alemde baba cok ama bizim bir tane babamız var oda damarın adresi müslüm baba baska tanımayız zaten saygılar
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk...
musti gitsin onun arabasi varmi özel mi özel diye sacmalasin güldürdü beni gene şakacı cocuk ya mustafaciğimm öpüyorum seni ALeme SeLam DaMaRa DeVaM KraL MüsLüm Baba Rakipsiz !
Ya en başta haberin bir değeri yok, Magazinin ne olduğu ortada tekrarlamaya gerek yok. Hatta Müstafa Sandal'ın böyle bir tümce kullandığından bile şüpheliyim.
Alıntı:
Müslüm Baba vardı. Şimdi Mustii Baba var
Aslında birazda Mustafa Sandal'ı bilmek lazım, Baba hayranı olduğunu bilmeyen yok heralde. Hani ameller niyete göre derler ya Sandalın kötü niyetle söylediğine inanmıyorum.
valla popüler kültürü sevmediğim ve bu tür sanatcılarlada pek işim olmadığı için yorum yapmaya bile değmez herkes müslüm gürsesin nasıl bir santcı olduğunu biliyor konussun dursunlar onların bu piyasada herseyi yalan dolan
arkadaşlar mustafa sandala yüklenmeyin oda baba hayranı orada sadece bir espiri yapmış olayı büyütmeye gerek yok
baba hayranı herseyden önce babaya saygı duyar.
saygısı olsaydı şaka olsa dahi demezdi. olayı reklam boyutuna taşımış böyle hayranlık yerin dibine batsın!
eyvallahh
kardeşim uzatmaya gerek yok o anda ağzından çıkmış baba olmuş ya heyecanına vermek gerek
nasıl uzatmaya gerek yok abi öle her isteyen istedi gibi babanın adını ağzına alıp reklam yapamaz . her kes büyünü küçünü bilsin
aynen eywallah..
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak...
ömer bai gastetyi beraber aldığımızda bana gösterdi daten çok saçma bir durumdu o an fotorafını çekip siteye ekliyelim dedi ömer abi ve eklemiş sağolsun bu alemde tek baba var oda müslüm baba musti sadece babanı takliti bilirsinizki taklitler asıllarını yaşatır .........eyvallah..........