|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
mazidan
Üye

|
Tarih: 03-May-2007 / 03:03 Mesaj konusu: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söylermi |
|
|
evet arkadaşlar bilgilerinizi paylaşalım
|
|
|
|
 |
gurgula61
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 03-May-2007 / 03:14 Mesaj konusu: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söyle |
|
|
müslüm gürses (baba) bize damar şarkılar söylemek için yaratılmış bence her şekilde söylerdi bizi bu şarkılardan etmezdi ne
ne orhan ne ferdi anlar bizim derdimizi sen söyle müslüm baba nereden sevdim o zalimi
|
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 03-May-2007 / 03:38 Mesaj konusu: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söyle |
|
|
kardeş bilemicem artık baba yaslandı farkındaysan gayet normal sesinin degişmeside ama kazadanda etkilenmiştir tabiki ama ne olursa olsun baba yine baba....
_________________ ....en sonunda beni isyankar ettin.... |
|
|
|
 |
Rahmi41
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-May-2007 / 01:20 Mesaj konusu: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söyle |
|
|
Site mükemmel ortam mukemmel baba mukemmel daha ne olsun ???????
_________________ Bir Gün Gitsen Bile Hat?ran Yeter |
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 08-May-2007 / 02:39 Mesaj konusu: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söyle |
|
|
baba yaşlanırmı hiç baba daha nelere imza atacak
müslüm baba ölmez vatan bölünmez
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 08-May-2007 / 22:35 Mesaj konusu: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söyle |
|
|
demekki kaza kaderinde varmış ve o kaza olmuş ki bu kadar içten söylüyor****
|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 09-May-2007 / 01:06 Mesaj konusu: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı söyle |
|
|
KAza kader hersey allahtan gelen birşeydir biryorum yapamıyorum...
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 09-May-2007 / 01:49 Mesaj konusu: Yanıt: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları ayn |
|
|
| Muslumcu22 demiş ki: | | KAza kader hersey allahtan gelen birşeydir biryorum yapamıyorum... |
aynen KatıLıyorum MusLum babamızın böLe bi Kaza qecirmesi Üzücü Tabi Ama Seside Dünyanın Bir Numara Sesidir Bunu Kimse İnkar edemez..
_________________ Zamansız DöküLen YaprakLar qibi,AyrıLdık SevqiLim Doymadım Sana..  |
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 09-May-2007 / 05:11 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları |
|
|
bende aynen katılıyorum...................
_________________ ....en sonunda beni isyankar ettin.... |
|
|
|
 |
mustafa61
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Hzr-2007 / 16:02 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları |
|
|
Baba kaza geçirmesi çök kötü ama her şey allahtan ne olursa olsun o her zaman bizim baş tacımız
|
|
|
|
 |
ozkandulger
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Hzr-2007 / 16:07 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları |
|
|
Herşeyde bir hayır vardır
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 17:50 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları |
|
|
baba içten yürekten samimi okuyo zaten kaderinde o talihsiz kaza olmasaydı bence baba yine yürekten samimi okurdu bi degişiklik olmazdı bence saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 18-Eyl-2007 / 04:32 Mesaj konusu: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı sö |
|
|
ne olduysa o kazadan sonra oldu zaten.kaza geçirmeseydi aynı şekilde okurdu.
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 18-Eyl-2007 / 06:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları ayn |
|
|
bazen insanın hayatındaki tesadüfler,dönüm noktası olur insan için
baba için de öyle oldu
önemli olan şuan aramızda olması
eyvallahhhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
En son babacan1102 tarafından 17-Tem-2008 / 00:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Tem-2008 / 00:29 Mesaj konusu: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı sö |
|
|
evet yine aynı söyler di değişen bir şey olmazdı
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 17-Tem-2008 / 02:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları ayn |
|
|
bence pek bir fark olmazdı sanırım baba yine ayni baba sükür olsun ki allahıma baba hayyatta önemli olanda bu zaten...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Tem-2008 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları ayn |
|
|
kaza babadan bi çok şey aldı,sesindede etkili oldu kaza,ama herşeye rağmen aranmızda allah başımızdan eksik etmesin.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Tem-2008 / 06:46 Mesaj konusu: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı sö |
|
|
her şeyde bir hayır vardr diye boşuna dememişler.o talihsiz kaza yüzünden yeryüzünde müslüm babamın sesine uyan kimse yok.allahım onu bizlere bagışladı nice uzun ömürlere inşallah
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
sahde_dostlar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Tem-2008 / 03:10 Mesaj konusu: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları aynı sö |
|
|
herşey kısmewt kader önemli olan ömer abimin dediği gibi halan armızda olması saygılar
|
|
|
|
 |
sonadam
Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 21:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: baba o talihsiz kazayı geçirmeseydi şarkıları ayn |
|
|
bence de hiç fark etmezdi..
|
|
|
|
 |