Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslümcüler'in Mardin Buluşması
Müslümcüler'in Mardin Buluşması
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
Yazar Mesaj
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 19-Ağu-2008 / 22:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

alkolik_06 demiş ki:
eyvallah her yönüyle güzel bi buluşma olmuş mekanda güzelmiş valla ferrari ömer le türkiye turu devam ediyo yani devamı gelir inşallah saygılar...

jaguar olmayı tercih ederim hacı kardeşim Very Happy Very Happy Very Happy

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 19-Ağu-2008 / 22:50    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

tipin ferrariye uygun anladın sen onu Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 19-Ağu-2008 / 23:16    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

Helal olsun ömer baba ya yine yapacağını yaptın her zaman ve her yerde gönlümüzdesin güzel bi buluşma daha gerçekleşti yani eyvallah...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 00:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

mardin gerçekten tarihi açıdan güzel bir kent valla ne diyeyim bilirim bulusmaları gerçekten farklı vede güzel oluyor...bu arada ömer yakındır yurtdısına açılmana vallla yarın birgün yurtdısında örneğin almanyada müslümcüler bulusması var ömer tertiplemiş orda derlerse sasırmıcam Very Happy..iyiki varsın ömer baba seni sevmeyen ölsün... Wink

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 01:00    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

mahsun_kul_028 demiş ki:
mardin gerçekten tarihi açıdan güzel bir kent valla ne diyeyim bilirim bulusmaları gerçekten farklı vede güzel oluyor...bu arada ömer yakındır yurtdısına açılmana vallla yarın birgün yurtdısında örneğin almanyada müslümcüler bulusması var ömer tertiplemiş orda derlerse sasırmıcam Very Happy..iyiki varsın ömer baba seni sevmeyen ölsün... Wink

Holivid düşünüyordum amma seni mi kıracam almanya olsun kardeşim Very Happy

önemli olan gönüllerin bir olması özhan kardeşim.
haa bu arada admin beni sevmiyor haberin olsun Very Happy Very Happy

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
cihanblk
Üye
Üye

MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 02:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

evet süper bi buluşma ömer abiye helal olsun valla sıcak mıcak dinlemeden geziyorsun ahmet abiyede teşekkür etmek lazım taa siirt'ten gelip bulusmaya renk katmış. ya abiler ben sunu bilir sunu sölerim muslumculuk ayrı bir yaşam tarzı...bizde dogustan var muslumculuk çok şükür hepimiz en güzel duyguların insanlarıyız...

bir değil bin seven versen ne fayda...
Kullanıcı profilini gör
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 03:53    Mesaj konusu: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

benim en merak ettigim yer mardindir.mardindeyken ömer babamı aradım bana dedinya kzıım inşallah senle geliriz inşallah babam gideriz gerçekten süper bi buluşma olmuş nice buluşmalara keşke bende olsaydım Laughing aziz ahmet katılım için sagolun...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 05:13    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

Tebrik ederim Aziz çok iyi tanıtmışsın Mardin'imizi kardeşim başarılarının devamını dilerim,teşekkürler Very Happy

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 08:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

gönül isterdiki bizlerde sizlerle beraber olalım ama gönlünüz gönlümüzdür eywallah cok güzel olmuş samimi kareler meydana getirmişsiniz en guzelide bu eywallah

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 20-Ağu-2008 / 18:47    Mesaj konusu: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

çok güzel tebrikler bu ömerinde gitmediği yer yok...

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 21-Ağu-2008 / 02:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

valla super olmus hellal olsunnn sıze derimmm
azızıımmm senıde gordukkkkk hep resımlerde suratınn asık gulmezmısınn kkardes sen

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 21-Ağu-2008 / 03:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

Çok şeyler kaçırıyozzzz çokkkk Sad

Üye
Üye

Nereden: Malatya Pötürge Bakımlı Köyü
MesajTarih: 21-Ağu-2008 / 07:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

azizim saolasın kankam ama bu fotolar neden minicik Sad

Kullanıcı profilini gör
ex-arab

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 21-Ağu-2008 / 18:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

dinleyin_gecele demiş ki:
azizim saolasın kankam ama bu fotolar neden minicik Sad

minicik değil yaaw, bekle biraz yüklenecek

Kullanıcı profilini gör
sevdayolu47
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
MesajTarih: 21-Ağu-2008 / 21:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

güzel.

Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale...
Kullanıcı profilini gör
DAGISTAN
Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 22-Ağu-2008 / 00:38    Mesaj konusu: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

yakısır müşlümcü.com ailesine ömer abii masaalahın var yanii allah yolunu acık etsin

Üye
Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 22-Ağu-2008 / 04:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

valla babacanlar benle kankim ahmet bera<ber gidecektik siirtten benim gitmem kısmet olmadı. sağolsun ömer abiyle aziz bana müslüm babanın posterini yollattılar.. o gün ömer abiyle konuştum gelemeycem dedim oda bende üzüldük valla.gönül isterki o gün mardinde olmayı olmadı ne yapalım başka sefere inşallah. tüm müslümcü kardeşlerime saygılarımla.
Kullanıcı profilini gör
arslanbeylihaka
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
MesajTarih: 22-Ağu-2008 / 06:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

çok güzel olmuş

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 22-Ağu-2008 / 13:17    Mesaj konusu: Cevap: Müslümcüler'in Mardin Buluşması

nasip değilmiş kanka bidaha kine gideriz beraber ömer abi başımızda olduktan sonra bişey olmaz .......eyvallah......
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering