Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumlarınız
4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumlarınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma -> Gerçekleşen Buluşmalar resim ve yorumlarınız
Yazar Mesaj
m.ali turan
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Küçükçekmece
MesajTarih: 18-Mar-2008 / 19:55    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

babacan1102 sevgiler..
Kullanıcı profilini gör
kaderim47
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ankara
MesajTarih: 27-Mar-2008 / 00:01    Mesaj konusu: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumları

vallhı gelmeyı cok ısterdım ama bılgım yoktu daha dogrusu buralarda deıldım ama bıdaha kınde aranızdayım ınllsh en kısa surde abılerımız duzenleseler Smile
Kullanıcı profilini gör
cihanblk
Üye
Üye

MesajTarih: 04-Ağu-2008 / 08:34    Mesaj konusu: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumları

balıkesir'ede bekleriz sevgili müslümcüler
Kullanıcı profilini gör
yorgun05
Üye
Üye

Nereden: diye sorma gidiciyim amca
MesajTarih: 04-Ağu-2008 / 16:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

gzl bı busma olmus
Kullanıcı profilini gör
akliyok_06
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 04-Ağu-2008 / 19:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

yorgun05 demiş ki:
gzl bı busma olmus

İstihbarat bulusması diyon yani...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: kocaeli
MesajTarih: 11-Ağu-2008 / 18:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

bütün müslümcülere slm bende gelıcektim ama cenazemiz oldu bulusmadan 1 gün önce acilen memlekete gittik ve iki acıyı birden tasıdım bir cenaze ikinciside verdigim sözü tutamayım bulusmaya gelemedim ömer abi beni anlayısla karsıladın ama yinede belkı bir kırgınlık vardır sende onun ıcın kusura bakma asi_muslumcu_29
Kullanıcı profilini gör
BETER52
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 12-Ağu-2008 / 20:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

hala ah cekıyorum keske daha oncelerı tanıssaydım sıteye

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 26-Ağu-2011 / 00:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

Way Way Way Gözlerim doldu Bak Hele yaw Mad
Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 26-Ağu-2011 / 18:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum

evet güzel kareler Gerçi nekadar gidemesemde gönlümüz ordaydı bilgiler için saolasın bilal abi...

Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering