Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!
Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
muslumbaba77
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 23:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

damarın tek babası MÜSLÜM GÜRSES..!! her kez haddini bilecek.
Kullanıcı profilini gör
DAGISTAN
Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 27-Ağu-2008 / 01:39    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

alemde baba cok ama bizim bir tane babamız var oda damarın adresi müslüm baba baska tanımayız zaten saygılar

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 27-Ağu-2008 / 03:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

Mad konusursam kötü olacak o yüzden susuyorum.... Evil or Very Mad

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 27-Ağu-2008 / 04:55    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

Laughing Laughing Wink musti gitsin onun arabasi varmi özel mi özel diye sacmalasin güldürdü beni gene şakacı cocuk ya mustafaciğimm öpüyorum seni Laughing Laughing Wink ALeme SeLam DaMaRa DeVaM KraL MüsLüm Baba Rakipsiz !
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 27-Ağu-2008 / 14:11    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

Ya en başta haberin bir değeri yok, Magazinin ne olduğu ortada tekrarlamaya gerek yok. Hatta Müstafa Sandal'ın böyle bir tümce kullandığından bile şüpheliyim.

Alıntı:
Müslüm Baba vardı. Şimdi Mustii Baba var

Aslında birazda Mustafa Sandal'ı bilmek lazım, Baba hayranı olduğunu bilmeyen yok heralde. Hani ameller niyete göre derler ya Sandalın kötü niyetle söylediğine inanmıyorum.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 27-Ağu-2008 / 14:46    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

Saçma bir röportaja yorum yapmaya bile değmez.

Baba bir efsane...

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
Felakethm
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 28-Ağu-2008 / 18:48    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

ya tabiki şakayla karışık bişe yapmış bunu anladıkda eskıden Müslüm Baba var demesi yanlış..Baba herzaman var Allah izin verdiği sürece..
Kullanıcı profilini gör
vay_be_asi_reis
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 28-Ağu-2008 / 23:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

vay be herkes özenti ezik olmuş neyse en azından babaya özeniyolar aydın a falan özenmesinlerde en azından delikanlı toplum olur..
Kullanıcı profilini gör
isyankar_arif
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 28-Ağu-2008 / 23:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

valla popüler kültürü sevmediğim ve bu tür sanatcılarlada pek işim olmadığı için yorum yapmaya bile değmez herkes müslüm gürsesin nasıl bir santcı olduğunu biliyor konussun dursunlar onların bu piyasada herseyi yalan dolan
Kullanıcı profilini gör
murat60
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 05:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

babanın rakıbı sadece kendısı
Kullanıcı profilini gör
murat_muratt
Üye
Üye

MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 05:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

babanın tek rakıbı gene babadır arkadaslar gerısı yalan yanı

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 06:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

nerdenbilsinler demiş ki:
karaaliler demiş ki:
babacan1102 demiş ki:
karaaliler demiş ki:
arkadaşlar mustafa sandala yüklenmeyin oda baba hayranı orada sadece bir espiri yapmış olayı büyütmeye gerek yok

baba hayranı herseyden önce babaya saygı duyar.
saygısı olsaydı şaka olsa dahi demezdi. olayı reklam boyutuna taşımış böyle hayranlık yerin dibine batsın!

eyvallahh

kardeşim uzatmaya gerek yok o anda ağzından çıkmış baba olmuş ya heyecanına vermek gerek

nasıl uzatmaya gerek yok abi öle her isteyen istedi gibi babanın adını ağzına alıp reklam yapamaz . her kes büyünü küçünü bilsin Evil or Very Mad

aynen eywallah..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BAŞKENT
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 08:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

Hani bi şarkı varya " Leylek Baba " O Leylek Mustafa sandal olmasın sakın..!

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 16:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

by_ajan demiş ki:
Hani bi şarkı varya " Leylek Baba " O Leylek Mustafa sandal olmasın sakın..!

işte bu güzeldi Very Happy Wink

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 16:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

mustafa sandalın kafayı yedığı bu acıklamayla resmıyet kazanmıştır allah şifasını versın inşallah
Kullanıcı profilini gör
kader6134
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 16:21    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

buda benden olsun babacılara

Link

Kullanıcı profilini gör
TeKYoLIsLaM
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ANKARA-KONYA
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 21:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

dünyada benim bildiğim tek baba var oda müslüm baba kendi babamı bile geçtim yani bilmem anlatabildim mi o musticim avucunu yalasın.. :d

Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 21:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

çok saçma sapan buldum öyle rakipmi olur ....
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 21:31    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

ömer bai gastetyi beraber aldığımızda bana gösterdi daten çok saçma bir durumdu o an fotorafını çekip siteye ekliyelim dedi ömer abi ve eklemiş sağolsun bu alemde tek baba var oda müslüm baba musti sadece babanı takliti bilirsinizki taklitler asıllarını yaşatır .........eyvallah..........
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 29-Ağu-2008 / 21:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

[akliti bile olamaz]..........eyvallah.........
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering