|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Arkadaşlık ve Muhabbet |
| Yazar |
Mesaj |
xtall
Üye

|
Tarih: 29-Hzr-2007 / 06:26 Mesaj konusu: Re: |
|
|
arkadaşlar aman deim böle şeylere inanıpta babaya olan inancınızı zedelemeyin.
ben marmara üni teknik eğitim fakültesi elektronik haberleşme 2. sınıftayım ve doğma büyüme cihangirliyim ;
şöle özetliim Baba ya bağlananların iki sebebi vardır
1:Babanın derinliğini henüz farkedememiş belki çevresi gereği dinleyenler
2:Babanın gerçekliğinin farkında olan ve bu konuda hiç şüphesi olmayanlar
Çevremdeki her tepki beni Baba ya dahada yaklaştırıyo ve bu benim isteğim dışında olan bişey.
Allah baba dinlemeyenlerede doğru yolu göstersin işalla.
Baba dışındaki tüm bağımlılıkların sonu kötüdür !
|
|
|
|
 |
ressam_19
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 29-Hzr-2007 / 17:17 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ben de üniversite öğrencisiyim ve resim eğitimi alıyorum ve yıılardır müslüm gürse dinliyorum sınıfta arkadaşlarım klasik müzik dinlerken ben müslüm gürses dinleyip resim yapıyorum ve hiç sorun yartmıyor.bu işin dinleme ile alkası yok bizim işin arvesk müzik bir yaşam tarzı olmuş gerisi yalan.hatta ben arabesk müzik ve diğer müzik dalları hakkında üniversite de tartışmaya katılmıştım sınıfda o günden sonra benim ne kadar arabesk müzik hastası olduğumu anlamşılardı.""BİR GÜN HERKES MÜSLÜMCÜ OLAÇAK"" 
|
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 08-Ağu-2007 / 05:49 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bize nasip olmadı daha üniversite hayatı...insallah bu yıl olacak burda müslümcüysek orda da müslümcü oluruz ve hiç çekinmeden göğsümüzü gere gere müslümcü olduğumuzu söyleyecez inşallah
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
sebebsiz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Ekm-2007 / 05:25 Mesaj konusu: Re: |
|
|
iletişim fakültesinde okurum müslüm babayı da dinlerim. yabancı veya pop da bulamadığım bütün ince sözler burda. ve inanın arkadaşlar %70 üniversiteli gençlik babayu dünliyor.
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:
letişim fakültesinde okurum müslüm babayı da dinlerim. yabancı veya pop da bulamadığım bütün ince sözler burda. ve inanın arkadaşlar %70 üniversiteli gençlik babayu dünliyor.
_________________ [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LhedzyoP7xc[/youtube] |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2007 / 06:58 Mesaj konusu: Re: |
|
|
üniversite demişken aslında en büyük sorun farklılaşma çabası aslında bu konu hakkında çok kunuşulacak şey var ama buraya yazsam 2 gün sürer ama kısaca şöyle diybeilirim üniversiteye gidenler ve gidemeyenler daha sonra özenip ve yapamamak yani farklılaşma çabası bunun örneiği heryerde kare kare görüyoruz ...................çok kötü çok
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 15-Mar-2008 / 15:49 Mesaj konusu: Cevap: üniversiteli ve müslümcü olmak |
|
|
hıc anlam veremem ne olmus unıversıtelıysek ınsan degılmıyız.
ben ogretmenım 9 yıldır baba dınlerım.karsı cıkanlar oldu tabı ama olsun onların ne ıstedıgı onemlı degıl benım ne ıstedıgım onemlı ,herkese saygı duyarım aynı saygıyı onlardan beklerım.
babadır benı hayata baglayan sıkıntılardan uzaklastıran,ılham buluyorum sarkılarında,
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Tem-2008 / 04:43 Mesaj konusu: re: |
|
|
Arkadaslar ben sahsen görüyorum üniversiteye gidenlerin yüzde 8'i hep pop rak baska bi şey yok uzun sac kulakta küpe yani arabesk dinleyen bence yüzde 2 diyorum çünkü arabask dinleyen bi defa babayı dinleyen biraz oturaklı olur...
|
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 23-Tem-2008 / 15:44 Mesaj konusu: re: |
|
|
bende üniversiteliyim v catır catır babayı dinliyorum ayrıca bu görüş çok sacma babayı neden yüksek statüden insanlar dinleyemiyor eçin bu ayakları
|
|
|
|
 |
einLadunG
Üye

|
Tarih: 11-Ağu-2008 / 23:00 Mesaj konusu: re: |
|
|
sonuna kadar müslüm baba arabesktir tarzımız işte budur farkımız....................
