|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Karadeniz Bölgesi |
| Yazar |
Mesaj |
ANIL_MUSLUMCU
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-May-2006 / 16:49 Mesaj konusu: trabzonlu müslümcüler |
|
|
arkadaşlar trabzonda karadenizin babasından mülümcü yok mu
|
|
|
|
 |
MaviYelek
Üye

|
Tarih: 07-May-2006 / 19:42 Mesaj konusu: |
|
|
genelde müslümcüler adanadadır çünkü müslüm babanın kültüründe adana tadı vardır ..ben işim geregi geziyorum türkiyeyi trabzonda da bulundum,genelde orhan gencebay hayranıdır karadenizliler gördüğüm kadarıyla..
istanbul zaten karışık insanlar barındırıyor orada müslümcülerin çoğunlukta olması bir tesadüf değil..trabzonlu arkadaşların da müslüm baba yoluna gelmeleri dileğiyle...müziğin gerçek tadını alabilen tüm türkiyedeki arkadaşları kutluyorum bir gün herkes müslümcü olacak çünkü kalite budur.müziğin gerçek tadı da budur..
|
|
|
|
 |
emrahxxl
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Hzr-2006 / 14:58 Mesaj konusu: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
| MaviYelek demiş ki: | genelde müslümcüler adanadadır çünkü müslüm babanın kültüründe adana tadı vardır ..ben işim geregi geziyorum türkiyeyi trabzonda da bulundum,genelde orhan gencebay hayranıdır karadenizliler gördüğüm kadarıyla..
istanbul zaten karışık insanlar barındırıyor orada müslümcülerin çoğunlukta olması bir tesadüf değil..trabzonlu arkadaşların da müslüm baba yoluna gelmeleri dileğiyle...müziğin gerçek tadını alabilen tüm türkiyedeki arkadaşları kutluyorum bir gün herkes müslümcü olacak çünkü kalite budur.müziğin gerçek tadı da budur.. |
yanlışş çok yanlış bEN Trabzonda yasıyorum Trabzon müslümcü dolu ya heryerde müslüm babanın sarkıları resimleri var müslümcü çok ama nete giren pek yok genelde millet anca chat met sitelerine adult sitelere girdiği için böyle sitelere uğramıyolar.Ben müzik öğretmenliğinde okuyorum ben ve benim etrafımdaki herkes müslüm babanın müziklerini ezbere bilir her çalımadada çalar söyleriz yani..müslümcüler her yerde.....
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 2 Dakika Sonra Yollandı..:
bu arada msn adresim emrahhopali@hotmail.com müslümcüleri beklerim:)
|
|
|
|
 |
surgun53
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-Ekm-2006 / 04:15 Mesaj konusu: |
|
|
ben rizeden müslümcü herkese saygılar.
|
|
|
|
 |
princesa
Üye

|
Tarih: 09-Arl-2006 / 22:02 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bende karadenizin en güzel en şirin yerinde yaşıyorum.ve müslüm gürses dinliyorum.trabzondan herkese sevgiler 
|
|
|
|
 |
yansanayi
Üye

|
Tarih: 04-Oca-2007 / 07:46 Mesaj konusu: Re: |
|
|
Selam hemşerilerim... Trabzon tabiki ayri bi şekilde seviyor müslüm babayı biz bu forum sayfasında onla bunla kim daha çok sewiyo diye tartışmamamız gerekiyo bu sewgi herkesin içinde olan bişey sonuçta hepimiz sonuna kadar müslümcüyüz eğer siz de arkadaşlarınıza bu siteyi tavsiye ederseniz onlarda buraya takılırlar ve ozaman herşey daha güzel olur eğer bu konuda görüşmek istiyorsanız free_boy_._@hotmail adresinden yazışabiliriz veya muabbet ederiz sorun diil önemli olan ülküdaşlık ve müslüm baba...
_________________ B?TANEM YAPMA GURUR A?LATMA BEN?
B?L?YORUM SENDE SEVD?N DEL?LER G?B?
YALVARDIM ALLAHIMA GÜNAHKAR G?B?
O AFFETT? SEN AFFET GÜLÜM BEN???.... |
|
|
|
 |
memati6155
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Mar-2007 / 08:22 Mesaj konusu: Re: |
|
|
biz trabzon b.düzünden murat ve mehmet trabzonlular burda değil her yerde bu vatanın bekçileriyiz biz vatan trabzonlulara emnaet ve her gurup insan tek yürek olmazlıyız bizde bu gruplardan ağır olanlarız burdaki arkadaşları saygıyla selamlıyor ve öpüyorum msn. yarasa_gemisi_9337@hotmail.com içtiğim şarap olsun çektiğim Es*** olsun sevdiğim kız müslümcüyse bu can kurban olsun...
|
|
|
|
 |
yansanayi
Üye

