|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 29-May-2008 / 00:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Müslümcü delikanlı müslümcü ağır olmalı....
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
efespilsen_61
Yeni Üye

|
Tarih: 02-Hzr-2008 / 21:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
müslüm babayı dinleyip ayrıcaıklı olduğunu unutmamalı her mekanda sayılır sevilir olmalıııı ağır başlı olmalııııı çünkü(herkes müslümcü olamaz)
_________________ akşamcı |
|
|
|
 |
efece
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 01:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
baba hayranı kısacası baba yolundan gitmeli onun dusuncesini sezebilmeli gözlerinden anlanacak bır kısılık sahibi olmali
_________________ efece_71 |
|
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 06:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
HANİ BİR SÖZ VARDIR YA=TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.kim demişsede allah razı olsun.
müslümcü olan bir insan ağır, efendi dürüst tuttuğunu koparan,milletin namusuna şerefine yan gözle bakmayan,yürümeyi, oturup kalkmayı bilen kısacası adam gibi adam olandır. müslümcü olmak böyle bir kişiliğe bürünmek demektir. banim şahsi görüşüm bu babacanlar.
ama bu bir gerçektirki ben hayatımda çok müslümcü gördüm. vede şuna kanaat getirdim.
müslümcü olan bir insan gerçektende ağır oluyor.fazla fuzuli konuşmayan, sürekli dinleyen ve saygı gösterendir.
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 07:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
mslümcü dedigin
hayatta ikiyüzlü olmamalı
özü sözü bir olmalı
hiç kimseyi aşagılamamalı horgörmemeli
kipirlenmemeli
yardımsever olmalı
bencil olmamalı
nerde nasıl konuşulması gerektigini iyi bilen biri olmalı
çevresindekilere örnek olmalı
büyüklerine saygıda kusur etmemeli
tek kelimeyle anlattıklarımın kısacası
KARAKTERLİ OLMALI
HİÇ BİR ZAMAN Bİ İNSANDAN NE OLRSA OLSN SLMI EKSİK ETMEMELİ...
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 15-Tem-2008 / 05:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
muslumcu dedıgın zaman ınsan oncelıkle uzerındekı bu ısmın agarlıgını tasımasını bılmesı lazım ısmı tasıya bılırse zaten o muslumcu veya bızım tabırımızle baba seven olmustur zaten
|
|
|
|
 |
bir_kadeh_daha_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Tem-2008 / 16:09 Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce? |
|
|
uzun laflar etmeye gerenk yok DELİKANLI olsun yeter
_________________ bir kadeh daha ver baba |
|
|
|
 |
hazan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Tem-2008 / 19:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
| ex-arab demiş ki: | Adam Gibi Adam Olmalı | katılıyorum
_________________ (sus ben maziyi unuttum hatirlatma bir daha aşki gömdüm içime sen de sakla tut ne olursun içinde kimse duymasın sus neolur sus) |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 16-Tem-2008 / 01:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Bence müslümcü dediğin saygılı sevgili ve bağlı olmalıdır.. Yani bi adam ben müslümcüyüm diyosa küçüğünü sevmeli,büyüğüne saygıda kusur etmemeli ve müslüm babaya candan bağlanmalıdır.. Saygılar
|
|
|
|
 |
cirkinkralll
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2005 Mesajlar: 277 Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
|
Tarih: 08-Ağu-2008 / 22:57 Mesaj konusu: Re: "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği N |
|
|
arkadaşlar hepiniz çok dogru bi şekilde bahsetmişsiniz zaten bir müslüm baba hayranından.müslümcü bir insan eger babayı dinliyorsa dürüst efendi insanları kandıracak işlerden uzak bir kişilige sahip olmalı olmalı ki insanlar müslüm babaya özenen bir müslümcü nasıl olurmuş bilsin ve ögrensinler saygılarımla
_________________ BİZSENİNLEAŞKARARKENDAĞLARKADARDERDİBULDUK |
|
|
|
 |
kimsesiz_kul21
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Ağu-2008 / 23:10 Mesaj konusu: Re: "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği N |
|
|
arkadaşlar ben muslumcuyum diyen bir insan hayatı boyunca gönülden acı çekendir.insanların bakışı ne olursa olsun hiçkimsenin kalbini kırmadan yaşayabilendir.zaten muslum babanın evlat parçasında herşey açık anlatılıyor. saygılar...
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 01:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Ağır BaşLı Oturup Kalkmasini Bilecek Her Yerde Farkı oLmalı ve müslümcülük sevgisini arkadaşlarina aşılıycakk o AlköL e eywallah da Jilet vb Gibi İhtimaLLerle uzaktan yakından ilgisi oLmucak.. düşüncem budur abi
|
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 01:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
muslumcuyum dıyen bırı oncelıkle duzgun bırı olmalı hem kendısıne karsı hemde hayata karsı
_________________ eyer ıstedıgın kansa sana dunya nın sah damarını keserım yok ıllede senın kanın dıyorsan olsun gulum ben senı toprakta da severım |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 08:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Babayı dinleyen insan ağır saygılı dürüst kısaca kendine güvenmesi lazım ben baba dinliyorum diye...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 14:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
| dmreda demiş ki: | mslümcü dedigin
hayatta ikiyüzlü olmamalı
özü sözü bir olmalı
hiç kimseyi aşagılamamalı horgörmemeli
kipirlenmemeli
yardımsever olmalı
bencil olmamalı
nerde nasıl konuşulması gerektigini iyi bilen biri olmalı
çevresindekilere örnek olmalı
büyüklerine saygıda kusur etmemeli
tek kelimeyle anlattıklarımın kısacası
KARAKTERLİ OLMALI
HİÇ BİR ZAMAN Bİ İNSANDAN NE OLRSA OLSN SLMI EKSİK ETMEMELİ... |
gerçek müslümcü böyle olmalıdır. Teşekkürler dmreda. . . SAYGILAR . . .
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Ağu-2008 / 04:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
| taruz demiş ki: | genelde iyi bir insanın tarifi yapılmış.
bence ;babayı takip etmeli ,orjinal albünlerini almalı ,babayı sevdirmeye çalışmalı, müslümcülük adına verici ve yapıcı omalıdır. |
tacettın abıme katılıyorum saygılar
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 11-Ağu-2008 / 02:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
bana gore ağır ınsan olmalı sevmesını bılmelı serefszılık yapmamlı cıkarcı olmamalı işşşşşştteeee okadar
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
sopranos
Aktif Üye

Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 179 Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
|
Tarih: 12-Ağu-2008 / 00:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
toplum içine girdigi zaman her yönüyle farklı olcak oturuşu kişiligi ve karakteriyle belli edecek kendini. FARKIMIZ TARZIMIZ .... 
_________________ tadın sinmiş suyuna taşına topragına bu şehirde ne varsa hepsi sana benziyor... |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Ağu-2008 / 20:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
ve ayrıca yasantısı boyunca ornek ınsan olmalı
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
damar_dn
Üye

|
Tarih: 23-Ağu-2008 / 23:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
tam anlamda bir müslümcü kul hakkı yemez garibanı ezmez gönül oyunu yapmaz aşkı derinden yasar yerli yersiz konusmaz konustugu zaman harbi konusur tarzını bilir yardım etmek felsefesidir dostu düşman dan cok harbi delıkanlı insanlardır herseyın tadına bakmıstır herseyı bilir toplum içinde insanı bozmaz agır konusmaz 1 lirayı 3 arkadasıyla paylaşır gerektıgınde faca atar ama bilir yanlıs oldugunu ve faca olayını şekıl olsun dıe yapmaz elınde degıldır kafasında bişeyler yasıodur dertli insanı gözünden tanır ve müslüm baba herzman her haliyle onun için müslüm baba dır ....
|
|
|
|
 |