık görüntüler zaten tartışılmaz babanın olduğu herşey ve her yer güzeldir saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 06:44 Mesaj konusu: Re: Yanıt: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
babacım herzamanki gibi süper ya orda olmak vardı ogün ama biliyosun başlı başına tabiki yanlış olurdu neyse canlı sesini dinlemekte güzeldi herşey için teşekkür ederim sana
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 17:25 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne gör |
|
|
| Admin demiş ki: | Ne güzeldi ömer abi yav, baya da içtik dimi o gece Nasıl içtik ama, hehe...
Valla abi bende ses kaydetmiştim biliyorsun, yada kaydettiğimi sanmışım bulamıyorum şuan telefonda
Babayı dinliyorduk kardeşim, biz naptığımızı biliyoz mu! Bi o bardaktan bi bu bardaktan zaten
Baba'nın performansı güzeldi o gün. Bide rahat bıraksalardı babayı.
Bu 3. canlı dinlemem oldu, daha da olacak inş.  |
Allahım İnşallah bizede Müslüm Babayı canlı canlı dinlemeyi nasip eder. Teşekkürler Babacan ve Admin kardeşlerim. SAYGILAR . . .
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
yorgun05
Üye

Kayıt: Jan 09, 2008 Mesajlar: 32 Nereden: diye sorma gidiciyim amca
|
Tarih: 23-Şub-2008 / 22:21 Mesaj konusu: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüleri(Vİ |
|
|
abıcım yapmıssın yıne yapacagını bız ankaralı olarak yapamadıgımızı sen yaptın yuregıne saglık senın gıbı muslumculer oldugu surece bu ınsanlar azalmaz tersıne cogalırr
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 23-Şub-2008 / 23:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
eywallah ömer baba yapmıssın yine yapacagını..bunuda bizlen paylaştıgın için eline emeğine yüreğine sağlık babam.. ... 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 24-Şub-2008 / 03:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
eyvallah babacan.emeğine sağlık.teşekkür ederim.bu görüntüleri çekerken beni aradığın için ayrıca teşekkür ederim.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
kadirbaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Şub-2008 / 04:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüler |
|
|
eline sağlık çok güzel olmuş baboş
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Şub-2008 / 05:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne |
|
|
emegine sağlık ömer abi cok güzel..(farkımızın farkındayız,muslumcu.com fark yaratır) [/quote]
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:
farkımız tarzımız baba baştacımız gerisi boş abi ya bazı karaktersiz insanlar vardır bu hayatta onlara inat burdaki dostluklar süper ve hiç bir yerde bukadar samimi bir ortamyok
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Şub-2008 / 17:17 Mesaj konusu: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüleri(Vİ |
|
|
vaybe babayı canlı dinlemeyi kaçırmışım çok yazık olmuş bende istanbula geldim geleli konser veya proğram yapmıyor buda benim şansım
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Şub-2008 / 03:10 Mesaj konusu: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntüleri(Vİ |
|
|
Süper olmuş, devamı gelsin.
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 27-Şub-2008 / 08:46 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne görüntü |
|
|
| karaaliler demiş ki: | | vaybe babayı canlı dinlemeyi kaçırmışım çok yazık olmuş bende istanbula geldim geleli konser veya proğram yapmıyor buda benim şansım |
program yapmıyo ama pogramlara cıkıyor bilgin olsun suat kardeşim ..
istersen bi ara gideriz yanına yaw sorun degil böyle konular ..
önemli olan istemek biliyorsun...
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
gamze--zincirli
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Şub-2008 / 20:04 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: babanın ANADOLU gazinosunda ki sahne gör |
|
|
emegine saglık ömer abii yakışır.
|
|
|
|
 |