4.Ankara Buluşmasındaki resimlerin bir kısmı "Anlasana"isimli şarkı eşliğinde slayt olarak hazırlandı.Slayt benim ilk slaytımdır.El öğrenciliğimdir.:)Umarım beğenirsiniz
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez.
Vay be, daha önceki resim çalışmalarından da biliyorum. Sen bu işi biliyorsun. Yani gelecek görüyorum Resimler güzel, yazılar güzel. Hele sonu muhteşem
Eline sağlık.
Çok çok çok güzel olmuş yusuf abi eline saglık unutulmayacak resimler.
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/
masallah nazar degmesin ne süper olmus yusuf abim ellerine emegine ve yüregine saglık unutulmayacak anları bize yeniden yasattıgın icin eyvallah sag olasın
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk...
Vay be, daha önceki resim çalışmalarından da biliyorum. Sen bu işi biliyorsun. Yani gelecek görüyorum Resimler güzel, yazılar güzel. Hele sonu muhteşem
Eline sağlık.
Fotoğrafçılıkta profesyonel sayılırım zaten.Amatörlüğüm slayttadır.Hatta öyle resimler çekerim ki bazıları Leanorda da Vinci'yi aratmaz
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
Admin demiş ki:
Eline sağlık.
Fotoğrafçılıkta profesyonel sayılırım zaten.Amatörlüğüm slayttadır.Hatta öyle resimler çekerim ki bazıları Leanorda da Vinci'yi aratmaz
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez.
eywallah yusuf usta ilk slaytın süper olmuş..görüntülerde süper ellerine emeklerine..sağlık..gelemedik ama sayenizde o anları bi nebze yaşamış oluyoruz...saygılar..
gerçektende çok güzel bir buluşma olmuş ömer ve bilal ankarayı kasıp kavurmuşlar helede ömer çok hızlısın kardeşim bu arada ömer kardeşim sana burdan ince bir sitem ediyorum unuttun beni be gardaş
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 5 dakika sonra yollandı..:
ayrıca bugün benim doğum günüm herkese duyurulur:))
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
gerçektende çok güzel bir buluşma olmuş ömer ve bilal ankarayı kasıp kavurmuşlar helede ömer çok hızlısın kardeşim bu arada ömer kardeşim sana burdan ince bir sitem ediyorum unuttun beni be gardaş
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 5 dakika sonra yollandı..:
ayrıca bugün benim doğum günüm herkese duyurulur:))
canın sagolsun kardeşim cezamız neyse cekeriz..
bu arada dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
EYVALLAHHHH
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..