_________________ utanmadık usanmadık ölümüne müslümcüyüz.. |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 12-Ağu-2008 / 02:16 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
hep muhabbet ayni yok ben baba dinlerken dısardan su tepki oluyor yok neyini dinliyosun diyolar yaw ben müslüm babayı birileri yorum yapsın diye dinlemiyorum ben müslüm baba dinlerim bi baskası x sanatcı dinler herkes keyfine bakar baskalarına hesap verecek yada yorum yaptırcak değilim herkes işine baksın der gecerim.. eyvallahh...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Ağu-2008 / 23:07 Mesaj konusu: re: re: re: |
|
|
Ben üniversite okuyorum edebiyat bölümündeyim Müslüm Baba'yı da yıllardır dinlerim hala da dinliyorum bize Müslümcülük babadan kaldı bizden de evladımıza geçer üç beş densizin lafına da aldırmam zaten laf ta ettirmem bu yüzden lisedeyken öğretmenimle kavga etmiştim normalde bi öğretmene saygısızlık etmem saygı duyarım ama Müslüm Baba'ya hakaret etmeye başlayınca birbirimize girmiştik.Ama üniversite farklı her kafadan adam var istediğin kadar serbestsin hocalardan bişey olmaz da bazı densiz hippiler var işte onlarla da muhattap olmuyorum sizde boşverin takmayın kafanıza.Hem üniversiteliyiz hem de Müslümcüyüz.
_________________ Sıla mı gurbet mi adını sen koy... |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 07-Eyl-2008 / 07:26 Mesaj konusu: re: |
|
|
ben liseyi yeni bitirdim şimdi ünili olacam lisede öğretmenimle müslüm baba dinlerdiik herkezin içinde dinlerdim kimsedende utanmadıım bu geleneğimi üniversitede devam ettireceğim
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Ksm-2008 / 00:42 Mesaj konusu: re: |
|
|
bende yeni üniversitelilerdenim.. banada bir aralar diyenler oldu üniversiteli oldun artık müslüm dinleme diye. bu saçmalıktır. isteyen metal dinler isteyen rock isteyen rap isteyen bilmem ne dinler.. sadece saygı herşeye yeter.üniversiteli adam arabesk'te dinler müslüm'de... Arabesk Bitmez!
|
|
|
|
 |
Dj_DaMaRcI_NeU
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Arl-2008 / 07:19 Mesaj konusu: re: |
|
|
Slm Arkadaşlar Bende Üniv. öğrencisiyim ve inanın bnm Müslüm Gürses hayranı olduumu bilmeyen arkadaşım yok ister kız ister erkek ve kaçç arkadaşım Müslüm Gürses dinlemem derdii şimdi hepsi Müslüm Gürses ten başka bişeyy dinlemiorlarr İsyan etmek Deil Baba Dinlemekk Ne dediini anlayabilmek yarana Derman aramak o sözlerdee neysee herkese slmlarr aeolunuzz...NeU
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Şub-2009 / 00:25 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
Genel olarak hep pop dinlerler ama aralarındada illaki dinleyen vardır inkar etmemek lazım...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
XxDaMaRxX
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Nis-2009 / 06:38 Mesaj konusu: re: |
|
|
arabesk bi tarzdır bazıları bunu abartıyo sağını solunu kesmeye başlıyor bazı ozentılerde takım elbıseyı gıyıp arabeskı acıp saga sola laf atmaya baslıyor saldırıyor vb. bunlar yuzunden kültürlü adam müslüm dinlermi tartışmaları cıkıyor... ben üni öğrencisiyim ve müslüm dinliyorum kim ne düşünürse düşünsün yanlışlara bakıp bu müziği yanlış anlıyorsak doğrulara bakıp doğruda anlayabiliriz. bunları söyleyenler bi zamanlar rock müzik dinleyenlere satanist diyenlerle aynı zihniyet...