|
Tarih: 16-Nis-2007 / 00:37 Mesaj konusu: Re: |
|
|
| memati6155 demiş ki: | | biz trabzon b.düzünden murat ve mehmet trabzonlular burda değil her yerde bu vatanın bekçileriyiz biz vatan trabzonlulara emnaet ve her gurup insan tek yürek olmazlıyız bizde bu gruplardan ağır olanlarız burdaki arkadaşları saygıyla selamlıyor ve öpüyorum msn. yarasa_gemisi_9337@hotmail.com içtiğim şarap olsun çektiğim Es*** olsun sevdiğim kız müslümcüyse bu can kurban olsun... | helalll....
|
|
|
|
 |
memati6155
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Nis-2007 / 04:59 Mesaj konusu: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
selam tüm trabzonlu müslümcü kardeşlerim ve abilerim ben samsundan mehmet iş icabı samsundayım trabzon deyince yer yerinden oynar en kıral müslümcüde ordadır en kıral orhancıda ordadır en kıral milliyetçide ordadır gurur duyuyorum memleketimle ve diyorumki vatan bizimdir bölünmez toprak bizimdir terkedilmez Es***ı çekmiş bir delikanlı yolda yürüyor gözleri kanlı bakışları masum ama belalı hayata küsmüş ama dostlarına sevdalı çünkü o trabzonlu memati
|
|
|
|
 |
yalavuz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ağu-2007 / 17:50 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
trabzondan bütün babacılara selamlar olsun
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
| memati6155 demiş ki: | | selam tüm trabzonlu müslümcü kardeşlerim ve abilerim ben samsundan mehmet iş icabı samsundayım trabzon deyince yer yerinden oynar en kıral müslümcüde ordadır en kıral orhancıda ordadır en kıral milliyetçide ordadır gurur duyuyorum memleketimle ve diyorumki vatan bizimdir bölünmez toprak bizimdir terkedilmez Es***ı çekmiş bir delikanlı yolda yürüyor gözleri kanlı bakışları masum ama belalı hayata küsmüş ama dostlarına sevdalı çünkü o trabzonlu memati |
haklısın memati kardeşim dediklerine yürekten inanıyor ve katılıyorum.
|
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 05-Arl-2007 / 18:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
slm müslüm gürses hayranı arkadaşlar ben trbzondan ergin trbznda da en az adanadaki kadar hayranı vardır babanın trbzonda yetişen gençlerin çoğu müslüm babanın şarkıları dinlemiştir ve çoğunu da bilmektedir baba adanalı die en çok orda dinleniyo die bi şey söz konusu olamaz adana da daha çok ferdi hayranları vardır trbzonlu sevenleri olarak bu kadar aktif deiliz sadece internet olsun toplantılar olsun bunları yakından takip edemiyoruz tek eksiğimiz trbzonda yoldan geçen herhangibirine babanın bi şarkısını sorsan bilirler bunlara bayanlar da dahil...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 05-Arl-2007 / 19:33 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
giresun dan tüm trabzonlu müslüm baba hayranı hemşerilerime selamlar olsun.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 11-Mar-2008 / 22:16 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | giresun dan tüm trabzonlu müslüm baba hayranı hemşerilerime selamlar olsun..  |
eyw mahsun kul kardeşim bizden de tüm giresunlu Müslümcülere ve de özellikle Espiye ye selamlar...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 11-Mar-2008 / 22:21 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
| erginn16 demiş ki: | | mahsun_kul_028 demiş ki: | giresun dan tüm trabzonlu müslüm baba hayranı hemşerilerime selamlar olsun..  |
eyw mahsun kul kardeşim bizden de tüm giresunlu Müslümcülere ve de özellikle Espiye ye selamlar... |
ve aleyküm selam kardesim.. allah razı olsun... 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 11-Mar-2008 / 22:31 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
selam arkadaşlar ben sitede yeni üye sayılırm forumda gezerken trabzonlu Müslüm Gürses hayranı arkadaşları pek fazla göremedim.Halbuki Trabzonda çok fazla hayranı olduğunu biliyorum görüyorum 25 yıldır Trabzondayım gittiğim çoğu yerlerde,bindiğim arabaların çoğunda hep Müslüm Babanın şarkıları.Nerde o kadar dinleyen seven insan sitede aktif olmadıkları kesin. Ya teknolojiyi interneti yakından takip ettikleri?
|
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 09-May-2008 / 01:33 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
bende orduluyum ama trapzonlu müslümcü kardeşleriminde yanındayım her zamn
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 09-May-2008 / 13:34 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
bende trabzonsporluyum hemde fanatik ama ardahanlıyım trabzonlu kardeşlerime selambaba her yerde saten babayı her önüne gelen dinlese olmaz müslüm baba fark yaratır işte bizim farkımız
|
|
|
|
 |
Felakethm
Üye

|
Tarih: 20-May-2008 / 17:49 Mesaj konusu: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
Selam ben de trabzonluyum yılda bir kez gidiyorum ama bizim yörede daha çok yöresel şarkılar dinleyenleri gördüm merkezi bilemem ama inanıyorum kı muslumcu hayranları Türkiye'nin heryerinde olduğu gibi Trabzonumuzda da fazladır
|
|
|
|
 |
erginn16
Üye

|
Tarih: 20-May-2008 / 18:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
| Felakethm demiş ki: | | Selam ben de trabzonluyum yılda bir kez gidiyorum ama bizim yörede daha çok yöresel şarkılar dinleyenleri gördüm merkezi bilemem ama inanıyorum kı muslumcu hayranları Türkiye'nin heryerinde olduğu gibi Trabzonumuzda da fazladır |
yöresel şarkılar merkezde deilde köylerde,ilçelerde daha çok dinlenir hatta o yörenin sanatçıları olur genelde kemençe ağırlıklı bu demek deildir MÜslüm Gürses dinlenmiyor.Sadece merkezde Babayı dinleyenler ilçelerden daha fazladır.
_________________ bizi çekemeyenler anten taksın.. |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 20-May-2008 / 21:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: trabzonlu müslümcüler |
|
|
Giresunlu olarak trapzonlu kardeşlerıme burdan slmlar gönderiyorum saygılar.
|
|
|
|
 |