Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği Nasıl
"Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği Nasıl
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 29-May-2008 / 00:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

Müslümcü delikanlı müslümcü ağır olmalı....

Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: trabzon
MesajTarih: 02-Hzr-2008 / 21:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

müslüm babayı dinleyip ayrıcaıklı olduğunu unutmamalı her mekanda sayılır sevilir olmalıııı ağır başlı olmalııııı çünkü(herkes müslümcü olamaz)

Üye
Üye

Nereden: kırıkkale
MesajTarih: 03-Hzr-2008 / 01:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

baba hayranı kısacası baba yolundan gitmeli onun dusuncesini sezebilmeli gözlerinden anlanacak bır kısılık sahibi olmali

Üye
Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 03-Hzr-2008 / 06:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

HANİ BİR SÖZ VARDIR YA=TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.kim demişsede allah razı olsun.
müslümcü olan bir insan ağır, efendi dürüst tuttuğunu koparan,milletin namusuna şerefine yan gözle bakmayan,yürümeyi, oturup kalkmayı bilen kısacası adam gibi adam olandır. müslümcü olmak böyle bir kişiliğe bürünmek demektir. banim şahsi görüşüm bu babacanlar.

ama bu bir gerçektirki ben hayatımda çok müslümcü gördüm. vede şuna kanaat getirdim.
müslümcü olan bir insan gerçektende ağır oluyor.fazla fuzuli konuşmayan, sürekli dinleyen ve saygı gösterendir.
Kullanıcı profilini gör
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 03-Hzr-2008 / 07:33    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

mslümcü dedigin
hayatta ikiyüzlü olmamalı
özü sözü bir olmalı
hiç kimseyi aşagılamamalı horgörmemeli
kipirlenmemeli
yardımsever olmalı
bencil olmamalı
nerde nasıl konuşulması gerektigini iyi bilen biri olmalı
çevresindekilere örnek olmalı
büyüklerine saygıda kusur etmemeli
tek kelimeyle anlattıklarımın kısacası
KARAKTERLİ OLMALI
HİÇ BİR ZAMAN Bİ İNSANDAN NE OLRSA OLSN SLMI EKSİK ETMEMELİ...

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 15-Tem-2008 / 05:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

muslumcu dedıgın zaman ınsan oncelıkle uzerındekı bu ısmın agarlıgını tasımasını bılmesı lazım ısmı tasıya bılırse zaten o muslumcu veya bızım tabırımızle baba seven olmustur zaten
Kullanıcı profilini gör
bir_kadeh_daha_
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: kutahya
MesajTarih: 15-Tem-2008 / 16:09    Mesaj konusu: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı sizce?

uzun laflar etmeye gerenk yok DELİKANLI olsun yeter

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: 49
MesajTarih: 15-Tem-2008 / 19:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

ex-arab demiş ki:
Arrow Adam Gibi Adam Olmalı
katılıyorum

Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 16-Tem-2008 / 01:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

Bence müslümcü dediğin saygılı sevgili ve bağlı olmalıdır.. Yani bi adam ben müslümcüyüm diyosa küçüğünü sevmeli,büyüğüne saygıda kusur etmemeli ve müslüm babaya candan bağlanmalıdır.. Saygılar
Kullanıcı profilini gör
cirkinkralll
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 08-Ağu-2008 / 22:57    Mesaj konusu: Re: "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği N

arkadaşlar hepiniz çok dogru bi şekilde bahsetmişsiniz zaten bir müslüm baba hayranından.müslümcü bir insan eger babayı dinliyorsa dürüst efendi insanları kandıracak işlerden uzak bir kişilige sahip olmalı olmalı ki insanlar müslüm babaya özenen bir müslümcü nasıl olurmuş bilsin ve ögrensinler saygılarımla

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: DİYARBAKIR
MesajTarih: 08-Ağu-2008 / 23:10    Mesaj konusu: Re: "Ben Müslümcüyüm" Diyen Bir İnsanın Kişiliği N

arkadaşlar ben muslumcuyum diyen bir insan hayatı boyunca gönülden acı çekendir.insanların bakışı ne olursa olsun hiçkimsenin kalbini kırmadan yaşayabilendir.zaten muslum babanın evlat parçasında herşey açık anlatılıyor. saygılar...
Kullanıcı profilini gör
jest_50
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 09-Ağu-2008 / 01:28    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

Ağır BaşLı Oturup Kalkmasini Bilecek Her Yerde Farkı oLmalı ve müslümcülük sevgisini arkadaşlarina aşılıycakk o AlköL e eywallah da Jilet vb Gibi İhtimaLLerle uzaktan yakından ilgisi oLmucak.. düşüncem budur abi
Kullanıcı profilini gör
murat_muratt
Üye
Üye

MesajTarih: 09-Ağu-2008 / 01:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

muslumcuyum dıyen bırı oncelıkle duzgun bırı olmalı hem kendısıne karsı hemde hayata karsı

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 09-Ağu-2008 / 08:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

Babayı dinleyen insan ağır saygılı dürüst kısaca kendine güvenmesi lazım ben baba dinliyorum diye...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: KAHRAMANMARAŞ
MesajTarih: 09-Ağu-2008 / 14:52    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

dmreda demiş ki:
mslümcü dedigin
hayatta ikiyüzlü olmamalı
özü sözü bir olmalı
hiç kimseyi aşagılamamalı horgörmemeli
kipirlenmemeli
yardımsever olmalı
bencil olmamalı
nerde nasıl konuşulması gerektigini iyi bilen biri olmalı
çevresindekilere örnek olmalı
büyüklerine saygıda kusur etmemeli
tek kelimeyle anlattıklarımın kısacası
KARAKTERLİ OLMALI
HİÇ BİR ZAMAN Bİ İNSANDAN NE OLRSA OLSN SLMI EKSİK ETMEMELİ...

gerçek müslümcü böyle olmalıdır. Teşekkürler dmreda. . . SAYGILAR . . .

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 10-Ağu-2008 / 04:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

taruz demiş ki:
genelde iyi bir insanın tarifi yapılmış.
bence ;babayı takip etmeli ,orjinal albünlerini almalı ,babayı sevdirmeye çalışmalı, müslümcülük adına verici ve yapıcı omalıdır.

tacettın abıme katılıyorum saygılar

Üye
Üye

MesajTarih: 11-Ağu-2008 / 02:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

bana gore ağır ınsan olmalı sevmesını bılmelı serefszılık yapmamlı cıkarcı olmamalı işşşşşştteeee okadar

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
MesajTarih: 12-Ağu-2008 / 00:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

toplum içine girdigi zaman her yönüyle farklı olcak oturuşu kişiligi ve karakteriyle belli edecek kendini. FARKIMIZ TARZIMIZ .... Evil or Very Mad

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 12-Ağu-2008 / 20:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

ve ayrıca yasantısı boyunca ornek ınsan olmalı

Üye
Üye

MesajTarih: 23-Ağu-2008 / 23:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si

tam anlamda bir müslümcü kul hakkı yemez garibanı ezmez gönül oyunu yapmaz aşkı derinden yasar yerli yersiz konusmaz konustugu zaman harbi konusur tarzını bilir yardım etmek felsefesidir dostu düşman dan cok harbi delıkanlı insanlardır herseyın tadına bakmıstır herseyı bilir toplum içinde insanı bozmaz agır konusmaz 1 lirayı 3 arkadasıyla paylaşır gerektıgınde faca atar ama bilir yanlıs oldugunu ve faca olayını şekıl olsun dıe yapmaz elınde degıldır kafasında bişeyler yasıodur dertli insanı gözünden tanır ve müslüm baba herzman her haliyle onun için müslüm baba dır ....
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering