Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!
Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 06:34    Mesaj konusu: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

sözde mustafacım babanın rakibi olmuş Very Happy
bu gün aldıgım gazetede bu haberi okuyunca inanın bi yaşıma daha girdim.
vaybee dedim mustiçim şam babası olmuş da haberimiz yok Very Happy

kızdıgım konu eskiden müslüm baba vardı demiş şimdi agzımı bozardım ama neyse dedim kendi kendime
hatırlatayım mustiçim sen yokken baba vardı ve halada var senin gibi on tanesini cebinden de cıkartır.
benim senden bekledigim millet sana baba dedigi zaman senin babaya saygı duymanı bekleyip cakma baba rolünü
kendine yakıştırmayıp,haddini bilmendi!!

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
akliyok_06
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 06:56    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

Şakayla karışık baba olmuş ama gerçekte zaten baba olamaz...

Üye
Üye

Nereden: nereye
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 07:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

cok dogru soyluyosun kardes haddini bilmeden konusmus işte

Kullanıcı profilini gör
cihanblk
Üye
Üye

MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 07:36    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

hahaha musti baba yok daha neler Very Happy valla gülsem mi ağlasam mı sövsem mi şaşırdım. eskiden müslüm baba vardı diyor müsti bey acaba kendi tohumunu kim ekti biliyor mu?annesine sorsa "ana sen zamanında ne dinliyordun" diye anası bile Baba diyecek haberi yok sanırım musti annesinin rahatını bozmak istedi neyse ömer baba sağolasın paylaşımından dolayı.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~Mustafa Sandal'a tavsiyem Muslum Gurses - Evlat sarkısını dinlesin:)~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bir değil bin seven versen ne fayda...
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 07:46    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

dunya tersine donuyor kıyamet bugun yarın koparr daha neler goreceğiz kim bilir musti baba haa!!!!!!!!

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 08:20    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

özenti bir toplumda özenti bir sanatcının özenti dinleyicileri ee tabiki muslum babaya özenecekler .
Kullanıcı profilini gör
ex-arab

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 15:41    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

o kadar saçma bir durum ki, yazacağım kelimelere kıyamıyorum...sonuçta o kelimeler cümlenin içine girdiğinde çok derin bir anlama bürünüyor... neyse dediğim gibi kıyamıyorum...eyw babacan

Kullanıcı profilini gör
veysel000023
Üye
Üye

Nereden: elazığ
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 15:59    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

musti baba ha ha ha ha Very Happy kaçtane evladı varmış acaba Question
Kullanıcı profilini gör
gecekurdu8989
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 16:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

kardeşim bu dünyada 1 baba var oda bizim müslüm babamız çakma musti veya ona benzeyen çaköalarla işimiz yok

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 17:57    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

valla müslüm baba herşeye alet edilir oldu, o baba olmuş ama müslüm babayla ilgisi yok ne diyelim basın işte.

Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 18:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

cok komık gercekten baba haaa Very Happy Very Happy
okadar kolay demekkı hemen baba olmak bılseydı muslum baba o kadar kendını yormazdı bu yıllara kadar Very Happy Very Happy
Kullanıcı profilini gör
esrarengizsenol
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 25-Ağu-2008 / 18:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

bu konuya sadece gulunur arkadaslar
Kullanıcı profilini gör
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 06:43    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

baba sevıncını bu tur benzetmeyle yapmasına guluyorum sadece babanın yerını kımse tutamaz muslum babamız yuzbınlerın babası kendı evladı olmamasına ragmen bız onun evlatlarıyız

saygılarımla

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 06:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

bu alemde babaya özentiler almış başını gidiyo bi sen kalmıştın çakma mutiş hoş geldin aman ha dikkat et ana olmayasın malum türkiyede yaşıyoruz olmıcak bişey yok mustişşş

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 07:35    Mesaj konusu: Re: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

babacan1102 demiş ki:

sözde mustafacım babanın rakibi olmuş Very Happy
.
mustiçim şam babası olmuş da haberimiz yok Very Happy

kızdıgım konu eskiden müslüm baba vardı demiş şimdi agzımı bozardım ama neyse dedim kendi kendime
hatırlatayım mustiçim sen yokken baba vardı ve halada var senin gibi on tanesini cebinden de cıkartır.
benim senden bekledigim millet sana baba dedigi zaman senin babaya saygı duymanı bekleyip cakma baba rolünü
kendine yakıştırmayıp,haddini bilmendi!!

dünyada tek bi baba var bizler için oda MÜSLÜM GÜRSES. . .zaten ömer babam layıkıyla yazmış EYVALLAH. . .

Üye
Üye

Nereden: BiLeCeksiNiZ...
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 08:14    Mesaj konusu: Re: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

tek baba tek kral muslum baba gerisi hıkaye Evil or Very Mad

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 15:36    Mesaj konusu: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

arkadaşlar mustafa sandala yüklenmeyin oda baba hayranı orada sadece bir espiri yapmış olayı büyütmeye gerek yok

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 16:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

karaaliler demiş ki:
arkadaşlar mustafa sandala yüklenmeyin oda baba hayranı orada sadece bir espiri yapmış olayı büyütmeye gerek yok

baba hayranı herseyden önce babaya saygı duyar.
saygısı olsaydı şaka olsa dahi demezdi. olayı reklam boyutuna taşımış böyle hayranlık yerin dibine batsın!

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 17:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

babacan1102 demiş ki:
karaaliler demiş ki:

saygısı olsaydı şaka olsa dahi demezdi. olayı reklam boyutuna taşımış böyle hayranlık yerin dibine batsın!

eyvallahh

kardeşim uzatmaya gerek yok o anda ağzından çıkmış baba olmuş ya heyecanına vermek gerek

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 26-Ağu-2008 / 22:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: Sözde Müslüm Babanın Rakibi!!

karaaliler demiş ki:
babacan1102 demiş ki:
karaaliler demiş ki:

eyvallahh

kardeşim uzatmaya gerek yok o anda ağzından çıkmış baba olmuş ya heyecanına vermek gerek

nasıl uzatmaya gerek yok abi öle her isteyen istedi gibi babanın adını ağzına alıp reklam yapamaz . her kes büyünü küçünü bilsin Evil or Very Mad

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering