Tarih: 16-Tem-2008 / 15:36 Mesaj konusu: şarkı söylemek lazım bölüm 3
Show Tv programında her salı yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım adlı programın 3. bölümünde Müslüm Gürses ve Melike Öcalan Neredesin Sen adlı türküyü seslendirdiler:
Tarih: 16-Tem-2008 / 22:13 Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3
bende şimdi izledim babanın yorumu harika melikeninde sesi güzel babayla güzel ikili oluşturdular birde bağlamanın damardan girişi yokmu aldı götürdü beni...
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
Tarih: 16-Tem-2008 / 22:29 Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3
neşet ertaş hocamızın sözleri ile resmen sow yaptı baba anca bu dahar güzel okunur.
melikeyi ne kadar tutmasamda babaya yakışanı yapmaya calışıyor.
müslüm baba gibi bir hocanın da yanında okumak zor iş kardeşimmm.
bide kendini begenmiş züppe jüri üyesi yokmu ismini telafuz edemiyorum.
cok bilmiş armagan caglayan tiplemesi müzigin M sinden anlamayan böyle ukala adamları reyting ugruna getirtirler ya!!
müslüm baba agzına saglıkkkk....
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
Tarih: 16-Tem-2008 / 23:00 Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3
eyvallah babacan bu arada arkadaşlar jürinin yorumlarını ve babanın yorumunu kayıt eden varsa siteye eklerlerse güzel olur bakalım baba için ne demişler.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
Tarih: 17-Tem-2008 / 03:21 Mesaj konusu: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3
her hafta dört gözle bekleyip izliyorum programı melike ve baba uyumlu çiftler,seside güzel melikenin ama bu hafta sanki biraz korkak söyledi melike,herşeye rağmen güzeldi,babanın son ikiye kalması beni çok heyecanlandırdı ve tedirgin etti gerçekten,orda şarkının şe si ini bilmeyenler,yüksek oy alıyolar buna kzıyuorum,eğer melike ve müslüm baba elense çok sinirlenirdim aynı zamanda da bi daha izlemezdim programı.saygılar.
Tarih: 17-Tem-2008 / 16:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3
Girişi ve oylama sonrası birinci-ikinci tartışmalarını yakalayamadım. Şarkıdan sonraki tartışmalı geçen yorumları kaydettim. Tamamını eklerim musait zamanda.
Tarih: 20-Tem-2008 / 20:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkı söylemek lazım bölüm 3
baba gene döktürmüş vallaha o züppeler kendi kendilerine konuşsun boş ver sen ömer abi bir ata sözü var bu konuyu çok iyi açıklayan ama terbiyemi bozmuyayım ben baba baş tacımız gerisi tefarruat......eyvallah....