|
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 17-Nis-2009 / 19:38 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
Üniversiteye başlayalı yaklaşık bi 7 ay oldu Daha bi tane kendimden başka Müslüm baba dinleyen rastlamadım... Sınıfımda yaklaşık 45-50 kişi var hepsi bilir müslüm gürses dinlediğimi her an her dakikada okulda müslüm gürses dinlerim...
Bu yüzden arkadaşlarım bana Dayı Lakabını taktılar DAyı olarak hitap ederler bana...
bu seviyede Müslüm babanın parçalarını sevdirdim bazı arkadaşlarıma beraber kol kola dinleriz her zaman...
Not: Müslüm Baba dinlemenin yeri ve zamanı olmaz müslüm baba sınır tanımaz...
Üniversiteleri KArdeşlerimede başarılar dilerim
Eyw..
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
VeliCan35
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Ağu-2009 / 21:15 Mesaj konusu: re: |
|
|
Ege üni mezunuym ve şuan kktc'de DAÜde okuyorum, baba hayranı oldugumu duyan şaşırıyor ve sormadan edemiyor 'neden' diye.
|
|
|
|
 |
__DaMLa__
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 13-Eyl-2009 / 03:36 Mesaj konusu: re: re: |
|
|
arkadaşlar şuan bende 2.üniversiteyi okuyorum biraz kasıyor ama olsun..gerek aile,gerek okul arkadaşları çoğu aynen "ıyy derdi bunaldım ne anlıyorsun bu şarkılardan" sonra dedimki ben seviyorum babayı;şu sözlerdeki anlama söylerkenki hissiyata bakın bukadarmı içiniz boş hiç bişey anlamazsınız?sadece zaman daha yaşamanız gereken birsürü şey var birgün herkez 1tanede olsa baba şarkısında anlam bullacak derdim dj liğe başladım baktımki öyle 5sene daha geçmiş ulusal radyolardan aranıyorum zamanla o insanları çevreme ve ortamlarıma dahil ettikçe yıktım bu tabuyu.İnsanlar içleri boşken dimdiklerdir,İçleri Doldukça Eğilirler misali hayat kavgası,gönül yarası,darbeler,perişan hayatlar ve kazıkları gördükçe bir bir sözüme geldiler..Biz içleri dolu insanlarız biraz eğik biraz bükük;Arabada açıp kalleş dünyayı,sorsanayı..son ses bağara çağara söyleyerek polis bana gürültü kirliliği diye ceza yazdığında;motorlayken kulaklarımda son ses baba eseri gaza gelip allahh diyerek ölümüne giderken bile çok eğleniyorum böyle yaşamaktanda gurur duyuyorum
_________________ Damarımda gezen kanım sen olsan vururum bıçağı akıp giderim Bedenimde canım ruhum sen olsan düşünmem alnına sıkar giderim yasını tutmam.. |
|
|
|
 |
MERTMERTM
Üye

Kayıt: Jan 20, 2010 Mesajlar: 53 Nereden: Müslüm babanın ordan
|
Tarih: 05-Mar-2010 / 01:40 Mesaj konusu: re: re: re: |
|
|
Ben 15 yaşındayım 3 seneden beri müslüm babayı dinLiyorum ve halimden çok mutluyum!Bence kimse kimsenin ne dinlediğine karışmamalı zevkLer tartışılmaz ben arkadaşlarıma müslümcü olduğumu gururla söylüyebiliyorum ama ilk başta biraz çekindim çünkü şimdikiler pop-rap tarzı filan dinliolar ve arkadaşlarıma söylediğimde şaşırdılar kötülediler çünkü müslümcü lafı dile geldiğinde jiletçi olduğunu filan düşünüolar... ben jilete karşıyım ve Ölümüne müsLümcüyüm!!!
|
|
 |