|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
ultramuslumcu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 04:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
yakışır müslüm babaya en iyisi tatile gitmek öyle çıkan haberlere hiç kimse kafasını yormasın boşverin arkadaşlar
|
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 06:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
| zincirli demiş ki: | | Sizlerde tatile gittiğiniz zaman şort veya mayo giyeceksiniz,MÜSLÜM BABA da elbet şort giyecek tatilde takım elbise giyecek değilya.Tamamen sacmalamışlar.Bizlerin karşısına şortla çıkmaya çekinmesine gelince, magazincilere aldırmadan tatilin keyfine bakıyor bu resimde de görünüyor yani neden çekinsin.Tabiki her insanın tatile ihtiyacı var.Magazinciler bence haber bulamamışlar biraz saçmalamışlar.MÜSLÜM BABA'mızın da tatile ihtiyacı var. |
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 06:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
herhalde şortla girecek,takım elbiseyle girecek değil ya,abuk subuk şeyler bunlar maksat haber olsun işte.çamurlarr
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2008 / 14:05 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
haber yaptıklarını sanıyor soytarılar . . .
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
damaaaar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Ağu-2008 / 01:44 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
muslüm baba tatile gidemez ayrıca şort giyemez... hadi beeeeeeeeeee...başka işleri yokmu bu dalkavukların..babaya herşey yakışır şort bi başka güzel yakışmışşşşşşşşş. ümit aydın. istanbul avcılar. 
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 02-Ağu-2008 / 01:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
tatile gitmek dinlenmek stres atmak babanında hakkı zaten fazlasıyla hak ediyo
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 02-Ağu-2008 / 02:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
kameramı bulup ona muslum baba dınletmek lazım ozaman anlar...
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Ağu-2008 / 17:51 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
allah onları ıslah etsin diyorum başkada birşey demiyorum onlara neki baba tatile gitmiş şortla yakalanmış onlara neki denize takım elbiseylemi girsin elbette sortla girecek babanın iyi bir tatile ihtiyacı vardı ama o dengesizler ağızlarının tadını bozmuşlardır.
|
|
|
|
 |
ozersahin
Üye

|
Tarih: 03-Ağu-2008 / 18:12 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
ben sadece müslüm gürses için diğer tatil yapan insanlarıda çekiyorlar ve yorum yapıyorlar ona sinir oluyorum. Ya size ne be kardeşim. Birde milletin ağzına sokuyolar mikrofonu ayıp harbiden de, gerçi bu gibi durumlardan hoşlanan sanatçı bozuntularıda yok değil ama, bari babaya dokunmayın birader
|
|
|
|
 |
cihanblk
Üye

|
Tarih: 05-Ağu-2008 / 08:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tatilde (2008) |
|
|
yakısır babamıza tatil.
ulan seref yoksunu magazinciler biz babamızı her haliyle seviyoruz babamız bizim değil ancak sizin karsınıza sortla cıkmaktan çekinir. o da sizin 1 i 10 yazmanızdan dolayı olur.haddinizi bilin Evlatları babasına laf söyletmez...
_________________ böylesine güzel değildi dünya...
bir değil bin seven versen ne fayda... |
|
|
|
 |