|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 31-May-2008 / 18:24 Mesaj konusu: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
İŞTE STAR
Canlı/Yeni
1 Haziran Pazar 21:30'da
Kanal 1 ‘de Yepyeni Bir Yarışma Heyecanı….
Yapımcılığını Abdullah Oğuz’un üstlendiği sunuculuğunu “Ebru Akel”in yaptığı “İşte Star” Kanal 1 ekranlarında…
Yarışma programlarının sevilen sunucusu Ebru Akel’in sunumuyla her hafta sesine güvenen profesyonel meslek sahipleri, Taşkın Sabah ve orkestrası eşliğinde şarkılar söyleyerek hem yarışacaklar hem de eğlenecekler.
Yarışmacıların önünde iki seçenek olacak; ya yeteneklerini keşfedip ekranın yeni starları olacak ve büyük ödülü kazanacaklar, ya da mesleklerine geri dönecekler.
“İşte Star” farklı formatı, ünlü konukları, ve eğlenceli temposuyla hafta sonlarınızın vazgeçilmezi olacak.
Müzik ve eğlencenin bir arada yaşanacağı “İşte Star” Türkiye’nin 1 numaralı kanalı Kanal 1 ekranlarında…
arkadaşlar müslüm baba yarın akşamki bu programa jüri olarak katılacaktır bilginize....
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-May-2008 / 18:38 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
baba demek ki istanbula gelmiş bilgi için teşekkürler özhan
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 31-May-2008 / 18:42 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
saol abı yuregıne saglık kacırırmıyız boyle fırsatı haber ıcın tesk ederım..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 31-May-2008 / 19:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
bakalım kardeşim
saolasın.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 31-May-2008 / 19:48 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
Eyvallah sağolasın. Bakalım yarın

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
isyankar_34
Üye

|
Tarih: 31-May-2008 / 20:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
Bilgin için sağolasın özhan ağabey bakalım yarın. .
_________________ iSYaNKaR.aGVaLi.34@live.com |
|
|
|
 |
BozKurt07
Aktif Üye

|
Tarih: 31-May-2008 / 21:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
özhan abi bilgi için sağol kesin izleyecem
_________________ ~~inadına müslüm baba~~ |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 31-May-2008 / 23:05 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
bilgi icin tşk ederiz güzel bir program olacağına eminim
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 31-May-2008 / 23:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
eyvallah ozhan abi.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Hzr-2008 / 01:54 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
bilgi için saoğolasın özhan kardeşim,yarın büyük ihtimal izleyemeğeceğim,malesef bazı sebelerden dolayı,şimdiden üzgünüm.tşkürler.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 01-Hzr-2008 / 07:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
eyvallah saol.......
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 01-Hzr-2008 / 07:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
haberimizin olduğu iyi oldu. özhan kardeşime tşk ederiimmsağolsun varolsun.
padişahın oğlu olsan bir gün sende öleceksin.
|
|
|
|
 |
efespilsen_61
Yeni Üye

|
Tarih: 02-Hzr-2008 / 21:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
ah ya şimdi gördüm kaçırdım nasıldı arkadaşalr güzelmiydi eski şarkılarında söyledimiiiiiii hep ordamı olacak bir kerelikmiiii
_________________ akşamcı |
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 00:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
yokmu arkadaşlar programı izleyen hişşşşşt size diyom şarkı söyledimi baba
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne cıkarsa düşmez kalkmaz bir ALLAH var unutma evlat |
|
|
|
 |
mutsuz22
Üye

Kayıt: Nov 10, 2006 Mesajlar: 125 Nereden: istanbul/Bayrampaşa
|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 01:03 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
valla ben programı oturdum akşam bir güzel izledim hazır babayı bulmuşkken tv karşısında kaçırırmıyım ...
ama program hakkında diyecekelerim şunlar öncellikle müslüm baba daimi jürimi değilmi anlayamadım
jüri koltuğunda baba haricinde yüksel aytuğ ve pop müzik sanatçısı özgün vardı.
yarışmanın finalinde ise finale kalan 4 yarışmacı müslüm babanın şarkılarını okudular okunan şarkılar
itirazım var gidecek bir gün olmadı yar ve yanlış hatırlamıyorsam tanrı iştemezseidi.
ancak olmadı yarı okuyan bayan yarışmacı şarkıyı bitirdikten sonra babanın yorumu çok ilginç ve bir o kadarada garibime gitti
müslüm baba şarkıyı okuyan bayan yarışmacıya şarkıyı gerektiği gibi okuyamadın şarkı sizin dilinizde SALAKLAŞTI
dedi.yarışmacının cevapı ise sizin gibi bir üsatadın yanında hata yapmamak mümkün değil müslüm baba dedi ve alttan almayı tercih etti.
ve son olarak genelinde güzel bir yarışmaydı...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 01:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
| enemy75 demiş ki: | | yokmu arkadaşlar programı izleyen hişşşşşt size diyom şarkı söyledimi baba |
kardes benim trabzondan bikaç müslümcü arkadasım vardı misafir o yüzden izlemek nasip olmadı izleyen arkadslar yazarlarsa gördüklerini bildklerini memnun kalırız...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
Felakethm
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 04:50 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
valla ben az bişe baktım belirli mesleklerden kişiler yarışıp oy falan atılıyordu.Baba konuk olarak ayrıcada okuyan kişilere yorumlar yapıyordu çok izleyemedım izlediğim kısımlarda gördüğüm budur
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2008 / 07:05 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
izledim ama sırt baba için baba hariç hiçkimseyi begenmedim adamlarda ne ses var ne bişi şarkı söylüyorlar hemde öyle şarkılarki...
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
28.47 KB |
| İzleme: |
1202 kere |

|
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 15-Tem-2008 / 22:23 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba kanal 1 işte star programında.... |
|
|
program gercekleşmiştir arkadaşlar.
konu kilitlenmiştir.
|
|
|
|
 |