Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Baba İçin Ne Yaptınız
Baba İçin Ne Yaptınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 19-Nis-2007 / 20:29    Mesaj konusu: Re:

orjinal albüm alarak birşeyler yapabiliriz ancak en önemlisi müslüm babanın reklamını ve şarkılarını tanıtmaktır
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 05-Hzr-2007 / 17:54    Mesaj konusu: Re:

baba için sadece kasetlerini alıyoruz başka elimizden ne gelirki
yapılacak bir şey varsa hep beraber yapalım
Kullanıcı profilini gör
KENAN_61_TS
Üye
Üye

MesajTarih: 05-Hzr-2007 / 20:51    Mesaj konusu: Re:

62 tane kaset hepsı orjınal cd ler yenı cıkan albumlerın cd lerını aldım babayı böle güzel sitelerde takip ediyorum ve destekliyorum biliyorum kaset sayım az ama anca bu kadarını bula bildim kısmet olursa allahın izni ile çoğaltıcam Cool Wink

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 28-Ağu-2007 / 14:07    Mesaj konusu: Re:

valla herkese baba sarkıları baba resimleri dagıtıyorum 7 yasındaki yegenimi bile baba hayranı yaptım kısmetse gelecek nesile aktaracaz bu sevgiyi saygılar

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 29-Ağu-2007 / 01:19    Mesaj konusu: Re:

valla bence en büyük destek çevremizdeki bütün insanlara müslüm gürsesin şarkılarını kişiliğini gösteripp herkeze müslüm gürsesi sevdirmek
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 12-Ksm-2007 / 04:21    Mesaj konusu: Re:

valla kapsal kardes çok güzel bi konuya deginmiş. ben meslegim geregi müslüm babamıza kendi çapımda bişeyler kazandırdıgıma inanıyorum diyeceksiniz meslek nedir benim müzik marketim var oyüzden 15 senedir bu meslegin içindeyim ve buzamana kadar müslüm baba nın orjinal olarak yüzlerce kaset ve cd sini satmıstırım simdi tabi bende kazanmadı degilim saolsun müslüm babamız Very Happy ha diyeceksiniz simdi de mp3 ünü yapıp satardırsın sunu tüm samimiyetimle söylimki müslüm babaya ihanet olmasın diye bu zamana kadar 1 cd sini yapmıs degilim :wink:hatta bir çok müsterim ben müslüm baba dinlerken müslüm baba hayranı oldular onlarada müslüm babanın kaset ve cd lerini satmıstırım Very Happy babaya can kurban Wink Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 06-Oca-2008 / 18:30    Mesaj konusu: Re:

babanın hiç korsan kasedini almadım ilk aldıgım orjınal kaset esrarlı gozlerdır unutmam. babayı karsılıksız sevıyorum . babadınlemek yasayıs biçimidir
Kullanıcı profilini gör
alperayy_27
Üye
Üye

Nereden: çıktı bu ayrılık
MesajTarih: 27-Şub-2008 / 17:39    Mesaj konusu: Re:

valla nediym arladaşlar babamdan çok seviyorum desem inanırmısınız bilmem ama bu yaşa gelene kadar hayatımı insanlara müslüm babanın şarkılarını sevdirmekle tanıtmakla anlatmakla geçirdim çoğu müslümcü arkadaşlarım bile biz çoğu şarkıyı seninle sevdik diyor artı hayatında arabesk dinlememiş bi ton insana damardan girişi yaparak babanın en can alıcı şarkılarını dinleterek ayarı verdim daha geçen dişçiye gittim dişimi yaptırmaya doktora dedim benim iğneye karşı korkum var dedim ancak müslüm baba dinlerken iğne vurabilirsin dedim gitme cd sini verdim muayanede herkese müslüm babayı dinlettim doktor diyor biz bunları bunları 15 sene önce dinliyorduk diyor bana ağzım açık kaldı zaten orjinal kaset konusuna gelince insan sevdiğine ihanet edermi bunu minnet gibi söylemeye gerek yok saygılar

Üye
Üye

MesajTarih: 28-Şub-2008 / 02:56    Mesaj konusu: Cevap: Baba İçin Ne Yaptınız

artık orjinal kaset alıyorum demenin bir manası kalmıyor zaten defalarca soylenmiş
bu site muslumcu kardeşlerimizi buluşturan ilk sitedir ve herzaman elimden gelen destegi her yönden yapmaya hazırım
photoshop cs2-cs3 kullanıyorum ve görsel olan herşeyle ilgileniyorum diyebilirim az cok bilgisayardanda anlıyorum eger site için yapabilecegim herhangi birşey varsa (kendi çapımda) elimden gelenide yaparım EYWALLAH
SİTEYE YAPILAN DESTEK MÜSLÜM BABAYA YAPILAN DESTEKTİR
Kullanıcı profilini gör
zekibaba
Üye
Üye

Nereden: Beşiktaş
MesajTarih: 13-Mar-2008 / 07:41    Mesaj konusu: re: cevap: baba için ne yaptınız

hepinizden allah razı olsun bizde çapımızda bişeyler yaptık kasetler cdler bi kaçda konser tabi babamızın bize yaptının karşılını ödeyemeyiz ama babamız müslüm gürsesdir elimizden gelen budur

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: izmir
MesajTarih: 13-Mar-2008 / 23:11    Mesaj konusu: re:

müslüm gürses için arkadaşlarımdan vazgectim bu genc yasta ondan baska sanatcı tanımam tanımıyorum benım yasımdakıler rap dınlerken yada rock yanından bıle gecmedım müslüm gürses dınlıyorum cunku onun sarkıları bana
anlam verıyor orjınal cdlerını alıyorum baska yapılcak bişey varsa konserlere cok gıtmek ıstıyorum ama daha kucugum cok harbede oluyor bazıları sadece babayı gormeye gelıyorlar dınlemeye degıl baska bısı varsa yapalım Cool
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 14-Mar-2008 / 03:26    Mesaj konusu: re:

abilerim ben bu konuyu 2 gün önce gördüm orjinal cd konusundada elimden gelen şeyi yaptım.okulda korsana hayır adlı bi kampanya düzenledim müslümcü arkadaşlarımla beraber tabikide amacımız hem korsana hayır hemde müslüm babayı herkese sevdirmekti sonuç ise mükemmel okul içinde 52 tane orjinal cd satıldı ve şu anda inanırmısınız müslüm gürses dinlemeyenler benden müslüm gürses cd leri istiyolarlar ne mutlu bana müslüm babamı sevdirmeye onun için bişeyler yapmaya devam edeceğiz allah yolumuzu açık eylesin ..burdanda bana kampanyada destek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.bu arada babanın en çok satan albümü garipler oldu.

Gönlünüz,Gönlümüzdür... Wink

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 23-Ağu-2008 / 23:13    Mesaj konusu: re:

orjinal albüm aldım zatn yıllardır baba diyoruz soleyın yapalım saygılar
Kullanıcı profilini gör
isyankar_17_90
Üye
Üye

MesajTarih: 24-Ağu-2008 / 04:12    Mesaj konusu: re:

ben genc muslumculere aha cokyardımcı odlumu dusunuyorum.cünkü babanın bazı dostlar babanın palk sakrısını ararken ben youtubeye koyuo yardımcı olmusdum.suan youtubede 125 kusur klıbım ve cogu baba muslumdur.
saygılarımla

isyankar_17_90
Üye
Üye

MesajTarih: 24-Ağu-2008 / 04:20    Mesaj konusu: re: re:

ve jılet konusunda bırcokkısıyı bılınclendırdım.hermuslumcu jıletcı olmadıgını onun sadece
psıkolojıkbırdurum halı aldıgı ıcın tum muslumculerın öyle olmadıgını cevreme anlattım.
saygılarımla

Alayina-Baba
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 24-Ağu-2008 / 04:31    Mesaj konusu: Cevap: Baba İçin Ne Yaptınız

bana gore muslumculuk; babaya destek olmak ıcın ıllakı orjınal cd kasetlerını almaya gerek yok.
kımımızın buna maddı gucu ımkan vermıyor, ha bı tane almıssın mustesna.
ama babanın arsıvını saglam yapıpta ben muslumcuyum demekte olmaz. bu ıs bıraz havaya kacıyor ki arşiv sadece bır aractır. buna gore muslumculuk; sarkılarına canı gonulden kulak vermek, onu anlamak, sevmek, sarkılarını adeta ılıklerınde hıssedebılmektır. ben sahsen muslum baba ıcın maddıyat olarak yanı cd we kaset olarak hıcbırsey yapmadım. kasetlerını ve cd lerını alamadım. ama buna ragmen baba sewgısını hep ıtına ıle korudum, sevgısını her sarkısında hıssettım, gonul verdım. Muslumcu nasıl olurmus bunu kınayan arkadslarıma en gzuel sekılde ıfade ettım. o kınayan ınsanların bakıs acısını bır nebze de olsa muslum gurses lehıne cewırmeye calıstım...
benım elımdende bunlar geldı, geldıgıncede dewam edıcem...
saygılarımla.!
Kullanıcı profilini gör
jest_50
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 24-Ağu-2008 / 05:54    Mesaj konusu: Re: cvp

bicare_517 demiş ki:
Orjinal kasetini cd sini aldım ve sonra müslüm dinlerken birileri gibi kendime jilet atmadım babayı her zaman seviyorum vede seveceğim

KATILIYORUM
Sevecem babayi ömrümün yettigi kadar onun eski parçalarini yaşatmaya calışcam elimden geldigi kadarrrr...her yerde başım dimdik bi şekilde ben müslümcüyüm derim büyük bi gururLa saygiLarr
Kullanıcı profilini gör
kes_muslumcu61
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 06:24    Mesaj konusu: Re: cvp

ben hiç albümünü almadım babanın ama evde çoğu albümü var baba yadigarı bendende oğluma inş sürecek!!!!!!

Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 07-Eyl-2008 / 06:34    Mesaj konusu: re:

öncelikle zamnında babanın kasetlerini alarak ona olan svgimizi yansıttık. her zman her ortamda başımız dik anlımız ak biz müslümcüyüz dedik ve hala da diyoruz onu anlamak bir sanattır dedik ve sanatımızı elimizden geldiğince icra etmeye calısıyoruz eywallah

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 08:08    Mesaj konusu: re:

bende elimden geldiği kadar orjinal albümlerini alıyorum güzel sözlerini kamyonun üzerine yazıyorum ve herkesi bağımlısı yapmaya çalışıyorum...

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering