|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
mete77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 03:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
| taruz demiş ki: | | bende katılırım düşünce güzel en azından buluşmalarımızda giyeriz |
tmm işre isteyenler eklesin msn
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 03:24 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
çok güzel bir düşünce umarım katılım çok olur eywallah..
|
|
 |
41Muslumcu41
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 05:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
evet benimde hoşuma gitti, bende almak isterim
|
|
|
|
 |
kes_muslumcu61
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 07:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
aga sen yaptır ben 5 6 tane alacam ama işi ciddiye alalım lütfen
_________________ Dalan gözlerim var beyaz saçlarım
Günlerim geçiyor körü körüne
Bir neşe veren yok garip ömrüme
Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge |
|
|
|
 |
mete77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 14:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
beylerr alacaklar isim soyisim kaç adet alacağını ve bedenini belirtsin liste oluşturuyorum
|
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 18:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
Tişörtü bastırdınız diyelim para adresinize gönderildi, siz de tişörtü alıcıya yollayacaksınız..Kargo işine değinmediniz...Ben bu işten bişey anlamadım 
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
mete77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 19:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
| ex-arab demiş ki: | Tişörtü bastırdınız diyelim para adresinize gönderildi, siz de tişörtü alıcıya yollayacaksınız..Kargo işine değinmediniz...Ben bu işten bişey anlamadım  |
dicek bişi yok kardeşim liste oluşturuyoruz o listede para yatıranların adresini alıyoruz tişört basıldımı 24 saat içinde kargoyla elinizde
yani almak isteyen isim soyisim adet ve bedeneni belirtsin
örneğin ; metehan çamçınarlı 2 adet L Sonra parayı yatırınca özelden yada msnden adresinizi atın bu kadar
|
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 19:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
| kafkasmurat demiş ki: | yazıda değişikliğe gidersek bende varım.çünkü birtane sarkının ismi fazla bisey ifade etmez
babayı daha vurgulayacak bi, yazı yazalım |
tamm katılıyorum kardeşime
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 06-Eyl-2008 / 22:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
helal olsunn kesınn alırımmm super valla 
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 01:44 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
kardeş güzel bir düşünce bende alırım 17.50 bişey değil sonuçde biz babcıyız sapınakadar çoğunluğa göre bastır ama tişörte babanın daha güzel şarkıları var onulardan koya biliriz saygılar
_________________ ŞEREFSİZ DOSTUM OLACAĞINA ŞEREFLİ DÜŞMANIM OLSUN DAHA İYİ ? |
|
|
|
 |
muslumbaba77
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 02:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
o zmn Site aBİLER-KARDEŞLER aklına Gelen Güzel BABA sözlerini yAZarsanız mete kardeşimmnde Ona göre bidaha yazıyı değiştiri..bu işi biraz ciddi alırsak sevinirim..Saygılar..
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 04:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
guzel dusunce ama omer abının dedıgı gıbı katılım yonunden zayıf olunacaktır saygılar
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
mete77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 04:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
şuan listemde 14 adet var beyler burda alıcam yazmAYIN.. isminizi soyadınızı kaç adet lacağınızı ve bedeni belirtin
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 05:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
düşünce süper bir an önce bastıralım acele ederseniz daha iyi olur benimkini unutmayın bekliyorum
yaradanım sen bilirsın neler çektigimi
nasıl hergece kahrolup içtigimi
anlatamıyorum derdimi kimselere
vefasızın yolun hergün eriyip bittigimi zalimi dedliler gibi sevdigimi anlatamıyorum
|
|
|
|
 |
muslumbaba77
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 09:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
Almak isteyenler Ltfn kaç adet alacağını ismin ve bedenini yazsın..
|
|
|
|
 |
PIRMUSLUMCU
Üye

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 09:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
yaw dede her sey hos ta..bu nereden sevdım o zalımı olmasa daha guzel olur bence..sadece muslum baba yeter..soze gerek yok..degıl mı arkadaslarr..gercı zevkler ve renkler tartısılmaz ama..tum kesıme hıtap etmek ıcın o sozun orda olmaması lazımm..tum muslumculerın sevıpte ayrılması dıye bır sey var mı kı sen oraya yazmıssın'nereden sevdım o zalımı2dıye yıne de sen bılırsın
_________________ yasayamadım |
|
|
|
 |
mete77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 15:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
| PIRMUSLUMCU demiş ki: | | yaw dede her sey hos ta..bu nereden sevdım o zalımı olmasa daha guzel olur bence..sadece muslum baba yeter..soze gerek yok..degıl mı arkadaslarr..gercı zevkler ve renkler tartısılmaz ama..tum kesıme hıtap etmek ıcın o sozun orda olmaması lazımm..tum muslumculerın sevıpte ayrılması dıye bır sey var mı kı sen oraya yazmıssın'nereden sevdım o zalımı2dıye yıne de sen bılırsın |
Sonuçta O söz Müslüm Baba Nın Sözü İlla Sevipte Ayrılmaya Falan Gerek Yok 
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 17:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tişörtü bastırıyoruz ..!! |
|
|
Arkadaşlar bu uygulamayı Muslumcu.com yapmıyor, dikkatinizi çekerim mete77 msn adresinide vermiş katılmak isteyenler kendisiyle iletişime geçebilir.
Herhangi bir anlaşmazlık sonucunda Muslumcu.com olarak arada kalmak istemiyoruz, organize bireyseldir.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |