Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!
müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
mete77
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 03:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

taruz demiş ki:
bende katılırım düşünce güzel en azından buluşmalarımızda giyeriz

tmm işre isteyenler eklesin msn
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 03:24    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

çok güzel bir düşünce umarım katılım çok olur eywallah..

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 05:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

evet benimde hoşuma gitti, bende almak isterim
Kullanıcı profilini gör
kes_muslumcu61
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 07:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

aga sen yaptır ben 5 6 tane alacam ama işi ciddiye alalım lütfen

Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge
Kullanıcı profilini gör
mete77
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 14:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

beylerr alacaklar isim soyisim kaç adet alacağını ve bedenini belirtsin liste oluşturuyorum
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 18:25    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

Tişörtü bastırdınız diyelim para adresinize gönderildi, siz de tişörtü alıcıya yollayacaksınız..Kargo işine değinmediniz...Ben bu işten bişey anlamadım Rolling Eyes

Kullanıcı profilini gör
mete77
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 19:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

ex-arab demiş ki:
Tişörtü bastırdınız diyelim para adresinize gönderildi, siz de tişörtü alıcıya yollayacaksınız..Kargo işine değinmediniz...Ben bu işten bişey anlamadım Rolling Eyes

dicek bişi yok kardeşim liste oluşturuyoruz o listede para yatıranların adresini alıyoruz tişört basıldımı 24 saat içinde kargoyla elinizde

yani almak isteyen isim soyisim adet ve bedeneni belirtsin

örneğin ; metehan çamçınarlı 2 adet L Sonra parayı yatırınca özelden yada msnden adresinizi atın bu kadar
Kullanıcı profilini gör
muslumce-92
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 19:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

kafkasmurat demiş ki:
yazıda değişikliğe gidersek bende varım.çünkü birtane sarkının ismi fazla bisey ifade etmez
babayı daha vurgulayacak bi, yazı yazalım

tamm katılıyorum kardeşime

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
asiceecee_44
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 06-Eyl-2008 / 22:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

helal olsunn kesınn alırımmm super valla Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 01:44    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

kardeş güzel bir düşünce bende alırım 17.50 bişey değil sonuçde biz babcıyız sapınakadar çoğunluğa göre bastır ama tişörte babanın daha güzel şarkıları var onulardan koya biliriz saygılar

Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 02:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

o zmn Site aBİLER-KARDEŞLER aklına Gelen Güzel BABA sözlerini yAZarsanız mete kardeşimmnde Ona göre bidaha yazıyı değiştiri..bu işi biraz ciddi alırsak sevinirim..Saygılar..
Kullanıcı profilini gör
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 04:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

guzel dusunce ama omer abının dedıgı gıbı katılım yonunden zayıf olunacaktır saygılar

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 04:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

şuan listemde 14 adet var beyler burda alıcam yazmAYIN.. isminizi soyadınızı kaç adet lacağınızı ve bedeni belirtin
Kullanıcı profilini gör
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 05:05    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

düşünce süper bir an önce bastıralım acele ederseniz daha iyi olur benimkini unutmayın bekliyorum

yaradanım sen bilirsın neler çektigimi

nasıl hergece kahrolup içtigimi

anlatamıyorum derdimi kimselere

vefasızın yolun hergün eriyip bittigimi zalimi dedliler gibi sevdigimi anlatamıyorum
Kullanıcı profilini gör
muslumbaba77
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 09:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

Almak isteyenler Ltfn kaç adet alacağını ismin ve bedenini yazsın..
Kullanıcı profilini gör
PIRMUSLUMCU
Üye
Üye

Nereden: SANLIURFA
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 09:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

yaw dede her sey hos ta..bu nereden sevdım o zalımı olmasa daha guzel olur bence..sadece muslum baba yeter..soze gerek yok..degıl mı arkadaslarr..gercı zevkler ve renkler tartısılmaz ama..tum kesıme hıtap etmek ıcın o sozun orda olmaması lazımm..tum muslumculerın sevıpte ayrılması dıye bır sey var mı kı sen oraya yazmıssın'nereden sevdım o zalımı2dıye yıne de sen bılırsın

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 15:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

PIRMUSLUMCU demiş ki:
yaw dede her sey hos ta..bu nereden sevdım o zalımı olmasa daha guzel olur bence..sadece muslum baba yeter..soze gerek yok..degıl mı arkadaslarr..gercı zevkler ve renkler tartısılmaz ama..tum kesıme hıtap etmek ıcın o sozun orda olmaması lazımm..tum muslumculerın sevıpte ayrılması dıye bır sey var mı kı sen oraya yazmıssın'nereden sevdım o zalımı2dıye yıne de sen bılırsın

Sonuçta O söz Müslüm Baba Nın Sözü İlla Sevipte Ayrılmaya Falan Gerek Yok Wink
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 08-Eyl-2008 / 17:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!!

Arkadaşlar bu uygulamayı Muslumcu.com yapmıyor, dikkatinizi çekerim mete77 msn adresinide vermiş katılmak isteyenler kendisiyle iletişime geçebilir.
Herhangi bir anlaşmazlık sonucunda Muslumcu.com olarak arada kalmak istemiyoruz, organize bireyseldir.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering