|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
ankarali
Üye

|
Tarih: 24-Oca-2008 / 07:12 Mesaj konusu: Müslüm Gürses Espirilerini Ekliyelim Mi? |
|
|
muhabir:müslüm baba yalnızlıkla ilgili cok sarkınız vaar ne dusunuyorsunuz
müslüm baba:yalnızlık ınsana ozgu deıldır tasa benzer tası bıle yosun saraar.
_________________ hersey bos anlams?z s?md? gozumde |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Tem-2008 / 19:48 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
senin ki espiri olmamış baba orda espiri yapmamış ki açıklama yapmış benim bildiğim espiri güldürür!!!
işte baba dan güzel bir espiri ASUMAN YAP BİR PANSUMAN 
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
vay_be_asi_reis
Yeni Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 00:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
müslüm babaya sormuşlar arabeskin yeni peygamberi hakan taşıyan diye müslüm babada aynen şöyle ''ben öyle peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum ''
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 00:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
| vay_be_asi_reis demiş ki: | | müslüm babaya sormuşlar arabeskin yeni peygamberi hakan taşıyan diye müslüm babada aynen şöyle ''ben öyle peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum '' |
Bende böyle bir söz söylediğini hatırlamıyorum.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 00:33 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
Ben ilk defa duyorum ben onu istanbulda duydum ama hastanede söylenmiş...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 01:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
| vay_be_asi_reis demiş ki: | | müslüm babaya sormuşlar arabeskin yeni peygamberi hakan taşıyan diye müslüm babada aynen şöyle ''ben öyle peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum '' |
aynen bende öyle bişey dediğini hatırlamıyorum kanıtlada gerçeklik payını görelim
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 03:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
birileri bişeyler sallıyor kimileride bunlara inanıyor yorum yok hayırlı işler sana kardesimm..
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
creasybear
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 15:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
Eğer gerçekten böle bişey sölemişse çok güzel laf gönderim ve espiri olmuş
_________________ Kan Görmek İstio Gözlerim. Ya Akmalı Benden Yada Akıtmalıyım Biryerlerden. Ölüm İstio Bedenim. Ya Ölmeliyim Yada Öldürmeliyim Ruhsuz Bedenleri. Çığlık İstio Kulaklarım Ya Atmalı Derinden Yada Attırmalı Derinlerden... |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 19:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
zuhahaha güzeLL 
|
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 20:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
milletin uydurmalarını espiri diye buraya taşıyıp babayı yanlış tanıtmayalım buğün bu espirilerden bi kactanesini babayı kücümseyerek alay amaclı bir sitede gördüm bu sitede büyük bir site bayağı bi sinirlendim ama lafımıda koydum bizler böyle uyduruk şeyleri buraya taşırsak millet neler yapmaz babayla espiri olmaz baba bu cem yılmaz değil babanın taşıdığı sülüet ağır abi harbi insan oluşu dediğim sitedede bu yasaklı kasedi olan sanki dinsiz gibi espiriler yapmışlar muhterem anayıda pavyondan almış gibi espiriler
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne cıkarsa düşmez kalkmaz bir ALLAH var unutma evlat |
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 23:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
| creasybear demiş ki: | | vay_be_asi_reis demiş ki: | | müslüm babaya sormuşlar arabeskin yeni peygamberi hakan taşıyan diye müslüm babada aynen şöyle ''ben öyle peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum '' |
Eğer gerçekten böle bişey sölemişse çok güzel laf gönderim ve espiri olmuş |
arkadaş kendine gel avrupa değil burası türkiye sen müslümansın ve sen ne biçim baba hayranısın adamın yüzüne tükürürler...bazılarının gazına sözüne yalanına gelmeyin.bişey yazacaksan ince ele sık doku lafın nereye gittiğini düşün..!
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
vay_be_asi_reis
Yeni Üye

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 21:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
ne alaka arkadaşım espiri işte elhamdulillah müslümanız tabiiki saçmalıyosunuz bence..
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Tem-2008 / 21:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses esprileri ekleyelimmi.... |
|
|
| enemy75 demiş ki: | | milletin uydurmalarını espiri diye buraya taşıyıp babayı yanlış tanıtmayalım buğün bu espirilerden bi kactanesini babayı kücümseyerek alay amaclı bir sitede gördüm bu sitede büyük bir site bayağı bi sinirlendim ama lafımıda koydum bizler böyle uyduruk şeyleri buraya taşırsak millet neler yapmaz babayla espiri olmaz baba bu cem yılmaz değil babanın taşıdığı sülüet ağır abi harbi insan oluşu dediğim sitedede bu yasaklı kasedi olan sanki dinsiz gibi espiriler yapmışlar muhterem anayıda pavyondan almış gibi espiriler |
haklısın kardesım dedıklerıne katılıyorum saygı cercevesınden uzaklasmamalıyız saygılar
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 31-Tem-2008 / 21:41 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Espirilerini Ekliyelim Mi? |
|
|
konun da suyu cıkacak gibi arkaslar böylesi bir konu ile ancak müslüm gürses i rencide ederiz..
kimisi bilmez uydurur.kimisi duyar laf olsun diye eklenti yapar..
ondan dolayı konuyu kitlemeyi uygun buluyorum.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |