|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Eyl-2008 / 07:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
memet abiye aynen katılıyom başka birşey söyleme hakkı bırakmamış sağolsun en güzel cevabı vermiş.........
EYVALLAHHHH.................
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Eyl-2008 / 19:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
yok kardeş belirli bi yaşı felan benim amcam 52 yaşında hala müslümcü 
|
|
|
|
 |
kes_muslumcu61
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Eyl-2008 / 04:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
| nerdenbilsinler demiş ki: | | taruz demiş ki: | | tabiki bizlerde 90 lı yıldarda abilerimizden tanıdık baba yı şu an oldardan çok azı müslümcü ama şöyle bir gerçek var baba yı bırakıp başka sanatcıyada kaymadılar sadece eskisi kadar müslümcü değiller okadar sorsalar onlar kralı yine müslüm baba derler. |  |
KATILIYORUM AGA BABA !!!!
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 15-Eyl-2008 / 06:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
garibin çilesi mezarda biter...
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 15-Eyl-2008 / 07:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
valla bende dayımdan kaptım şimdi soruyorum dayıma neden dinlemiyon bana verdiği cevap yegen artık evliyiz çoluk çocuk varrrr. ekmek yegen ekmek müslüm karın doyurmuyor verdiği cevap aynen bu...eyvallah...
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 15-Eyl-2008 / 23:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
müslümcülügü hiç kimseden kapmadım.
kendi yaşantım içinde, bana sesi ile yorumu ile tercüman olan biri baba
ve kesinlikle müslümcülük belli bir yaşa kadar degildir.
belli bir zaman insan üzerinde belki etkisi azalır ama dinlenilmeyek diyede bir şey olamaz.
müslüm babanın okudugu eser içinde illaki insan kendine bir pay cıkarabiliyor.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Eyl-2008 / 23:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
Bence müslüm baba genç ve bekar kesime daha çok hitab edio tabiki yaşı 40-50 olanlarda dinler ama evli barklı bi adam için artık müslümcülük geçmiştir ona göre...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Eyl-2008 / 04:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
kesınlıkle hayır ölımune baba
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Eyl-2008 / 21:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
Bence müslüm gürses i dinlemek bir yaşam tarzıdır. Benim ilk dinlediğim albümün ismi KÜSKÜNÜM dü ve yaşım 17 ydi henüz şimdi ise 36 ve o günkü zevkle yine dinliyorum. HERKESE SELAM SONUNA KADARDA DEVAM
|
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Eyl-2008 / 22:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
| aMCaoGLu demiş ki: | bence yaşla alakalı değilde yaşam tarzına bağlı..hayatındaki olumsuzluklar bittiği zaman arabesk gerçektende bazı insanlara sıkıcı gelmeye başlıyor..ama herkes için gçerli değil..mesela ben en mutlu günümdede dinliyorum..en üzgün olduğum zamanda..  |
evet kardeşim doğru demişsin katılıyorum sana
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2008 / 03:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
baba nın yası olmaz ben görüyorum adamın saçı agarmıs rock dinlio kafa sallıo bizde baba dinleyeceğiz kafa dağıtacağız
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
seneler_21
Üye

|
Tarih: 18-Eyl-2008 / 23:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
bende ölene kadar anca mezarda biterrr.
|
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 19-Eyl-2008 / 00:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
bence muslumculuk yaşa dayanmaz her yastan dınleyenler var mesela benım dayım 50 yasında ve hala babacı yiğenım 12 yasında ve muslumbabanın bır cok parcasını blır onemlı olan yaş kavramı değil bence yurektır yurek varsa hangı yasta olursan ollllll baba dınlenır 
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 19-Eyl-2008 / 09:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
allah müslüm babayı başımızdan eksik etmesin allah ömür verdikçe ve bu hayat böyle devam edecene göre ne diyoruz ALAYINA İSYAN İNADINA ÖLÜMENE MÜSLÜM BABA...
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-Eyl-2008 / 18:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
| taruz demiş ki: | | tabiki bizlerde 90 lı yıldarda abilerimizden tanıdık baba yı şu an oldardan çok azı müslümcü ama şöyle bir gerçek var baba yı bırakıp başka sanatcıyada kaymadılar sadece eskisi kadar müslümcü değiller okadar sorsalar onlar kralı yine müslüm baba derler. |
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Eyl-2008 / 15:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
Ben 16 yaşında başladım müslüm baba'yı dinlemeye. Yaşım oldu 32 hala dinliyorum.Heralde bundan sonra da böyle devam edecek. Ama şu bir gerçek ki insan hayat kavgasına dalınca önem verdiği şeylere bile yeteri kadar vakit ayıramıyor. Bazı sorumluluklar yüklenince insanın üstüne, herşeye yetişemiyor. Ama yinede müslüm babanın yeri bambaşka. Her zaman her yerde Müslüm baba bir numara.
|
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 20-Eyl-2008 / 16:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
| forzaenver demiş ki: | | Kardeş bu konuyu çok güzel açmışsın konuda müslümcülük belli yaşa kadarmı diye sormuşsun bu insandan insana değişir ama genelde evet belli yaşa kadar benim tanıdığım kişilerde öyle diyor ama yine iza edeyim insandan insana değişir belkide hep dinlersin hiç bıkmadan tabiki bunda yaşantının önemide var çünkü hayatta nelerle karşılaşcağımız hiç belli olmuyor....... |
katılıyorum 
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Eyl-2008 / 11:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
Babayı dinlemenin yaşı olurmu baba ya benim yeğen 7 yaşında o bile dinliyo eyvallah...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
sislibirgece
Üye

|
Tarih: 23-Eyl-2008 / 05:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
belli bi yaştan sonra bırakılcaksa şimdi müslümcüyüz demenin ne anlamı var arkadaslarr
haa bıraksalarda uhte illakı kalır...
sanmayın ki bu hep böle kalır
müslüm gürses gitsede adı kalır
gerçek efsaneler yürekte kalır.
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 25-Eyl-2008 / 01:08 Mesaj konusu: Cevap: müslümcülük belli bi yaşa kadarmı |
|
|
bence 70 yasina kadar insan dinleyebilir diyorum.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |