|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Show Programları ve Konuk Olduğu Programlar |
| Yazar |
Mesaj |
nurcum
Üye

|
Tarih: 21-Tem-2008 / 01:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
bence melike öcalan müslüm babamızla uyusmuyo kızın sesi haddinden fazla ince babamızın sesinin gürlügü altında eziliyo ben tabiki sadece müslüm babamızın yorumunu begebdim ama yinede babamız elenmesin babamıza elenmek yakısmaz 
|
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 21-Tem-2008 / 01:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
| nurcum demiş ki: | bence melike öcalan müslüm babamızla uyusmuyo kızın sesi haddinden fazla ince babamızın sesinin gürlügü altında eziliyo ben tabiki sadece müslüm babamızın yorumunu begebdim ama yinede babamız elenmesin babamıza elenmek yakısmaz  |
yarışmada bulunan bayanların içinden babaya uyum saglayacak en iyi kisi budur diye düsünüyorum
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
atamert
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Tem-2008 / 15:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
meyve veren ağaç taşlanır. Müslüm baba taşlandıkça güzelleşiyor...Çok güzel yorumladı.
|
|
|
|
 |
bir_kadeh_daha_
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Tem-2008 / 15:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
baba söyler beee
_________________ bir kadeh daha ver baba |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 21-Tem-2008 / 16:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
inşallah baba bu yarışmada 1. olur 
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Tem-2008 / 16:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | | baba esti gürledi .............. |
aynen katılıyorum 
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 22-Tem-2008 / 23:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
baba farkı ıste baba soyledı herkez dınledı tabı melıkede baba dan aldıgı gucle oda ıyı okudu tabı bu baba farkı ıste anlayana jurı harıc cunku anlamak ıstemıyorlar baba nın buyuklugunu
|
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 23-Tem-2008 / 00:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
ben bu yarışmanın formatına jürine uyuz kaptım bide ne olur olsun her şey maddiyat değildir ve babanın orda kendini kullandırıp sacma bir jüri topluluğuna böyle bir yarışmada kendini meze etmesi ağrıma gidiyor .
bakmıyorum bile doğru dürüst sinirlerim bozuluyor jüri özdemir erdoğan haric orda hikaye hic bir statüde müslüm babaya hitap edemeyecek insanlar müslüm yaz bilmem kaca gönder diyorlar işte o an bir hüzün alıyor beni hey gidi müslüm baba senin yanından gecemeyecek lakait insanlar nasıl hitap ediyor sanki asker arkadaşı gibi
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne cıkarsa düşmez kalkmaz bir ALLAH var unutma evlat |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Tem-2008 / 03:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3 |
|
|
| fbfbfb_1907 demiş ki: | inşallah baba bu yarışmada 1. olur  |
katılıyorum...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |